eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 obejrzałam filmik z Negrem ze Słonecznego Patrolu i filmik z lisem :loveu: :loveu: :loveu: cud miód:loveu: a ostatni portret to już w ogóle <leży pod biurkiem> :loveu: Quote
despera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Zgadzam się z erią i wiq, ten portrecik jest cudowny!!:loveu::loveu::loveu: Jak ci się udało podejść liska??:crazyeye: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale Negrula ma super zęby :loveu::loveu::loveu: a że ten lis nie spieprzył :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 o Dobcia ma nowego rudego pieska :evil_lol: Czy Hasanek tak schudł?? bo aż go nie poznałam:crazyeye: Quote
Dobcia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='wiq']to jeszcze niedoliski chyba:lol:;) http://img167.imageshack.us/img167/4715/512zy8.jpg :mdleje::loveu: Nie znam się, możliwe że masz racje:lol: Ja myślałam, że to już jakiś starszy osobnik;) [quote name='eria']obejrzałam filmik z Negrem ze Słonecznego Patrolu i filmik z lisem :loveu: :loveu: :loveu: cud miód:loveu: a ostatni portret to już w ogóle <leży pod biurkiem> :loveu: Cieszę się, ze się podoba:lol: [quote name='despera']Zgadzam się z erią i wiq, ten portrecik jest cudowny!!:loveu::loveu::loveu: Jak ci się udało podejść liska??:crazyeye: Doczołgałam się tak blisko, jak się dało:razz: One mieszkają na wykoszonej łące, więc bliżej i tak już nie dam rady podejść;) Od-Nowa rude pieski to moje ulubione:cool3: A Hasuś ma taką charcią budowę;) Lecę na jazdę, pa dziewczynki!:) Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 taaa jak Hasek ma charcią budowę ................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: akurat! Quote
wiq Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ja w Hasku nie znajduję ani jednego charciego szczegółu!:evil_lol: p.s. a będą kiedyś fotki pana H. w plenerze?..:cool3: Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 podpisuję się pod Wiq ! chcemy , BA ! my RZĄDAMY Haska w plenerze!!! :diabloti: Quote
Dobcia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='eria']taaa jak Hasek ma charcią budowę ................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: akurat! [quote name='wiq']ja w Hasku nie znajduję ani jednego charciego szczegółu!:evil_lol: p.s. a będą kiedyś fotki pana H. w plenerze?..:cool3: Troszke przecież ma-duża klata, długie nogi...:razz: [quote name='eria']podpisuję się pod Wiq ! chcemy , BA ! my RZĄDAMY Haska w plenerze!!! :diabloti: [quote name='despera']Dołączam się do ogółu:diabloti: Ale jak?:niewiem: To pies brata, a on nie życzy sobie nawet jego fot na dogo:roll: Specjalnie, żeby je dawać stworzyłam nowe konto na fotosiku, bo pierwsze, na IS on mi odstąpił, nooo teraz sie wyspryciłam:cool3: A on na dogo nie zagląda nigdy;) Pomyśle, pokombinuje... ale nic nie obiecuje;) Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 boszzzz Negro wymiata! Zawsze najlepsze foty na koniec zostawiasz :evil_lol: już człowiek myśli że nic specjalnego:diabloti: , a ostatnia fotka zwala z krzesła :evil_lol: i tak za każdym razem! Quote
wiq Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no weź, brat->facet->można go łatwo wyślizgać:evil_lol::evil_lol: chociaż jeden pościk z H. w plenerze, prosimyyy:loveu::loveu::diabloti: tym razem ja podpisuję się pod Anią :mdleje::loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ee tam same portreciki :roll: dawno doopki nie było :evil_lol: dawać dawać:diabloti: Quote
