Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APEL:
HALBINA JA CIĘ PROSZĘ, WYWAL TO ZDJĘCIE MOJE NA 7 STRONIE BO JEST PRZEOKRUTNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Jofracy witamy na wątku :)
Weekendowa akcja przebiegła dobrze i ...śmiesznie, mamy kilka ankiet myślę godnych przemyślenia, choć powtarzały się wciaż na Fridę i jednego kociaczka, resztą było mniejsze zainteresowanie. Trzymajmy kciuki za Maciusia żeby mu się wkońcu udało :loveu: Poczekam ten tydzień aż miejmy nadzieję zwierzaki trafią do nowych domów i zedytuje pierwszą.

Posted

:evil_lol: Najbardziej mi się podoba Jarek z rogami :lol: Fotki świetne, Halbina nie wywalaj nic!

Ja wrzuciłam dziś trochę na FB, zerknijcie, bo na życzenie mogę niektóre usunać (w końcu nie każdy chce mieć swoja twarz na FB :cool3: )

Posted

[quote name='ma-ja']:evil_lol: Najbardziej mi się podoba Jarek z rogami :lol: Fotki świetne, Halbina nie wywalaj nic!

Ja wrzuciłam dziś trochę na FB, zerknijcie, bo na życzenie mogę niektóre usunać (w końcu nie każdy chce mieć swoja twarz na FB :cool3: )

Posted

No tak nie macie więcej kompromitujących mnie zdjęć ? :D normalnie do sądu Was podam :D:D:D babole jedne. !!!:evil_lol:
Gosiara zaczynam się Ciebie bać, dobrze że masz męża !!! :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='marra']No tak nie macie więcej kompromitujących mnie zdjęć ? :D normalnie do sądu Was podam :D:D:D babole jedne. !!!:evil_lol:
Gosiara zaczynam się Ciebie bać, dobrze że masz męża !!! :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Mąż to przykrywka...;P

Posted

[quote name='Gosiara']Mąż to przykrywka...;P[/QUOTE]

mmmmm dobrze wiedzieć...to mówisz że się już nie zobaczymy ?? hahaha :P

Są już jakieś wieści o zwierzakach ?

Posted

Gosiara napisał(a):
Ja byłam dziś u Formicy,po łańcuch budowy:D

A ja byłam też, ale jej nie zastałam...będę u niej w poniedziałek.

Posted

Chyba żałuję, ze nie zostałam do końca :evil_lol: widzę ze było wesoło, ale czy ten łańcuch ma coś wspólnego?? :lol:

Też jestem ciekawa jaki jest bilans adopcji po tej akcji!