Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
My juz cwiczymy agility ;) . Tyle ze domowe . :oops: Ale mamy zamiar sie zapisac ... ;)

No my również aktualnie domowe :evil_lol: ale już niedługo... :lol:

Posted

M&T napisał(a):

My z Mickim mamy zamiar też niedługo zacząć trenować :D

My juz cwiczymy agility ;) . Tyle ze domowe . :oops: Ale mamy zamiar sie zapisac ... ;)

Posted

No wlasnie nie.. to jest jednak bardziej pies ladowy. kiedy zaczynalam z nia - pierwszy dzien na plazy i woda - bala sie.. do jeziora nie chetnie wchodzila. wczoraj pojechalismy we 4 - my i dwa psiaki - wchodzilam do wody i ja i maz. dlatego pewnie odwazyla sie wejsc glebiej (odleglosciowo) niz wczesniej. bo tam dlugo bylo plytko :D czasami podplynela, potem poskakala, potem poplynela, potem poskakala ;) ale za daleko od bzegu nie chciala byc. wiecej skakala zeby szybciej na ladzie byc :D

widze ze mimo iz sie weicej odwazyla to psem dowodnym nie jest :D

wiecej zdjec mam ale nie zmiejszone, jak cos bedzie zmiejszone to dam tez tu

Posted

A to tak jest! No proszę, a ja myślałam, że to jest urodozna pływaczka xD ale i tak śliczna jest :loveu:

Mój wejdzie do wody tylko wtedy, gdy na brzegu są łabędzie, bo wtedy za nimi gania xD

Posted

Eriu napisał(a):
Wszyscy mówią, że terrier, a ona po jamniku :D.
Poza tym nie przebije w urodzie Twojej wice miss :D :loveu:

po jamniku? nie wygląda :evil_lol:

moja paskuda wcale tak śliczna nie jest :diabloti: zwłaszcza jak jest mokra, wtedy jest taki szczurek z niej :eviltong: a pływać kocha, sama wskakuje do wody od razu ją zobaczy, czy to kałuża,czy rosa na trawie czy jezioro bez znaczenia ważne że mokre :evil_lol:

Posted

moje zycie sie skonczylo razem z Psoty!!!!!!!! niemoge !!!!
tylko mnie niepytajcie co sie stalo prosze bo nie dam rady!!
jak by co to prosze do galeri!
moja Psocia (*) (*) (*)
przeicesz ona miala tylko 2 lata!!!! to za molo!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...