Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sharka napisał(a):

wielkie dzięki :loveu:

black_sheep napisał(a):

ok,jak tylko będę miała info , napiszę...dziękuję :loveu:

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
mamy kolejnego podopiecznego po wypadku samochodowym :(
jest juz po operacji, właśnie mija tydzień...za operację (350 zł) zapłaciły Dobre Dusze :)

od wczoraj Figielek jezdzi na rehabilitację...okazało się, ze wypadek był ok miesiąca temu, do nas trafił z niesprawną łapką,w bardzo poważnym stanie, operacja była konieczna...złamanie w 2 miejscach, zerwane więzadło krzyzowe kolanka

na szczęscie dochodzi juz do siebie, przebywa w dt

koszt rehabilitacji po 50% rabacie to 30 zł/h...niestety koszt dojazdu w obie strony (200km) wynosi 70 zł...czyli na jedno spotkanie porzebujemy 100 zł, rehabilitantka uwaza , że konieczne będzie minimum 10 spotkań

psiak jest młody, trzeba powalczyć o łapkę, żeby była sprawna...wkleje foty w wolnej chwili i zrobie wydarzenie

niestety na wszystko od razu czasu brakuje...sama podroz w obie strony i zabieg to ok 6 godz...po powrocie padam! a tu jeszcze Gadziorki czekają....:(

https://www.facebook.com/events/279065245582414/?ref_newsfeed_story_type=regular

Posted

Julia84 napisał(a):

black_sheep napisał(a):

Bardzo dziekuję i Gadziorki tez :loveu::loveu::loveu:

Posted

BUDRYSKU mam do oddania 2 duuuuże pudła z fantami na bazarki dla psiaków i kociaków.

Głównie są to ciuszki w różnych rozmiarach, w różnych, bo poza tym co ode mnie :rolleyes: to swoje skarby dorzuciło jeszcze parę innych osób :) ale są też inne gadżety :razz: Jest tylko mały haczyk :roll: odbiór tylko osobisty (w Lublinie lub okolicach), ewentualnie w sobotę 08.03. koło południa będę w Warszawie w ikei oraz koło lotniska, więc gdyby tam był ktoś kto robi bazarki na spłatę długów dla Twoich podopiecznych mogłabym się umówić na przekazanie :)

Tak jak napisałam pudła są wielgachne, więc jakakolwiek wysyłka pocztą czy kurierem odpada, gdyż byłby to spory koszt, szkoda pieniędzy, które lepiej przeznaczyć na inne potrzeby.

Tak w ogóle to miałam już wrzucać ogłoszenie na wątku "oddam", ponieważ w dwóch miejscach gdzie chciałam przekazać fanty nie udało się zorganizować transportu na odebranie, ale przypomniałam sobie, że zwierzaki którym Ty pomagasz mają ogromniasty dług więc postanowiłam napisać jeszcze do Ciebie i zapytać :rolleyes: Mam jednak ogromną prośbę o w miarę szybką odpowiedź, żebym w razie co miała jeszcze możliwość wystawienia ogłoszenia przed wizytą w stolicy :rolleyes:

Posted

Cassi_ napisał(a):
BUDRYSKU mam do oddania 2 duuuuże pudła z fantami na bazarki dla psiaków i kociaków.

Głównie są to ciuszki w różnych rozmiarach, w różnych, bo poza tym co ode mnie :rolleyes: to swoje skarby dorzuciło jeszcze parę innych osób :) ale są też inne gadżety :razz: Jest tylko mały haczyk :roll: odbiór tylko osobisty (w Lublinie lub okolicach), ewentualnie w sobotę 08.03. koło południa będę w Warszawie w ikei oraz koło lotniska, więc gdyby tam był ktoś kto robi bazarki na spłatę długów dla Twoich podopiecznych mogłabym się umówić na przekazanie :)

Tak jak napisałam pudła są wielgachne, więc jakakolwiek wysyłka pocztą czy kurierem odpada, gdyż byłby to spory koszt, szkoda pieniędzy, które lepiej przeznaczyć na inne potrzeby.

Tak w ogóle to miałam już wrzucać ogłoszenie na wątku "oddam", ponieważ w dwóch miejscach gdzie chciałam przekazać fanty nie udało się zorganizować transportu na odebranie, ale przypomniałam sobie, że zwierzaki którym Ty pomagasz mają ogromniasty dług więc postanowiłam napisać jeszcze do Ciebie i zapytać :rolleyes: Mam jednak ogromną prośbę o w miarę szybką odpowiedź, żebym w razie co miała jeszcze możliwość wystawienia ogłoszenia przed wizytą w stolicy :rolleyes:

o dzięki za pamięć :) popytam i dam Ci znać ok? mam nadzieje, ze uda sie cos załatwic :)

mozesz wysłac mi swoj nr na pw? mam problem netem i jestem tylko z doskoku

Posted (edited)

no i się udało :mdrmed: super, mam nadzieję, że dochód z bazarków pomoże choć odrobinkę w spłacie długów :)

Edited by Cassi_
Posted

Cassi_ napisał(a):
no i się udało :mdrmed: super, mam nadzieję, że dochód z bazarków pomoże choć odrobinkę w spłacie długów :)

Dziewczyna ma jutro dzwonić do Ciebie :)

Posted

Cassi_ napisał(a):
super :rolleyes: ona będzie robiła bazarki czy tylko odbiera i przekaże dalej?

hmmmm pasowałaby mi ta opcja :) ale raczej tylko przechowa fanty na czas transportu

Posted

mam nadzieję, że ma miejsce, bo pudła spore ;)

a jak fanty już dotrą do osoby, która będzie robiła bazarki to dajcie znać, pomogę podrzucać, zapraszać itp :rolleyes:

Posted

Paczki z fantami przekazane :rolleyes: miało być dwie :jumpie: ale przypomniało mi się, że mam jeszcze siatkę romansideł :laugh2_2: no i znalazło się jeszcze parę rzeczy luzem więc dopakowałam w dwa dodatkowe pudełka :diabloti: mniejsze

Oby teraz szybko dotarły do Cioteczki, która zrobi bazarki i wspomoże podopiecznych BUDRYSKA :kociak: :dog:

Posted

Cassi_ napisał(a):
Paczki z fantami przekazane :rolleyes: miało być dwie :jumpie: ale przypomniało mi się, że mam jeszcze siatkę romansideł :laugh2_2: no i znalazło się jeszcze parę rzeczy luzem więc dopakowałam w dwa dodatkowe pudełka :diabloti: mniejsze

Oby teraz szybko dotarły do Cioteczki, która zrobi bazarki i wspomoże podopiecznych BUDRYSKA :kociak: :dog:

Supcio! Z mojego bazarrra jest już ponad 200 zł :D Mam nadzieję, że jeszcze uda się troszku Cioteczek nagonić :)
Trzeba ten dług zbijać :)
Na wiosne bedzie następny kram :D

Posted

Cassi_ napisał(a):

dostałam info, ze fanty odebrane...teraz musimy przetransportowac je do Katowic lub Bielska Białej ew. do Wrocławia...ktos chętnydo pomocy? ;)

bakusiowa napisał(a):
Lubię romansidła.

no to mamy pierwsza klientke ;)

Julia84 napisał(a):
Supcio! Z mojego bazarrra jest już ponad 200 zł :D Mam nadzieję, że jeszcze uda się troszku Cioteczek nagonić :)
Trzeba ten dług zbijać :)
Na wiosne bedzie następny kram :D

super! niezła sumka :)

a u mnie kolejna bida :( 6 mies. kotka szylkretka z wada móżdzku...trzymajcie kciuki!!!! :(