olekg89 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Śliczny dobi na ślicznych fotkch robionych przez śliczną Jadzię:) jaki ja jestem dziś miły:) Quote
wiq Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 miałam lecha prosto z lodówki, ale bez lodu:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 olekg18 napisał(a):Śliczny dobi na ślicznych fotkch robionych przez śliczną Jadzię:) jaki ja jestem dziś miły:) Cześć Oluś, nie przejmuj się, to przez ten upał... przejdzie ci:evil_lol: wiq napisał(a):miałam lecha prosto z lodówki, ale bez lodu:evil_lol: Mam słabo wyposażoną dogomaniacką lodówkę... tylko cola z lodem:shake: Coś znalazałam!:drinka:<-też z lodem:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A ja wareczke popijałem ,ale się skończyła:( A zaraz mykam na spacerek nad jeziorko:) Dobi-ależ ja lubię być miły:)To takie ekscytujące:)Świat jesr wtedy taki piękny:) Quote
Ola&Kora Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://img517.imageshack.us/img517/2858/476lj4.jpg :mdleje: Boska focia!!! Dobcia; napisał(a): Mam słabo wyposażoną dogomaniacką lodówkę... tylko cola z lodem:shake: Coś znalazałam!:drinka:<-też z lodem:evil_lol: Czyżby na dogo pijaństwo się szerzyło... :mad:... beze mnie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż to podłość z waszej strony! :D Quote
Dobcia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='olekg18']A ja wareczke popijałem ,ale się skończyła:( A zaraz mykam na spacerek nad jeziorko:) Dobi-ależ ja lubię być miły:)To takie ekscytujące:)Świat jesr wtedy taki piękny:) Oluś widzę, ze odkrywasz uroki życia!:lol: Lepiej póżno niz wcale... a wareczka i spacerki poza byciem miłym, na pewno do tych uroków też sie zaliczają:evil_lol: [quote name='Ola&Kora']http://img517.imageshack.us/img517/2858/476lj4.jpg :mdleje: Boska focia!!! Czyżby na dogo pijaństwo się szerzyło... :mad:... beze mnie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż to podłość z waszej strony! :D Kazdy biesiadnik mile widziany:cool3: Proszę bardzo, częstuj się:beerchug: FILMIK Z WIECZORNEGO APORTOWANIA NAGRA:cool3: http://video.google.pl/videouploadfinished?docid=-5779628902123200646&cid=21a7b09554d1b973 Quote
Ola&Kora Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dobcia; napisał(a): Kazdy biesiadnik mile widziany:cool3: Proszę bardzo, częstuj się:beerchug: Oj, ja takich rzeczy nie odmawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinka: A filmik fajny! śliczny strumyczek tam płynie :p Quote
Od-Nowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 hyhy padłam :lol: popijam sobie na boku a tu taka impreza!! no to u nas piwko ze spritem i lodem!!:p pycha i chłodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Dobcia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ola&Kora napisał(a):Oj, ja takich rzeczy nie odmawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinka: A filmik fajny! śliczny strumyczek tam płynie :p Widzę, ze smakuje, to dobrze:evil_lol: ...bo to nie jest zwykły strumyk, tylko substytud do produkcji takiego jednego, tutejszego piwa marki miejscowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ale się tutaj towarzystwo rozpiło jak mnie nie było :mad::mad: Negruś na pewno mi wybaczy :evil_lol::evil_lol: ślicznie wygląda jak leży w tej kukurydzy :loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :placz: :placz: też chce taki strumyczek koło domu :diabloti: Quote
wiq Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dobcia napisał(a):Widzę, ze smakuje, to dobrze:evil_lol: ...bo to nie jest zwykły strumyk, tylko substytud do produkcji takiego jednego, tutejszego piwa marki miejscowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mówiłam, mówiłam, że to taki strumyk, to się wypierałaś!:evil_lol::evil_lol: bardzo grzecznie piesek aportuje:loveu: a ja na jutro budzik na 6.00 i na spacer:placz: Quote
Dobcia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Od-Nowa']hyhy padłam :lol: popijam sobie na boku a tu taka impreza!! no to u nas piwko ze spritem i lodem!!:p pycha i chłodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Na boku nie warto, lepiej w towarzystwie:lol: Pyszności... zimne...mniem.... na balkonie mamy 20 stopni, chyba tam dzis śpie, bo w domu skwar:roll: [quote name='Rinuś']ale się tutaj towarzystwo rozpiło jak mnie nie było :mad::mad: Negruś na pewno mi wybaczy :evil_lol::evil_lol: ślicznie wygląda jak leży w tej kukurydzy :loveu::loveu: Nie miał nas kto przypilnować:evil_lol: Negruś zawsze wybacza, dobre serducho ma:cool3: [quote name='Od-Nowa']:placz: :placz: też chce taki strumyczek koło domu :diabloti: Byłam nad rzeką dziś dopiero przed 21, woda cieplutka, Negro się wymoczył:loveu:... i żadnych ludzi, którzy by spod byka na nas patrzyli:loveu: Quote
