Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Śliczny dobi na ślicznych fotkch robionych przez śliczną Jadzię:)
jaki ja jestem dziś miły:)

Cześć Oluś, nie przejmuj się, to przez ten upał... przejdzie ci:evil_lol:

wiq napisał(a):
miałam lecha prosto z lodówki, ale bez lodu:evil_lol:

Mam słabo wyposażoną dogomaniacką lodówkę... tylko cola z lodem:shake: Coś znalazałam!:drinka:<-też z lodem:evil_lol:

Posted

A ja wareczke popijałem ,ale się skończyła:(
A zaraz mykam na spacerek nad jeziorko:)
Dobi-ależ ja lubię być miły:)To takie ekscytujące:)Świat jesr wtedy taki piękny:)

Posted

[quote name='olekg18']A ja wareczke popijałem ,ale się skończyła:(
A zaraz mykam na spacerek nad jeziorko:)
Dobi-ależ ja lubię być miły:)To takie ekscytujące:)Świat jesr wtedy taki piękny:)

Oluś widzę, ze odkrywasz uroki życia!:lol:
Lepiej póżno niz wcale... a wareczka i spacerki poza byciem miłym, na pewno do tych uroków też sie zaliczają:evil_lol:

[quote name='Ola&Kora']http://img517.imageshack.us/img517/2858/476lj4.jpg :mdleje: Boska focia!!!

Czyżby na dogo pijaństwo się szerzyło... :mad:... beze mnie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż to podłość z waszej strony! :D

Kazdy biesiadnik mile widziany:cool3:
Proszę bardzo, częstuj się:beerchug:

FILMIK Z WIECZORNEGO APORTOWANIA NAGRA:cool3:
http://video.google.pl/videouploadfinished?docid=-5779628902123200646&cid=21a7b09554d1b973

Posted

Dobcia; napisał(a):

Kazdy biesiadnik mile widziany:cool3:
Proszę bardzo, częstuj się:beerchug:

Oj, ja takich rzeczy nie odmawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinka:

A filmik fajny! śliczny strumyczek tam płynie :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Oj, ja takich rzeczy nie odmawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinka:

A filmik fajny! śliczny strumyczek tam płynie :p

Widzę, ze smakuje, to dobrze:evil_lol:
...bo to nie jest zwykły strumyk, tylko substytud do produkcji takiego jednego, tutejszego piwa marki miejscowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ale się tutaj towarzystwo rozpiło jak mnie nie było :mad::mad:
Negruś na pewno mi wybaczy :evil_lol::evil_lol:
ślicznie wygląda jak leży w tej kukurydzy :loveu::loveu:

Posted

Dobcia napisał(a):
Widzę, ze smakuje, to dobrze:evil_lol:
...bo to nie jest zwykły strumyk, tylko substytud do produkcji takiego jednego, tutejszego piwa marki miejscowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mówiłam, mówiłam, że to taki strumyk, to się wypierałaś!:evil_lol::evil_lol:

bardzo grzecznie piesek aportuje:loveu:

a ja na jutro budzik na 6.00 i na spacer:placz:

Posted

[quote name='Od-Nowa']hyhy padłam :lol: popijam sobie na boku a tu taka impreza!!
no to u nas piwko ze spritem i lodem!!:p pycha i chłodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Na boku nie warto, lepiej w towarzystwie:lol:
Pyszności... zimne...mniem.... na balkonie mamy 20 stopni, chyba tam dzis śpie, bo w domu skwar:roll:

[quote name='Rinuś']ale się tutaj towarzystwo rozpiło jak mnie nie było :mad::mad:
Negruś na pewno mi wybaczy :evil_lol::evil_lol:
ślicznie wygląda jak leży w tej kukurydzy :loveu::loveu:

Nie miał nas kto przypilnować:evil_lol:
Negruś zawsze wybacza, dobre serducho ma:cool3:

[quote name='Od-Nowa']:placz: :placz: też chce taki strumyczek koło domu :diabloti:

