Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba można uzyskać pomoc, ale później trzeba jakiś % zwrócić... na ten % by się nazbierało, pójdę poczytać

"Osoby nie będące Klubowiczami, po otrzymaniu pomocy są zobowiązane do rozliczenia się z udzielonej pomocy w 100 % ( paragony,faktury, skany wklejone na wątku). Jeżeli nie rozliczą się to są zobowiązani do zwrotu całej otrzymanej kwoty.Każdy który zgłosił psiaka lub kota w potrzebie i otrzymał pomoc jest zobowiązany w terminie do 6tygodni od uzyskania pomocy wpłacić 25% kwoty uzyskanego wsparcia."

http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164-Klub-Wytrwałych-Baloniarek-Razem-możemy-odnosić-sukcesy-%29

Posted

bo gdybyś zawnioskowała chociaż o 100 zł, to ja w styczniu mogę wpłacić 25 zł baloniarkom jako zwrot :) tylko fakturę trzebaby wkleić na wątek :]

Posted

sharka napisał(a):
bo gdybyś zawnioskowała chociaż o 100 zł, to ja w styczniu mogę wpłacić 25 zł baloniarkom jako zwrot :) tylko fakturę trzebaby wkleić na wątek :]
a Jesteś klubowiczką? to chyba Ty musisz zgłosić...3 szczepienia to 120 zł , jakoś by się uzbierało te 40 zł...faktura będzie bez problemu

Posted

Byście w Nowym Roku nigdy nie zaznali przykrości, a życie
nieustannie zaskakiwało Was czymś wspaniałym .
Aby od Sylwestra caly rok byl ekstra, by marzenia sie
spelnialy, by pieniazki kieszen wypchaly , a uczucia nie
znikaly i z serduszka wyplywaly .
Aby w nadchodzacym roku nigdy nie zabraklo Wam wiary i optymizmu , a kazdy nowy dzien tylko utwierdzal Was w
przekonaniu, ze zycie moze byc piekne .

Posted

Iljova napisał(a):
Byście w Nowym Roku nigdy nie zaznali przykrości, a życie
nieustannie zaskakiwało Was czymś wspaniałym .
Aby od Sylwestra caly rok byl ekstra, by marzenia sie
spelnialy, by pieniazki kieszen wypchaly , a uczucia nie
znikaly i z serduszka wyplywaly .
Aby w nadchodzacym roku nigdy nie zabraklo Wam wiary i optymizmu , a kazdy nowy dzien tylko utwierdzal Was w
przekonaniu, ze zycie moze byc piekne .

Bardzo dziękujemy i również życzymy wszystkiego co najlepsze :)

Posted

asiuniab napisał(a):
jest cudna, widziałam foty, a domu brak:(

o domu nawet nie ma co teraz marzyć :( musi przełamać strach przed człowiekiem...biedactwo :( musiała być bardzo skrzywdzona :( ********************Poznajcie Zusię...jedną z naszych nowych tymczasowiczek
https://www.facebook.com/agnieszka.ciurus.1/media_set?set=a.673991942645562.1073742015.100001042885838&type=3&uploaded=3 edit: niestety nie mogę robic odstępów między nowymi wersami :(

Posted

Doda_ napisał(a):
Kochani . . . :)

Wplace 50 zl na zwierzaki w potrzebie u Budrysek ;) poproszę o nr konta i dane do przelewu.

bardzo dziękuję :loveu: na pw podam konto lecznicy z długiem za leczenie bezdomnych zwierzaczkow

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
a Jesteś klubowiczką? to chyba Ty musisz zgłosić...3 szczepienia to 120 zł , jakoś by się uzbierało te 40 zł...faktura będzie bez problemu

ja jestem klubowiczką, zaraz zapytam, czy mogę zgłosić taki wniosek o pomoc

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dziękuję :) :)

jeszcze nie ma za co :)
poczytaj proszę w regulaminie baloniarek, bo jednym z warunków udzielenia pomocy jest między innymi zgoda na umieszczenie w pierwszym poście wątku psiaka dość dużego baneru, że zwierzak z tegoż wątku otrzymał pomoc KWB ( i oczywiście umieszczenie po otrzymaniu pomocy)

jako przykład podaję "mój" wątek ( i zapraszam w gości ;))
http://www.dogomania.pl/forum/threads/210391-Tymczasy-wcale-nie-tymczasowe-czyli-gromadka-psiak%C3%B3w-szuka-domk%C3%B3w

Posted

mari23 napisał(a):
jeszcze nie ma za co :)
poczytaj proszę w regulaminie baloniarek, bo jednym z warunków udzielenia pomocy jest między innymi zgoda na umieszczenie w pierwszym poście wątku psiaka dość dużego baneru, że zwierzak z tegoż wątku otrzymał pomoc KWB ( i oczywiście umieszczenie po otrzymaniu pomocy)

jako przykład podaję "mój" wątek ( i zapraszam w gości ;))
http://www.dogomania.pl/forum/threads/210391-Tymczasy-wcale-nie-tymczasowe-czyli-gromadka-psiaków-szuka-domków

Dokladnie tak, oraz "- Osoby nie będące Klubowiczami, po otrzymaniu pomocy są zobowiązane do rozliczenia się z udzielonej pomocy w 100 % ( paragony,faktury, skany wklejone na wątku). Jeżeli nie rozliczą się to są zobowiązani do zwrotu całej otrzymanej kwoty."
Rozlicznie nalezy wkleic na stronie watku
:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29

Jezeli Budrysek zgadza sie na takie warunki pomocy to popre wniosek Marysi o wnioskowana pomoc.