Muffel Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Słuchajcie .. u mnie jest tak: mam starowinkę Busię i Sajgona, obydwoje nie mają wszystkich szczepień. No ijest jeszcze Ben, ledwo powłoczący nogami ze starości ale ogólnie zdrowy.Nie pracuję jeszcze przez miesiąc, więc mogłabym wziąć szczeniaka,ale boję się o moich czworonożnych domowników. Jeżeli ktoś przebada go i powie,że pozostałym zwierzętom nic nie grozi, to mogę wziąć na tymczas. Nie chcę ryzykowac zdrowiem mojej gromadki ( 3 psy + 5 kotów). Quote
Jowita Poznań Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jeśli w czyms to pomoze to moge sie dorzucic do badan malucha i do wizyty weterynarza. Dajcie mi tylko znac. Quote
pixie Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 kto po wyjezdzie lulki zajmie sie sunia..!??? czas ucieka...sunia w potrzebie Quote
Irkowa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Rozmawialam z nadinee - niestety nie moze pomoc :( Drogie Panie - Lulka wraca we wtorek , podjedziemy do jozefowa i zabierzemy sunie na badanie krwi , (wczesniej niestety nie dam rady) mowie otwarcie ze nie mamy nawet grosza :( takie sa smutne fakty , Quote
Jowita Poznań Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Chrupek--> na priva podaj mi numer swojego konta jaki bylby koszt badan i wizyty u weta? 50 PLN moge przelac - niestety nie wiecej bo to czas przed wyplata. reszte najwyzej bedziemy jakos kombinowac- moze ktos jeszcze pomoze?? Quote
Dabrowka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [SIZE=2]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie Numer konta: [/SIZE] [SIZE=2]Dorota Romaniuk[/SIZE][SIZE=2] Karabeli 4 m 97 [/SIZE] [SIZE=2]01-313 Warszawa [/SIZE][SIZE=2]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 [/SIZE] [SIZE=2]MultiBank numer konta dla przelewów z zagranicy [/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black][U]BREXPLPWMUL31114020170000490205270923[/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [B] z dopiskiem "Pręgowana sunia Józefów"[/B] [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645"]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645[/URL] Każda złotówka się przyda. [/SIZE] Quote
Muffel Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Niestety, nie mogę pomóc: początek roku szkolnego, 3 dzieci szkolnych i ruina finansowa więcej niż pewna. Quote
BasiaD Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Chrupku, ja przeleję w poniedziałek na Twoje konto 100,00 na hotel dla Zosi i 50,00 dla maluszka,zrobię to w poniedziałek rano, a ponieważ też mam konto w mbanku, kaska zaraz będzie u Ciebie ( wcześnie-sobota i niedziela nie ma sensu) Trzymam kciuki za maluszka ;) Quote
Jowita Poznań Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ja przeleje jutro z samego rana- w poniedzialek powinny byc- na AFN- tak jak pisala dabrowka - pregowana sunia Jozefow Quote
Irkowa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dzieki wielkie dziewczyny , jestescie kochane Quote
Jowita Poznań Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 i hopsa w górę, czy nikt nie zechce takiego słodkiego maleństwa co odwdzięczy sie miłością i będzie sprawiac radosc? Quote
Muffel Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Domku na zawsze, domku zgłoś sie ! Sunieczka czeka! Quote
oktawia6 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dziewczęta a zglądałyście może na wątek transportowy w PWP? może warto tam alert wpisać i przeszperać nóż widelec coś się uda:roll: Quote
Muffel Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Sczeniaczek do wzięcia! Mała hienka czeka na swojego pana lub pańcię:multi: Quote
Jowita Poznań Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nasze słodkie maleństwo bryka na góre :) Quote
loozerka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ja w poniedziałek też przeleje jakieś pieniądze na AFN- mam to w planach juz jakis czas- tyle, że termin warunkowany jest wypłatą, no i cały ten czas wybieram cel. Ale Hienka nie schodzi mi z pamieci od poczatku, więc myśle, że to dobry wybór. :) Probowałam się dowiedzieć o transport z W-wy do Poznania- niestety był ewentualnie w środę- czwartek, a wtedy nie widziałam postów Jowity :(, chyba ominęłam też watek. Przykro mi, ze to przegapiłam :( Quote
oktawia6 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 to wszystko o.k. z maluszkiem-będzie na tymczasie? Quote
zalewscy Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Jakoś dziś mam ciężka głowe i już nie wiem czy jest tymczas czy nie, nie doczytałam całego watku, dlatego pytam :Jest tymczas czy nie ? Na co chorowała mała, w jakim jest wieku i w jakiej jest miejscowości ? Jezeli nie ma tymczasu, to moge zabrac małą do siebie na jakiś czas, miejsca u mnie dostatek, ale na leczenie bedzie trzeba zbieracna na dogo. Mam teraz dwa szczeniaki w wieku 5 tygodni też na tymczasie wiec i dla niej znajdzie się miejsce, czekam na odpowiedz . Musze wiedieć wszystko o jej zdrowiu, ryzykuje zdrowiem czterech dorosłych piesów i 2 małych psiaków !!!!!!! Quote
Irkowa Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 w srode /czwartek zrobimy malej badania krwi - zobaczymy co z jej zdrowiem , raczej bedzie to czwartek , musimy jeszcze zrobic badania innemu psiakowi (jest po leczeniu i w czwartek ma miec powtorke krwi) chcemy "zalatwic" odrazu 2 psy bo nie mamy mozliwosci jezdzic tam codziennie Quote
Muffel Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Zalewscy- wydaje mi się,że nie ma tymczasu. Ja zaoferowałam się, ale dziewczyny mówią,ze ryzyko zbyt duże... Quote
oktawia6 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 czyli w Zalewskich cała nadzieja! niech dostanie tabletkę na odrobaczenie-jeśłi jej nie odrobaczali w schronisku:roll: Quote
zalewscy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Muffel']Zalewscy- wydaje mi się,że nie ma tymczasu. Ja zaoferowałam się, ale dziewczyny mówią,ze ryzyko zbyt duże...[/quote] Ja bardzo się boje, bo nie dawno wziełam ze schroniska ( oczywiści i dogomanie) sznaucerke mini, miała zapaleni płuc, potem okazało sie że kaszel kenelowy, zaraziły się wszystkie nasze psy i leczylismy się ponad dwa miesiace, a gdyby nie finansowa pomoc dogomaniaków nie wyleczylibyśmy ich :oops: . Teraz okazało sie że sunia ma raka sutków i konieczny jest zabieg. Psy co prawda już o kaszlu zapomniały, ale ja musze mieć pewnosć, że sunia nie ma zakaźnej choroby !!! Oczywiście moge ją izolować, gdyby to było konieczne ale strach i tak zostaje, gdyby ktoś zapomniał umyć rece i .... , po badaniu dajcie znać co i jak. Ja pytałm już weta, czy jak wezme psa to czy sie nie zarazi tym co mielismy , powiedział ze nie ma obaw . Quote
Jowita Poznań Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 pieniadze juz przelane -juz powinny byc na koncie AFN. Czekamy tylko na wizyte u weta. Oby wszystko bylo dobrze- trzymam goraco kciuki za powodzenie! Quote
Recommended Posts