Dobcia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='eria']boszzzz Negro wymiata! Zawsze najlepsze foty na koniec zostawiasz :evil_lol: już człowiek myśli że nic specjalnego:diabloti: , a ostatnia fotka zwala z krzesła :evil_lol: i tak za każdym razem! Haaa! I odkryłaś moją taktykę!:evil_lol: [quote name='wiq']no weź, brat->facet->można go łatwo wyślizgać:evil_lol::evil_lol: chociaż jeden pościk z H. w plenerze, prosimyyy:loveu::loveu::diabloti: tym razem ja podpisuję się pod Anią :mdleje::loveu: Ale siostry nie mają względów...:roll: Za to mają pomysły:cool3: [quote name='Od-Nowa']ee tam same portreciki :roll: dawno doopki nie było :evil_lol: dawać dawać:diabloti: Ale wymagania!:evil_lol: Zadzik będzie niedługo:p zapowiada się kolejnyyy, upalnyyy dzień.... na ochłodę poranne fotki wodne;) [quote name='wiq']dzień dobry!:multi: Heyyyy!!!! Quote
wiq Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Za to mają pomysły:cool3: i na to liczymy!:evil_lol: w tej sesji przypomina mi wyżła!:lol: Quote
Dobcia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 wiq napisał(a):i na to liczymy!:evil_lol: w tej sesji przypomina mi wyżła!:lol: :cool3::cool3::cool3:plan obmyślony, za realizację wezmę się jutro rano:lol: Wyżeł... to pewno przez te dziwne minki:p ciągle się oglądał do tyłu, czy czasem tama się nie wali:stupid::roflt: Quote
eria Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 biedny zastraszony Negruś i jeszcze mu pozować każą w tym całym stresie związanym z tamą :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 doberek :D a Wy o ktorej wstajecie że poranne fotki z wody masz??:razz::razz: Quote
Dobcia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='eria']biedny zastraszony Negruś i jeszcze mu pozować każą w tym całym stresie związanym z tamą :evil_lol: taka ze mnie wstrętna pancia:diabloti: [quote name='Rinuś']doberek :D a Wy o ktorej wstajecie że poranne fotki z wody masz??:razz::razz: Po wczorajszym stresie związanym z SAMODZIELNA jezdą samochodem, to w ogóle spać nie mogłam:evil_lol: A zwykle przed 8, żeby nad rzeką być przed ludziami i psa pomoczyć:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ale się znęcasz nad DObciem tylko woda i woda a on tak nie lubi się moczyć :lol: wodospad piękny macie :crazyeye: :razz: Quote
Ola&Kora Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 śliczne fotki od samego rana :loveu: Nie ma to jak zacząć dzień od zdjęć Negrusia :loveu: Ja również chcę zobaczyć doopala Negra! :cool3::cool3::cool3: Quote
despera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 http://img172.imageshack.us/img172/1370/525id6.jpg :loveu: Negro jak zwykle cudowny:loveu::loveu: Powodzenia w fotografowaniu Hasanka:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Od-Nowa']ale się znęcasz nad Dobciem tylko woda i woda a on tak nie lubi się moczyć :lol: wodospad piękny macie :crazyeye: :razz: Nie jestem aż taka straszna:lol: On lubi wode, nie lubi pływać;) [quote name='Ola&Kora']śliczne fotki od samego rana :loveu: Nie ma to jak zacząć dzień od zdjęć Negrusia :loveu: Ja również chcę zobaczyć doopala Negra! :cool3::cool3::cool3: A będzie kuperek, będzie:cool3: [quote name='despera']http://img172.imageshack.us/img172/1370/525id6.jpg :loveu: Negro jak zwykle cudowny:loveu::loveu: Powodzenia w fotografowaniu Hasanka:evil_lol: Lepiej nie dziękuje:evil_lol: jak mną powyciera ścieżki nie będzie miło:evil_lol: ...do góry:p nie ma to jak spełnić czyjeś marzenia:evil_lol: ...i na dół... Quote
despera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 http://img53.imageshack.us/img53/830/520uh1.jpg :loveu:Zakochałam się!!!:loveu: Jak już wygram w totka i kupię sobie domek na odludziu to jednym z braciszków/siostrzyczek, które sprawię Nestorkowi, będzie dobeczek:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts