Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
To troche nie za bardzo, a kto zalatwial adopcje ??

Napiszę do niej jeszcze raz. Może gdzieś przeoczyła tego mail'a. Te wstawione zdjęcia dostałam od wolontariuszki, której przesłali wiadomości z fundacji.

Posted

sylwija napisał(a):
a ktoś, kto robił przed-adopcyjną? jest z nim kontakt?

No włąśnie ta p. Ewa. przesłała mi zdjęcia z tego domu i mówiła, że jest z nimi w stałym kontakcie.
Przed adopcją wielokrotnie pisałyśmy do siebie w sprawie wyników badań, wymiarów Nesta. A teraz głucho...

Posted

sylwija napisał(a):
może się urlopuje.. albo co..

a z domkiem bezpośrednio nie ma kontaktu? albo ktoś z dogo może jest z okolicy?

Ten domek niestety daleko, bo w Szwajcarii i nie mam bezpośredniego kontaktu

Posted

Napisałam kolejnego mail'a do p.Ewy z prośbą o jakikolwiek kontakt. Ale nadal cisza...
Na stronie fundacji nic nie ma. Jest relacja z odbioru psiaków w Polsce w dodatku tylko po niemiecku :(

Posted

Tak, mogę przesłać na pw. Niestety ja nie znam niemieckiego. Jeśli ktoś mógłby się dogadać, to byłoby super.
Teraz mi przyszło do głowy, że moja koleżanka ma siostrę w Niemczech, to może zgodziłaby się zadzwonić. Jutro się z nią skontaktuję.

Posted

[quote name='malawaszka']winter7 poproś wieso żeby spróbowała się skontaktować - Ona mieszka w Niemczech

Dzięki. Kochana jesteś.Dobrze Cię "znać" :) i Twoje znajomości :cool3:

Posted

Supero, oby się udało czegoś dowiedzieć!!! Dziewczynki jak coś ja mam przyjaciółę w Bonn, ona też spokojnie się dogada! Może oni po angielsku mówią, to ja mogę pokluskować;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Supero, oby się udało czegoś dowiedzieć!!! Dziewczynki jak coś ja mam przyjaciółę w Bonn, ona też spokojnie się dogada! Może oni po angielsku mówią, to ja mogę pokluskować;)

Super, dzięki. wysłałam pw do wieso. Jak nie odpisze, to będę Cię molestować.