marra Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Wszystkim dobrodziejom naszej Fundacji Wesołego Alleluja !!!![/FONT] :)[/FONT] Quote
marra Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 :):):):):):) muszę znowu tu uporządkować pierwszą, ale brak czasu ;/ Quote
Betta Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 hejka....kto może z rybnika odebrac karme dla formici ?? jeżdzi ktoś do nas ?? Quote
marra Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Betta']hejka....kto może z rybnika odebrac karme dla formici ?? jeżdzi ktoś do nas ?? Oj niestety nie wiem ale może ktoś sie zgłosi :) Betta a co z tą karmą dla cukrzyczki ? Quote
Betta Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 to koniecznie pytac kto pojedzie na rybnik...ja popytam swoich ...w kazdym razie nie opłaca sie wysyłac poczta karmy dla cukrzyczki nie chce...hmm... niby sunia juz ma unormowany cukier i jest na normalnej karmie.... za chwile te karme bedzie trzeba do kosza wyrzucic : ( skoro tu juz jestem... to zapraszam na bazar różnorodny ale napewno dla psiarzy .... potrzebuje na nasze rybnickie koty ...mam dług i nie mam za co leczyc : ( http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05?p=16810457#post16810457 Quote
marra Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Betta']to koniecznie pytac kto pojedzie na rybnik...ja popytam swoich ...w kazdym razie nie opłaca sie wysyłac poczta karmy dla cukrzyczki nie chce...hmm... niby sunia juz ma unormowany cukier i jest na normalnej karmie.... za chwile te karme bedzie trzeba do kosza wyrzucic : ( skoro tu juz jestem... to zapraszam na bazar różnorodny ale napewno dla psiarzy .... potrzebuje na nasze rybnickie koty ...mam dług i nie mam za co leczyc : ( http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05?p=16810457#post16810457 Betta nie wyrzucaj karmy, może załóż osobny watek że masz takową karmę i chcesz oddać napewno ktoś się zgłosi ;) Quote
zuzia_kuzik Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dziewczyny, czy orientujecie sie moze kto jest z okolic Bytomia tutaj na dogo ?? Quote
marra Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='zuzia_kuzik']Dziewczyny, czy orientujecie sie moze kto jest z okolic Bytomia tutaj na dogo ?? Oj ja nie bardzo ale myślę że któraś z dziewczyn będzie wiedzieć. KOLEJNA AKCJA !!!!!!!!! 7 i 8 Maja w Centrum Handlowym Platan w Zabrzu organizujemy kolejną akcję z naszymi podopiecznymi !!!! Będzie można wspomóc nas symbolicznym "grosikiem", podarować karmę czy inne akcesoria dla naszych zwierzaków oraz zadać pytania odnośnie organizacji i naszych podopiecznych. ZAPRASZAMY !!!!!!!! Quote
Betta Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='marra']Oj ja nie bardzo ale myślę że któraś z dziewczyn będzie wiedzieć. [B]KOLEJNA AKCJA !!!!!!!!! 7 i 8 Maja w Centrum Handlowym Platan w Zabrzu organizujemy kolejną akcję ..../B] mam pytanie... jak wygląda sprawa adopcji na takiej akcji... ? ludziska ogladaja wrażają chęc...ale mam rozumiec że dopiero się umawia z nimi na wizyty przedadopcyjne ?? czy tez w niektórych wypadkach w ciemno podpisujecie umowy ? Quote
halbina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ludziska oglądają i braliby już... gdybyśmy wydawali na akcji, nie mielibyśmy zwierzaków... ale nie wydajemy, ludziska mogą pytać, chętni wypełniają ankietę i potem analizujemy te ankiety, weryfikujemy wstępnie, jeśli pozytywnie, to umawiamy się na wizytę przedadopcyjną, dopiero wtedy po kilku dniach i wizycie ewentualnie wydajemy zwierzę i to po podpisaniu umowy adopcyjnej oczywiście. Ale akcje warto robić, reklama, uświadamianie, możliwośc pokazania podopiecznych i teoretycznie kilka domów, no i wsparcie finansowe... Quote
Betta Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 jasne, zastanawiałąm sie nad tym czy zdarza sie na juz....ale to rozsądne że ...nie zdarza sie : ) Quote
halbina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 nie zdarza się, tak wydaje się koty podczas akcji w SCC, schroniskowe z Katowic, po rozmowie i podpisaniu umowy adopcyjnej, jednak z zastrzeżeniem, że mogą wrócić do schroniska i z prośbą o kontakt i informacje... dla tych kotów to szansa i akcje się sprawdzają. Jednak nasze, fundacyjne, mają dt i nie jesteśmy aż tak zdesperowani, by wydawać natychmiast... akcje traktujemy raczej jako autoreklamę fundacji i możliwość edukacji społeczeńtwa... Quote
zuzia_kuzik Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='marra']Betta nie wyrzucaj karmy, może załóż osobny watek że masz takową karmę i chcesz oddać napewno ktoś się zgłosi ;) [quote name='Betta']to koniecznie pytac kto pojedzie na rybnik...ja popytam swoich ...w kazdym razie nie opłaca sie wysyłac poczta karmy dla cukrzyczki nie chce...hmm... niby sunia juz ma unormowany cukier i jest na normalnej karmie.... za chwile te karme bedzie trzeba do kosza wyrzucic : ( skoro tu juz jestem... to zapraszam na bazar różnorodny ale napewno dla psiarzy .... potrzebuje na nasze rybnickie koty ...mam dług i nie mam za co leczyc : ( http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05?p=16810457#post16810457 A moze warto napisac o tym na watku transportowym?? Czesto sie zdarza jakis transport, wiec mozna byloby sie zgadac Quote
marra Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Betta']mam pytanie... jak wygląda sprawa adopcji na takiej akcji... ? ludziska ogladaja wrażają chęc...ale mam rozumiec że dopiero się umawia z nimi na wizyty przedadopcyjne ?? czy tez w niektórych wypadkach w ciemno podpisujecie umowy ?[/QUOTE] Halbina już pięknie wytłumaczyła ;) są ludzie którzy chcieliby od ręki ale pomyślmy-idziemy na zakupy do sklepu, rozdają kotki czy pieski a to sobie wezmę co mi tam, wracamy do domu a domownicy reagują negatywnie to najprostrzy przykład. Chyba 80% zwierząt z takiego "przypadku" wylądowałoby w smietnikach, schorniskach itd. A tak, ludzie wypełniają ankietę, wracają do domu, mają szansę przemyśleć jeszcze wszystko, w razie czego zrezygnować. Quote
Betta Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 a dajcie znać od któej jestescie w platanie w niedziele .... ja moze bym dojechała i jakos pomogła....i te karme przywioze a i poznam waszych podopiecznych... Quote
Recommended Posts