Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super foteczki :)

dziewczyny przestancie sie kłócić!
OLA zrozum. Hapiczki juz nie ma na świecie. Jest razem z moim Kleksiem za TM. Wiem, ze jest ci ciezko, bo moj kleksiu odszedl 16 lutego a ja nadal strasznie cierpie... ciezko jest sie pogodzic z tym... wiem :( ale nie czepiaj sie deer ciągle. Kazdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanowac! a to, ze wkleja fotki jamnika. hm... co ci do tego ? jej sunia nie ma rodowodu ale jest jamnikiem bo to widac. Ale nie zapominaj, ze ona ma dwa psiaki wiec glupio jakby wstawiala fotki jednego psa (kundelka) a drugiego wogole...
I zrozum, ze Hapi juz nie powroci! tak samo jak i moj Kleksiu......... musimy życ dalej!

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ja również bym chciała. Nie kiedyś, teraz. :lol: Niestety rodzicielka mówi stanowcze nie. Kiedyś na pewno będą, i to nie tylko 2.

a ja bym chciala miec chociaz jednego :-(

Posted

[quote name='Cambel&Megi']http://sherry-niunia.home.pl/3472.jpg
Rewelacyjne :evil_lol:
A znalazlas? :D

[quote name='BlackSheWolf']super foteczki :)

dziewczyny przestancie sie kłócić!
OLA zrozum. Hapiczki juz nie ma na świecie. Jest razem z moim Kleksiem za TM. Wiem, ze jest ci ciezko, bo moj kleksiu odszedl 16 lutego a ja nadal strasznie cierpie... ciezko jest sie pogodzic z tym... wiem :( ale nie czepiaj sie deer ciągle. Kazdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanowac! a to, ze wkleja fotki jamnika. hm... co ci do tego ? jej sunia nie ma rodowodu ale jest jamnikiem bo to widac. Ale nie zapominaj, ze ona ma dwa psiaki wiec glupio jakby wstawiala fotki jednego psa (kundelka) a drugiego wogole...
I zrozum, ze Hapi juz nie powroci! tak samo jak i moj Kleksiu......... musimy życ dalej!
Zgadzam sie z Toba, ze zycia jej psa nic nie wroci, tak wiec nie ma Hapiczki, jak i nie ma innych psiakow :( Nie bede pomijac Sherry z 2 wzgledow: po pierwsze mam DWA psy, po drugie Sherry jest jamnikiem bez papierow i ma tutaj prawo byc (tak jak i w jamnikach - tam sa jamniki bez i z rodowodem ;) )

Posted

[quote name='deer_1987']No widzisz :D udaje Ci sie zgadywac gdzie jest jamniczek :D
Powinnam chyba zrobic konkurs z nagroda za poprawna odp, co? :diabloti::diabloti:

Zrobilas piekne zdjecia Megi i kolezanki!!! Ona jest przesliczna!!

Jasne, że powinnaś :diabloti: hmmm a co do wygrania? :evil_lol:

Dziękuję :oops:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ja również bym chciała. Nie kiedyś, teraz. :lol: Niestety rodzicielka mówi stanowcze nie. Kiedyś na pewno będą, i to nie tylko 2.

hihi dokładnie :diabloti: Mówię o "kiedyś" z identycznego powodu :razz:
KIEDYŚ marzy mi się border collie, to jest ten ideał :loveu: a do tego albo kundelek albo...drugi Border :loveu:

Posted

BM. napisał(a):
hihi dokładnie :diabloti: Mówię o "kiedyś" z identycznego powodu :razz:
KIEDYŚ marzy mi się border collie, to jest ten ideał :loveu: a do tego albo kundelek albo...drugi Border :loveu:

Moją miłością są Basenji, Whippety, i ostatnio coś zupełnie innego - Staffiki:lol:, ale chcialabym też takiego psa typowo do pracy, ostatnio się bardzo "najarałam" na Agility, i cwiczymy z Megi. Zobaczymy jak to się potoczy.......

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Ja również bym chciała. Nie kiedyś, teraz. :lol: Niestety rodzicielka mówi stanowcze nie. Kiedyś na pewno będą, i to nie tylko 2.
No ja mam lepiej :P mieszkam z mezem no i mamy dwa psiaki, ale wiadomo ze to decyzja na 10-15 lat i to musi byc przemyslane

[quote name='Cambel&Megi']Jasne, że powinnaś :diabloti: hmmm a co do wygrania? :evil_lol:

Dziękuję :oops:

Nagroda.. hm pomysle :D
Lubie ogladac kundelki :D

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Moją miłością są Basenji, Whippety, i ostatnio coś zupełnie innego - Staffiki:lol:,

A moją miłością kundelki - i do końca życia będę miała kundelki ze schroniska:loveu:

Posted

I fotki nie dla dzieci
:diabloti::diabloti::diabloti:

bez skojazen:evil_lol:

Co za PIES!!! :shake::shake::shake: :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti: acha i uprzedzam odemnie sie tego NIE uczyl!! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...