Dobcia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 wiq napisał(a):mówiłam, mówiłam, że to taki strumyk, to się wypierałaś!:evil_lol::evil_lol: bardzo grzecznie piesek aportuje:loveu: a ja na jutro budzik na 6.00 i na spacer:placz: Taki duuuży i szeroki strumyk... niech będzie:evil_lol: A ja jutro do 19 na wykładach z kursu siedze... I rano też mamy spacerek, ale się nie torturuje, koło 8 wystarczy;) Podziwiam, ja bym tak wcześnie nie wstawała;) Quote
wiq Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 i ja dziś nie wstałam:evil_lol: obudziłam się o 6.00 i stwierdziłam: "NIE!":evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 witam moje kochane stworki :loveu::loveu::loveu: przesyłam buziaka dla Negrusia i jego Pani :loveu::loveu::loveu: Quote
despera Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jak grzecznie Negro aportuje:loveu: Oprócz ponaglającego szczekania był taki spokojny... Nes jak wpada do wody to od razu topi patyk i nie wie czego szuka:evil_lol: Mizianko dla piesków:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dokopałam się do tego filmiku :loveu: było jedno ponaglające szczeknięcie, było:evil_lol: ciekawe czy moje kudłate by weszły do takiej płynącej ,szemrzącej rzeki :lol: Foxi pewnie tak,bo ona była nad morzem i ogromne fale wcale jej nie przeszkadzały płynąć pod prąd :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Hey:multi: Już wróciłam z zajęć... tragedia:evil_lol: Jeszcze w tym tyg. mam jazdy, a ja nawet nie wiem po co w aucie sprzęgło:evil_lol: Nie wspomne o patelni na ulicach... Azuś mimo upałów nie czuje się gorzej, choć głównie śpi;) [quote name='wiq']i ja dziś nie wstałam:evil_lol: obudziłam się o 6.00 i stwierdziłam: "NIE!":evil_lol: Doskonała decyzja:evil_lol: Ciekawe czy suczydełka były podobnego zdania:cool3: [quote name='Rinuś']witam moje kochane stworki :loveu: przesyłam buziaka dla Negrusia i jego Pani :loveu: Witaj Kasiu:lol: [quote name='despera']Jak grzecznie Negro aportuje:loveu: Oprócz ponaglającego szczekania był taki spokojny... Nes jak wpada do wody to od razu topi patyk i nie wie czego szuka:evil_lol: Mizianko dla piesków:loveu::loveu::loveu: Jak go bardziej nakręce to się bardziej pyszczy;) Przynajmniej Nesik wchodzi do głębokiej wody, pływa a dobi popłynie chyba dopiero wtedy, jak popłyne z nim:evil_lol: [quote name='eria']dokopałam się do tego filmiku :loveu: było jedno ponaglające szczeknięcie, było:evil_lol: ciekawe czy moje kudłate by weszły do takiej płynącej ,szemrzącej rzeki :lol: Foxi pewnie tak,bo ona była nad morzem i ogromne fale wcale jej nie przeszkadzały płynąć pod prąd :evil_lol: Cieszę się, ze filmik się Wam podoba:lol: Foxi jest odważna:lol: Negro taką płytką wodę lubi, chętnie z niej aportuje, lubi jak mu aport odpływa i musi go gonić, ale do zamoczenia brzuszka już taki chętny nie jest:roll: ...jeszcze fotki z niedzieli... spragniony u źródła.... Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 ...jednak dobi nie był przy źródle sam... ...tak się biedak wystraszył, ze tyle go było widać.... ...i jeszcze tyle.... ;) Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 noo bidula:loveu: , ropuszek się przestraszył :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 http://img118.imageshack.us/img118/9251/484ku2.jpg Trochę minęło zanim odróżniłam oba końce :evil_lol: hej! :loveu: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 suki miały wieczorną rekompensatę:lol: słynny dobciowy zadek;);) Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Coś ostatnio nie mam weny fotograficznej, ale filmiki to co innego;) DOBEK GADAJACY, A BUTELKA I TAK SWOJE:evil_lol: [SIZE=2]http://video.google.pl/videouploadfinished?docid=4102969424856512735&cid=ec5d807754ef2026 Tyle sie pies nagadał a i tak do wody nie wszedł:evil_lol: Odłożyłam wiec aparat, sama weszłam na głębokość z 60cm, i wtedy dobek przyszedł do mnie i płynął! Całe 5 sekund ale płynął!:multi::evil_lol: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 o rany, pies Ci się zaciął normalnie !! :evil_lol: drze sie jak Kreon :evil_lol: w końcu ta sama grupa:evil_lol: Quote
Recommended Posts