Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ewuniu, wstaw jak najwięcej informacji z tej ulotki, OK?
Ja wogóle nie widziałam tych ulotek...:crazyeye:
Pzdr.

Ojej, wczoraj wieczorem w domu zapomnialam :oops: Dzisiaj postaram sie poprawic.
Ulotki byly wylozone na stoisku ... Slowencow w hali 5. Trafilam na nie przypadkiem.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już są pełne wersje informacji o marcowym Wilnie na litewskiej stronie również w wersji angielskiej

Choć dalej jest ten "krzak" z początkowymi miesiącami i nie ma stycznia, lutego i kwietnia :shake: w wersji angielskiej.

No i mam zagwozdkę, bo nas sędziuje ta sama sędzina w oba dni, Polka, i do tego raczej specjalizująca się w sznaucerach a nie dogach:razz: . Czy możliwe żeby na takiej dwudniowej (2xCACIB) wystawie jeden sędzia sędziował daną rasę w oba dni, czy to jakaś pomyłka?

Posted

Eh
już jakis czas temu ogladałam rozpiske wystaw na litwie na następny rok i cały mój piękny plan legł w gruzach ;(

mamy CACa z Wilna 5.08.2006, wiec potrzebujemy jeszcze dwoch wystaw <w moich wypadku tylko lipiec-wrzesień wchodzi w gre>.. myslałam, że bedzie coś tydzień po tygodniu żeby pojechać na tydzień na Litwe i 2 wystawy obskoczyć
a tu se zrobili Palange 2 CACIB 3-4.08., 5.08 klubówki, ale grupy V nie widze
czyli nic mnie z tego nie ratuje.. a nastepna wystawa na początku wcześnia... grrrr jestem zła!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

z papierowej rozpiski
I termin 3/12/06, II termin 28/1/07, III termin 4/2/07; za 2 wystawy pierwszy pies odpowiednio 55, 95 i 150 euro

rzeczywiscie w oba dni dogi ma sedziowac Viva Maria Solecky Szpunar

baski: Markku Mahonen (Fin) i Galina Zhuk (Bialorus).

Posted

Zeliika napisał(a):
z papierowej rozpiski
I termin 3/12/06, II termin 28/1/07, III termin 4/2/07; za 2 wystawy pierwszy pies odpowiednio 55, 95 i 150 euro

rzeczywiscie w oba dni dogi ma sedziowac Viva Maria Solecky Szpunar

baski: Markku Mahonen (Fin) i Galina Zhuk (Bialorus).

Piękne dzięki za baski!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jejku, Skubi, opis zaczęty tak tragicznie, skończył sie w sumie dobrze. Champion Estonii - super!!!
W czym problem?
Pzdr.

Daj informacje na temat tej wystawy w Wilnie - może być na priv. Co, gdzie i jak.
Zdrówko

Posted

Wreszcie uzupełnili spis wystaw na 2007 w angielskiej wersji strony litewskiej.... ale większość informacji obecnych w wersji litewskiej nie umieścili :shake: .

Posted

jo-jo napisał(a):
Dorotko a gdzie się wybieracie? :cool3:

Hmm, no właśnie do Kowna chciałam jechać tylko kurka nie mam z kim:shake: Jestem zgłoszona ale jak tak dalej będzie to muszę się wycofać:placz:

Posted

Bardotka napisał(a):
Hmm, no właśnie do Kowna chciałam jechać tylko kurka nie mam z kim:shake: Jestem zgłoszona ale jak tak dalej będzie to muszę się wycofać:placz:

Ehh zazdroszcze mi do zagranicznych wojaży dlaeko :shake:
Zgłosiłaś Teske?

Posted

Bardotka napisał(a):

Hey! Dawno sie nie słyszałyśmy! Wybieramy się na CAC-ową na Litwe, ale dopiero po 15 marca, bo wtedy możemy kończyc championat.

Pozdrawiam!

Posted

bongobongo napisał(a):
Hey! Dawno sie nie słyszałyśmy! Wybieramy się na CAC-ową na Litwe, ale dopiero po 15 marca, bo wtedy możemy kończyc championat.

Pozdrawiam!

Ooooooooo, Kasia to ja się chętnie podłączę jakby co, a teraz odpuszczam:loveu: :razz:

Posted

Martyna napisał(a):
Czy ma ktos moze namiary na tani hotel w Rydze? Please :D

Martyna, zapomnij, albu zbierz w sobie duzo cierpliwosci.
Łotysze maja fisia na punkcie przyjmowania na noclegi polaków z psami, mnie poszukiwała noclegu przyjaciółka łotyszka, w 4 hotelach/motelach odmawiali jak sie dowiadywali ze z psami, a to tylko charciki włoskie :angryy:

Posted

No niezle :-) Bedziemy z 3 flatami - wiec beda jaja :D Jedziemy do Helsinek na Finish Winner (sobota), a w niedziele jak nam wyjdzie to skoczymy na wystawe 8 gr w Rydze i chceilismy tam z soboty na niedziele przenocowac :D

Heh i zmienili mi sedziego ;-) Oj dostaniemy po tylku - mamy 18 psow w klasie!