Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nestor dostał obróżkę Owcy. Oby przyniosła mu szczęście!!!!!!!!

No i teraz wygląda w końcu jak prawdziwy psiór, a nie sfilcowany Dziadziuś.
Dzięki Donka5 za opiekę, czesanko i zdjęcia.
Wydaje mi się, że to inny pies.

Posted

Nestor jest nastawiony przyjaznie do ludzi.Na widok mojej córki która np.nagle gdzieś pojawi sie na horyzącie bardzo ożywa-merda ogonem i rusza natychmiast w jej kierunku:-). Może lubi dzieci,a może już kojarzy,że w kieszeni jej kurtki zawsze ukryte sa smakołyki? Podejrzewam, że jedno i drugie:-)

Posted

Śliczny jest :)

[quote name='Szarotka']A czy ktos te domki sprawdza ??[/QUOTE]

Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na to pytanie? Już dwie osoby je zadały, a odpowiedzi brak :(

Posted

[quote name='koosiek']Śliczny jest :)

Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na to pytanie? Już dwie osoby je zadały, a odpowiedzi brak :([/QUOTE]

Bedziemy czekac na odpowiedz :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Bedziemy czekac na odpowiedz :):)[/QUOTE]

:)
Z tego co słyszałam, to są one najpierw sprawdzane, zanim zostanie przydzielony pies. Ale ja będę się jeszcze kontaktować z osobą odpowiedzialną za te adopcje, która mieszka w Szwajcarii. Nie oddam Nestorka w nieznane miejsce!
Jutro ma mieć pobraną rew do badań. Ja w zeszłym tygodniu nie miałam czasu na nic, bo przygarnęliśmy błąkającego się młodego psiaczka i miałam wesołą piątkę w domu plus obłożnie chorego pacjenta :) Ale udało mi się zamówić pożywne jedzonko dla Nestorka i mam nadzieję, że przesyłka lada dzień dotrze na miejsce.
Równocześnie mam cały czas nadzieję, że znajdzie się jakiś domek bliżej.

Posted

No to cieszę się, że jedzonko już doszło :multi:

To jest jakiś preparat z łoju jelenia do ochrony łap przed zimnem i pomyślałam, że można mu smarować to miejsce po poparzeniu. W dodoaku ponoć ma dobry smak:lol:
Możesz mu Donko też od czasu do czasu poduszeczki łapek posmarować.

A jak on się czuje? Czy jest grzeczny na spacerkach? Czy lekarz coś wstępnie o nim powiedział?

Kurczę, w tym tygodniu wracałam do domu po 23 i nie miałam kiedy do Ciebie przedzwonić. :oops: Obiecuję też zająć się jutro sprawdzeniem domku w Szwajcarii.