Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZAPRASZAMY :) cudności dla Pań i dla maluszków tu mamy!

[quote name='elu']Zapraszam na 2 bazarki dla podopiecznych Budryska:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/249206-Ubrania-damskie-różne-rozmiary-do-15-12

http://www.dogomania.pl/forum/threads/249204-Dziecięce-na-zimę-i-lato-KT-do-15-12

Zapraszam także na FB...
Coś dziewczyny u Kami na ludowo zaczęły i taką mieszanka mi się stworzyła... zaproszeniowa mieszanka:
A swojom drogom: czy jo już Was na bazarek dla szwarnych synków czech, szwarnej frelki i cudnego starziczka zaprosiła?
Jeśli nie to jusz zapraszom:
na FB duuuuży bazar dla Leśnych Braciszków, Barona, Kami i Brego... same pikne i celkiem nieużyteczne, a ino oczy cieszące przedmioty... zajrzyjcie! Trzech szwarnych synków psich i ich szwarno dziołcha dla swoich kamratów świątecznie sprzedaje... a i dla dziecków też jest tam co nieco :smile:
https://www.facebook.com/events/6010...t_mall_comment

Posted

W tej chwili najpilniejsza sprawa to dług w Medwecie...na dzień 06.12 zostało 2700 zł...musze spłacić do końca roku...lecznica rozwiązuje spółkę...jeżeli nie spłacę długu to będę miała komornika :-(

Bardzo proszę o choćby najmniejszy bazareczek lub wpłatę paru groszy na konto lecznicy:(

Posted (edited)

Znów zniknął skan wykazu na ponad 8 tys.zł.
Wczoraj zamieszczałam ten wykaz w zaproszeniach a dzisiaj nic nie ma.

Z bazarku cegiełkowego poszły dwa przelewy po 300 zł do lecznicy Medvet.

Edited by bakusiowa
Posted

[quote name='bakusiowa']Znów zniknął skan wykazu na ponad 8 tys.zł.
Wczoraj zamieszczałam ten wykaz w zaproszeniach a dzisiaj nic nie ma.

Z bazarku cegiełkowego poszły dwa przelewy po 300 zł do lecznicy Medvet.

hmmm dziwne? dogo pewnie ma xawerego :P

Posted

Mówiłam że poznikały. Zuzlikowa jak weszła na dogo, przywróciła. A dzisiaj lub w nocy znikął wykaz na największa kwotę. Jutro może nie bedzie żadnego. Nie wiadomo.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']W tej chwili najpilniejsza sprawa to dług w Medwecie...na dzień 06.12 zostało 2700 zł...musze spłacić do końca roku...lecznica rozwiązuje spółkę...jeżeli nie spłacę długu to będę miała komornika :-(

Bardzo proszę o choćby najmniejszy bazareczek lub wpłatę paru groszy na konto lecznicy:(

Jest wpłata z mojego bazarku, podaj proszę nr konta na który mam wpłacić, dodaje zaległą kasę ode mnie (12 zł, bo tak liczę bluzka 7 + 5 wysyłka). To będzie razem (tylko) 33 zł

Posted

[quote name='black_sheep']Jest wpłata z mojego bazarku, podaj proszę nr konta na który mam wpłacić, dodaje zaległą kasę ode mnie (12 zł, bo tak liczę bluzka 7 + 5 wysyłka). To będzie razem (tylko) 33 zł

Zaraz podam konto do Medvetu.

Posted

proszę o nr konta choć grosz wpłacę (jako prawa autorskie ;) "Budrysek" pasowało mi jako hasło w krzyżówce, przepraszam że nie zapytałam o zgodę, jakoś mi nie przyszło wcześniej do głowy - w razie czego wycofam...)

Posted

[quote name='sharka']proszę o nr konta choć grosz wpłacę (jako prawa autorskie ;) "Budrysek" pasowało mi jako hasło w krzyżówce, przepraszam że nie zapytałam o zgodę, jakoś mi nie przyszło wcześniej do głowy - w razie czego wycofam...)

hehhe niezle :)oczywiście podaje nr kont lecznicy i bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Lecznica Medvet, Lelewela, Bielsko Biała

[FONT=monospace]75 1050 1070 1000 0090 7389 6160[/FONT][FONT=monospace]
"A.Ciuruś dług"
[/FONT]

Posted

[quote name='BUDRYSEK']konto wysłane...najpilniej trzeba spłacić Medvet...mam, czas do konca grudnia :([/QUOTE]w Medvecie pozostało na dzień dzisiejszy 2.191,28 zł długu :(