Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie .. u mnie jest tak: mam starowinkę Busię i Sajgona, obydwoje nie mają wszystkich szczepień. No ijest jeszcze Ben, ledwo powłoczący nogami ze starości ale ogólnie zdrowy.Nie pracuję jeszcze przez miesiąc, więc mogłabym wziąć szczeniaka,ale boję się o moich czworonożnych domowników.
Jeżeli ktoś przebada go i powie,że pozostałym zwierzętom nic nie grozi, to mogę wziąć na tymczas.
Nie chcę ryzykowac zdrowiem mojej gromadki ( 3 psy + 5 kotów).

Posted

Rozmawialam z nadinee - niestety nie moze pomoc :(

Drogie Panie - Lulka wraca we wtorek , podjedziemy do jozefowa i zabierzemy sunie na badanie krwi , (wczesniej niestety nie dam rady)
mowie otwarcie ze nie mamy nawet grosza :(
takie sa smutne fakty ,

Posted

Chrupek--> na priva podaj mi numer swojego konta

jaki bylby koszt badan i wizyty u weta?

50 PLN moge przelac - niestety nie wiecej bo to czas przed wyplata.

reszte najwyzej bedziemy jakos kombinowac- moze ktos jeszcze pomoze??

Posted

[SIZE=2]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie

Numer konta:
[/SIZE] [SIZE=2]Dorota Romaniuk[/SIZE][SIZE=2]
Karabeli 4 m 97
[/SIZE] [SIZE=2]01-313 Warszawa

[/SIZE][SIZE=2]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
[/SIZE] [SIZE=2]MultiBank

numer konta dla przelewów z zagranicy
[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black][U]BREXPLPWMUL31114020170000490205270923[/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]

[B] z dopiskiem "Pręgowana sunia Józefów"[/B]

[URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645"]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645[/URL]

Każda złotówka się przyda.
[/SIZE]

Posted

Chrupku, ja przeleję w poniedziałek na Twoje konto 100,00 na hotel dla Zosi i 50,00 dla maluszka,zrobię to w poniedziałek rano, a ponieważ też mam konto w mbanku, kaska zaraz będzie u Ciebie ( wcześnie-sobota i niedziela nie ma sensu)
Trzymam kciuki za maluszka ;)

Posted

ja w poniedziałek też przeleje jakieś pieniądze na AFN- mam to w planach juz jakis czas- tyle, że termin warunkowany jest wypłatą, no i cały ten czas wybieram cel. Ale Hienka nie schodzi mi z pamieci od poczatku, więc myśle, że to dobry wybór. :) Probowałam się dowiedzieć o transport z W-wy do Poznania- niestety był ewentualnie w środę- czwartek, a wtedy nie widziałam postów Jowity :(, chyba ominęłam też watek. Przykro mi, ze to przegapiłam :(

Posted

Jakoś dziś mam ciężka głowe i już nie wiem czy jest tymczas czy nie, nie doczytałam całego watku, dlatego pytam :Jest tymczas czy nie ? Na co chorowała mała, w jakim jest wieku i w jakiej jest miejscowości ?
Jezeli nie ma tymczasu, to moge zabrac małą do siebie na jakiś czas, miejsca u mnie dostatek, ale na leczenie bedzie trzeba zbieracna na dogo. Mam teraz dwa szczeniaki w wieku 5 tygodni też na tymczasie wiec i dla niej znajdzie się miejsce, czekam na odpowiedz .
Musze wiedieć wszystko o jej zdrowiu, ryzykuje zdrowiem czterech dorosłych piesów i 2 małych psiaków !!!!!!!

Posted

w srode /czwartek zrobimy malej badania krwi - zobaczymy co z jej zdrowiem ,
raczej bedzie to czwartek ,
musimy jeszcze zrobic badania innemu psiakowi (jest po leczeniu i w czwartek ma miec powtorke krwi)

chcemy "zalatwic" odrazu 2 psy bo nie mamy mozliwosci jezdzic tam codziennie

Posted

[quote name='Muffel']Zalewscy- wydaje mi się,że nie ma tymczasu. Ja zaoferowałam się, ale dziewczyny mówią,ze ryzyko zbyt duże...[/quote]

Ja bardzo się boje, bo nie dawno wziełam ze schroniska ( oczywiści i dogomanie) sznaucerke mini, miała zapaleni płuc, potem okazało sie że kaszel kenelowy, zaraziły się wszystkie nasze psy i leczylismy się ponad dwa miesiace, a gdyby nie finansowa pomoc dogomaniaków nie wyleczylibyśmy ich :oops: . Teraz okazało sie że sunia ma raka sutków i konieczny jest zabieg. Psy co prawda już o kaszlu zapomniały, ale ja musze mieć pewnosć, że sunia nie ma zakaźnej choroby !!! Oczywiście moge ją izolować, gdyby to było konieczne ale strach i tak zostaje, gdyby ktoś zapomniał umyć rece i .... , po badaniu dajcie znać co i jak. Ja pytałm już weta, czy jak wezme psa to czy sie nie zarazi tym co mielismy , powiedział ze nie ma obaw .