Byłam nad rzeką dziś dopiero przed 21, woda cieplutka, Negro się wymoczył:loveu:... i żadnych ludzi, którzy by spod byka na nas patrzyli:loveu:

Posted

wiq napisał(a):
mówiłam, mówiłam, że to taki strumyk, to się wypierałaś!:evil_lol::evil_lol:

bardzo grzecznie piesek aportuje:loveu:

a ja na jutro budzik na 6.00 i na spacer:placz:

Taki duuuży i szeroki strumyk... niech będzie:evil_lol:

A ja jutro do 19 na wykładach z kursu siedze... I rano też mamy spacerek, ale się nie torturuje, koło 8 wystarczy;)
Podziwiam, ja bym tak wcześnie nie wstawała;)

Posted

Jak grzecznie Negro aportuje:loveu: Oprócz ponaglającego szczekania był taki spokojny... Nes jak wpada do wody to od razu topi patyk i nie wie czego szuka:evil_lol: Mizianko dla piesków:loveu::loveu::loveu:

Posted

dokopałam się do tego filmiku :loveu: było jedno ponaglające szczeknięcie, było:evil_lol:
ciekawe czy moje kudłate by weszły do takiej płynącej ,szemrzącej rzeki :lol:
Foxi pewnie tak,bo ona była nad morzem i ogromne fale wcale jej nie przeszkadzały płynąć pod prąd :evil_lol:

Posted

Hey:multi:
Już wróciłam z zajęć... tragedia:evil_lol: Jeszcze w tym tyg. mam jazdy, a ja nawet nie wiem po co w aucie sprzęgło:evil_lol: Nie wspomne o patelni na ulicach...
Azuś mimo upałów nie czuje się gorzej, choć głównie śpi;)

[quote name='wiq']i ja dziś nie wstałam:evil_lol:
obudziłam się o 6.00 i stwierdziłam: "NIE!":evil_lol:

Doskonała decyzja:evil_lol:
Ciekawe czy suczydełka były podobnego zdania:cool3:

[quote name='Rinuś']witam moje kochane stworki :loveu:
przesyłam buziaka dla Negrusia i jego Pani :loveu:

Witaj Kasiu:lol:

[quote name='despera']Jak grzecznie Negro aportuje:loveu: Oprócz ponaglającego szczekania był taki spokojny... Nes jak wpada do wody to od razu topi patyk i nie wie czego szuka:evil_lol: Mizianko dla piesków:loveu::loveu::loveu:

Jak go bardziej nakręce to się bardziej pyszczy;) Przynajmniej Nesik wchodzi do głębokiej wody, pływa a dobi popłynie chyba dopiero wtedy, jak popłyne z nim:evil_lol:

[quote name='eria']dokopałam się do tego filmiku :loveu: było jedno ponaglające szczeknięcie, było:evil_lol:
ciekawe czy moje kudłate by weszły do takiej płynącej ,szemrzącej rzeki :lol:
Foxi pewnie tak,bo ona była nad morzem i ogromne fale wcale jej nie przeszkadzały płynąć pod prąd :evil_lol:

Cieszę się, ze filmik się Wam podoba:lol:
Foxi jest odważna:lol: Negro taką płytką wodę lubi, chętnie z niej aportuje, lubi jak mu aport odpływa i musi go gonić, ale do zamoczenia brzuszka już taki chętny nie jest:roll:

...jeszcze fotki z niedzieli...

spragniony u źródła....

Posted

Coś ostatnio nie mam weny fotograficznej, ale filmiki to co innego;)

DOBEK GADAJACY, A BUTELKA I TAK SWOJE:evil_lol:
[SIZE=2]http://video.google.pl/videouploadfinished?docid=4102969424856512735&cid=ec5d807754ef2026

Tyle sie pies nagadał a i tak do wody nie wszedł:evil_lol: Odłożyłam wiec aparat, sama weszłam na głębokość z 60cm, i wtedy dobek przyszedł do mnie i płynął! Całe 5 sekund ale płynął!:multi::evil_lol: