winter7 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='_gos_']Jestem i ja. Winter, podeślij mi tekst ogłoszeniowy na [email protected] - zrobię allegro. Posłałam. Pozdrawiam i dziękuję. Quote
winter7 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Przesyłam jeszcze zdjęcia od wolontariuszki ze schroniska: [attachment=773:5476.attach] [attachment=774:5477.attach] [attachment=775:5478.attach] [attachment=776:5479.attach] Quote
winter7 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 wapiszon napisał(a):A jaki jest stosunek staruszka do psów i kotów? Jeśli chodzi o koty, to nie jestem w stanie odpowiedzieć. Co do psów, to wiem, że jak był w kojcu z dwoma psami, to dominował i chciał rządzić. Teraz jest na łańcuchu :( Wychodzi na wybieg co 2 tyg na ok 10-15 min. Jest tam z sunią i nie ma awantur :) Więcej będę wiedzała z autopsji jak go odbiorę i mam nadzieję na relację z hotelu. Quote
winter7 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Nie podoba mi się też jego oczko. Sprawdzę co to jest. Quote
winter7 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Nie powinnam spamować u siebie, ale zobaczcie CO ktoś zrobił temu biedakowi: http://www.facebook.com/event.php?eid=119438858129822&index=1 Quote
Szarotka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ogolnie wyglada jak by trzeba go odrazu wziac na przeglad do weta............mowie o dziadziu, nie patrze na watek na f.b. bo pewnie straszny........... Quote
irenaka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 winter7 napisał(a):Słuchajcie, jeśli wszystko się uda w niedzielę pojadę do schroniska i adoptuję Dziadzia. Zawieziemy go do hotelu w Promnej u donki5. Będzie bliżej mnie i w razie potrzeby będę mogła zabrać go do weterynarza, czy chociażby odwiedzić. Jest tam tylko 10 boksów, więc nie zginie w tłumie potrzebujących. Rozmawiałam też z mariamc o hotelu w Szczecinku, ale to jest 380 km ode mnie i nie miałabym szans na jakąkolwiek pomoc czy interwencję. W razie czego zawsze jeszcze będzie można go tam przenieść, ale mam nadzieję, że wcześniej znajdzie dom.:razz: Co o tym sądzicie???? Mnie się pomysł podoba, bo masz szansę odwiedzać Dziadzia. A czy hotel u Donki5 nie ma weta w okolicy? To ważne, bo jak nie ma, to bym psa przed oddaniem do hotelu zawiozła do weta. Tylko martwi mnie jedno, czy Ty jesteś w stanie sama ponieść takie koszty? Może jakąś pomoc trzeba zorganizować? Mail doszedł, jak dziewczyna zrobi ogłoszenia, to wkleję na wątek. Quote
wapiszon Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 To nie dobrze,że chce dominować. Już mam jednego dominanta i nie pozwoli nikomu wejść na posesję :( Quote
winter7 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='Secia']rozsyłam wątek poproszę link do FB http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=132997263431195 Quote
winter7 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 wapiszon napisał(a):To nie dobrze,że chce dominować. Już mam jednego dominanta i nie pozwoli nikomu wejść na posesję :( On do ludzi jest łagodny. Mam nadzieję, że w hotelu nabierze trochę ogłady i będzie grzecznym pieskiem :evil_lol: Quote
winter7 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 irenaka napisał(a):Mnie się pomysł podoba, bo masz szansę odwiedzać Dziadzia. A czy hotel u Donki5 nie ma weta w okolicy? To ważne, bo jak nie ma, to bym psa przed oddaniem do hotelu zawiozła do weta. Tylko martwi mnie jedno, czy Ty jesteś w stanie sama ponieść takie koszty? Może jakąś pomoc trzeba zorganizować? Mail doszedł, jak dziewczyna zrobi ogłoszenia, to wkleję na wątek. Jest tyle potrzebujących psiaków, że to czy skupię się na pomocy jemu, czy rozdrobnię na pięć innych, wyjdzie podobnie. Dla mnie najważniejsze jest znalezienie domu. I w tej sprawie bardzo liczę na Waszą pomoc. Quote
irenaka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Winter7 potrzebuję jeszcze jakiś telefon kontaktowy w sprawie adopcji do ogłoszeń. Może podaj swój. Plissss:loveu: Quote
winter7 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dobre pytanie. Bo Dziadzio to poprostu Dziadzio. Wcześniejszego imienia nie znamy. Ale myślę, że powinien dostać jakieś nowe imię, które przyniesie mu szczęście. Quote
anawa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 winter7 napisał(a):To jest już stara rana po oparzeniu. Niestety jej powierzchnia nie pokryje się już nigdy sierścią. Więc ma łysy placek ... No...... nie jestem pewna........ już nie raz na tym forum polecałam Balsam Szostakowskiego. On naprawdę czyni cuda.Sama sie o tym przekonałam........ A gdyby jednak w tym wypadku nie uczynił, to na pewno nie zaszkodzi. Niewielkie pieniądze, niewiele zachodu........... spróbuj, winter7 :) Witam! Jestem na zaproszenie Szarotki.... Quote
Szarotka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 anawa napisał(a):Może po prostu.......... Senior albo Nestor? Dzieki za przybycie :):) Quote
anawa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Może po prostu.......... Senior albo Nestor? Quote
wapiszon Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 anawa napisał(a):Może po prostu.......... Senior albo Nestor? Nestor brzmi nieźle :) Quote
Szarotka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 winter7 napisał(a):mnie też się podoba Nestor :) Mnie tez.:):) Quote
Ania i Kajber Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Jest chęc pomocy Dziadkowi. Dodatkowo pojawil sie problem kastarcji, jutro zapytam sie w schronie, czy mozna Dziadzia kastrować, ze wzgledu na wiek i stan zdrowia. Mam nadzieję, że już niebawem Kasia wróci i będzie mogła koordynować adopcję Dziadzia Śpiewaka. Quote
Szarotka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 A Kasia gdzies wyjechala ?? Mamy sytuacje matowa z maluszkiem znalezionym na szczycie gorskim przez narciarzy, potrzebuje miejsca na cito: http://www.dogomania.pl/threads/200696-Znaleziony-na-SZCZYCIE-G%C3%93RY-3-m-czny-szczeniak-ZAMARZA%C5%81!-MA-4-DNI-czasu-i...schron Quote
Recommended Posts