Dobcia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Witam wczesnym wieczorkiem:) Tina.Sara napisał(a):ooooooooooooooo :loveu: zakochałam się :cool3: po raz tysięczny Może coś z tej miłości w końcu się wykluje:cool3: despera napisał(a):Śliczny Negro:loveu: Dobeczki to chyba najpiękniejsze psy... Zaraz po sznaucerach oczywiście:evil_lol: Co to za cudny kwiatek?? Ten kwiat to passiflora błękitna, tropikalne pnącze, mój nowy nabytek:loveu: Uwielbiam fotografować kwiaty;) tina_p napisał(a):sliczny, odwiedze Was jeszcze:lol: Hey:multi: Bardzo mi miło widzieć nowego gościa:multi: Zapraszam ponownie;) ß@$!@ napisał(a):Ło matko! :mdleje: ile cudnych fotek :mdleje: :loveu::loveu::loveu: Dzięki Basiu:lol: Dziś w końcu ładna pogoda, więc mieliśmy długi spacerek, Negri zadowolony. Ja zreszta też, bo w końcu rozpoczęłam nauke jazdy, nooo zobaczymy, jak to będzie:p A teraz dzisiejsze foteczki;) ...jakie pozowanko jest inteeereeesująceee...:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ...po prostu bajeczne ujęcia świety model i plenerki [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
despera Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cudny Negro nad wodą i przesłodki ziew:loveu: Powodzenia w nauce:D Quote
eria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://img267.imageshack.us/img267/534/448am5.jpg wymiękłam przy tej minie!!! jego spojrzenie tu mówi " pańciaaaa, nudziszzzzz, daj żesz spokójjjj " :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 bGirl napisał(a):...po prostu bajeczne ujęcia świety model i plenerki [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Bardzo sie cieszę, że sie podoba;) Od kilku dni tylko padało i padało i żadnych fotek nie mogłam robić;) despera napisał(a):Cudny Negro nad wodą i przesłodki ziew:loveu: Powodzenia w nauce:D Jak nikogo nie przejade i na nic nie wpadne to już będzie sukces:evil_lol: Jejjjj na razie mam dopiero teorie a ja już cała w stresie:evil_lol: eria napisał(a):http://img267.imageshack.us/img267/534/448am5.jpg wymiękłam przy tej minie!!! jego spojrzenie tu mówi " pańciaaaa, nudziszzzzz, daj żesz spokójjjj " :evil_lol: Dokładnie, świetna interpretacja!:evil_lol: Byle tylko to pozowanie sie skończyło i mógł już biegać, kopać, tropić...:p Quote
Mi. Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 wakacje na 14 lapek?:cool3: naliczylam 12... co to za 2 nieznajome mi lapki?:cool1: Quote
Ola&Kora Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cześć Dobciu! http://img65.imageshack.us/img65/5585/451is3.jpg Nie no, wymiękłam przy tej fotce! :mdleje: Jest BOSKA!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Negruś wygląda jak jakiś prezenter telewizyjny mówiący "witajcie kochani w kolejnym odcinku >Z kamerą wśród ludzi<! W dzisiajszym programie będzie mowa o..." :evil_lol: Ja to mam skojarzenia... :D Quote
despera Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ola, jak się przyjrzeć to masz rację:razz: http://img267.imageshack.us/img267/534/448am5.jpg a tu zapomniał tekstu i prosi o pomoc suflera czy jak to się nazywa w TV:evil_lol: Quote
eria Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 *luthien* napisał(a):wakacje na 14 lapek?:cool3: naliczylam 12... co to za 2 nieznajome mi lapki?:cool1: te dwie łapki to....Jadzi łapki są!!!!!!! :lol: :lol: Quote
wiq Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 mój ulubiony bobermann:loveu::evil_lol: a ja mam jeszcze 40 fot z żywca...:roll: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :lol: Dobcio wita wesołymi minami!! ostatnia z serii super:loveu: na wujeździe naszym też padało ale wraz z powrotem do miasta rozpoczął się upał diabelski! jak u Was?;) Quote
Dobcia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Hey:) Dziś była w końcu ciepła, słoneczna pogoda, na którą od dawna czekałam żeby... wymalować pokój:p Królestwo moje i dobi zmieniło kolor z brudno-białego, na dojżałą pomarańcze:loveu: [quote name='Ola&Kora']Cześć Dobciu! http://img65.imageshack.us/img65/5585/451is3.jpg Nie no, wymiękłam przy tej fotce! :mdleje: Jest BOSKA!!!! :loveu: Negruś wygląda jak jakiś prezenter telewizyjny mówiący "witajcie kochani w kolejnym odcinku >Z kamerą wśród ludzi<! W dzisiajszym programie będzie mowa o..." :evil_lol: Ja to mam skojarzenia... :D [quote name='despera']Ola, jak się przyjrzeć to masz rację:razz: http://img267.imageshack.us/img267/534/448am5.jpg a tu zapomniał tekstu i prosi o pomoc suflera czy jak to się nazywa w TV:evil_lol: Hehehe:evil_lol: Nieźle się uśmiałam dziewczyny przez te wasze skojarzenia:evil_lol: Negro jako Krzysztof Ibisz, tego chyba jeszcze nie było:evil_lol: [quote name='Tina.Sara']Heeeej :cool3: Cześć:cool3: [quote name='wiq']mój ulubiony bobermann:loveu::evil_lol: a ja mam jeszcze 40 fot z żywca...:roll: Dlaczego ":roll:"? To super!:multi::evil_lol: [quote name='Od-Nowa'] Dobcio wita wesołymi minami!! ostatnia z serii super:loveu: na wujeździe naszym też padało ale wraz z powrotem do miasta rozpoczął się upał diabelski! jak u Was? U nas też dzis było bardzo ciepło, nareszcie! Długo czekałam na taką pogodę;) [quote name='wiq']fanów dobka zapraszam do mnie;) Byłam, widziałam, zachwyciłam się lisiczką:loveu: ...z braku innych fotek, trochę nie mojego kotka;) Quote
wiq Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 pokaż zdjęcia ściany, pokaż:cool3::evil_lol: pasuje dobi do podpalań:lol: zbliżenia oczka i noska:loveu::loveu: gratulacje dla brata :beerchug: Quote
Dobcia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 wiq napisał(a):pokaż zdjęcia ściany, pokaż:cool3::evil_lol: pasuje dobi do podpalań:lol: zbliżenia oczka i noska:loveu::loveu: gratulacje dla brata :beerchug: Pokażę jutro, teraz już ciemno no i jeszcze się susy. Pierwszy raz miałam pędzel w ręku, więc jak jutro się obudze, zobacze ściany i się wystrasze, to nie moja wina...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratulecje przekazane, dzięki;) Quote
despera Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Jaki śliczny mruczysław:loveu: Te zbliżenia są cudne... Zwłaszcza oczko:loveu::loveu::loveu: Quote
despera Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ktoś nam obiecał fotki odnowionego pokoju:mad: Quote
Od-Nowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no właśnie :mad: a pufy kociowych policzków z wąsiskami bezbłędne!:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Hey dziewczyny!:multi: Dziękuje wszystkim za odwiedzinki i podziwianie kocurka babci:) Dziś na spacerze dobi wypłoszył dwa zajace, za żadnym nie pobiegł jak krzykłam "zostaw":loveu: Poza tym było bardzo gorąco, ale mieliśmy pod dostadkiem górskich źródełek na ochłodę;) Azuś nie czuje się dobrze, kaszle znacznie bardziej... Bardzo pomagają mu zastrzyki, ale są na sterydach, więc nie moze ich dostawać za często. Jak wiele tego typu leków, na jedno pomagają, na coś innego szkodzą. Te akurat pomagają mu na ukł. oddechowy, ale mają zły wpływ na wątrobę:roll: We wtorek mamy kolejną wizytę u weta, może zmieni mu dawki leków...ehhh:roll: Mam obiecane fotki pokoju i bardzo dużo zdjęć z dzisiejszego wypadu w niższe partie gór:cool3: ...ale dostęp do drugiego kompa ograniczony z tego powodu co zwykle:angryy: Tak więc wstawie zdjęcia, jak tylko będę mogła, najpóżniej jutro rano;) Quote
eria Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Negro -> BRAWO !! :multi: :multi: Azuś -> trzymaj się dzielnie malutki!!!! Jadzia -> czekamy :cool3: Quote
wiq Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dobi, gratuluję!:multi: moje dziś zostawiły kotka:loveu: ale puściłam taką wiązankę, że nawet kotek przyspieszył:evil_lol: Azuś, Azuś.. Może w końcu go te leki ustawią. Czekam niecierpliwie na zdjęcia;) Quote
despera Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A mój dzisiaj na wołanie zawrócił i biegł kawałek w moim kierunku :evil_lol: Gratulacje dla Negra i uściski dla Azusia:loveu: Quote
Recommended Posts