despera Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://images25.fotosik.pl/57/343c3a197572c732.jpg jaki pilny uczeń:loveu: Dobciu, jeszcze pesia będziesz musiała posłać na kurs, jak mu się spodoba:evil_lol: W ogóle, ile pomocy naukowych :crazyeye: Ja przeczytałam jedną książkę i miałam płytę z testami:diabloti: Z takim zapasem wiedzy nie możesz nie zdać:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj Jadziu! Słonko wyszło! :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 cioteczki :B-fly: :B-fly: :cool3: dziekuję bardzo !! ale wierzycie że się wreszcie uda kiedys co?? :placz: :evil_lol: Dobciowa po polach gania chyba.... Quote
BBeta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dzień dobry ;) A nie mówiłam, że dzisiaj zrobi się już ładnie i ciepło :cool3: Quote
Dobcia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Padam z nóg...:mdleje: Byłam z Negrim rano u weta, miał niegroźny zabieg, bo wbił sobie... szkło! pewno nad rzeką... taki malutki odłamek...ehhh Wet chciał go uśpić do zabiegu, ale ja się nie zgodziłam. Nie byłam z dobiem jeszcze u tego weta, bo do niego chodziłam na razie tylko z Azuniem. Ułożyliśmy go na stole jak trzeba, potem dostał znieczulenie miejscowe i... był grzeczniutki!!! Pozwolił sobie bez problemu grzebać w łapie obcemu człowiekowi, mój aniołek:loveu: Potem biegiem na egzamin, i zdałam bezbłędnie! To dopiero wewnętrzny ale i tak się cieszę;) wiq napisał(a):Negri, nie kuj tak, idz na spacer;) Negri dziś wakacjuje od spacerów;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Jadziu! Ale Negro pilnie w nauce pomaga... ;) Pilnie, to on mnie pogania, żebym już szła z nim, a nie tylko siedziała:lol: eria napisał(a):nie kuj tak i przynieś ze spaceru foty:evil_lol: Jutro będą jakieś lepsze foty, dziś niech sobie piesio odpocznie;) despera napisał(a): jaki pilny uczeń:loveu: Dobciu, jeszcze pesia będziesz musiała posłać na kurs, jak mu się spodoba:evil_lol: W ogóle, ile pomocy naukowych :crazyeye: Ja przeczytałam jedną książkę i miałam płytę z testami:diabloti: Z takim zapasem wiedzy nie możesz nie zdać:cool3: Na kursie tyle nam dali, wliczone w cenę:evil_lol: Teoria to nic... żebym ja tak jeździłam jak testy robie...;) Quote
Dobcia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Jadziu! Słonko wyszło! :loveu: Piękny dzionek, ale go nie wykorzystałam w terenie:oops:;) [quote name='Od-Nowa']cioteczki :B-fly: :cool3: dziekuję bardzo !! ale wierzycie że się wreszcie uda kiedys co?? :placz: :evil_lol: Dobciowa po polach gania chyba.... Oczywiście, że tak!!!!! Na pewno Ci się uda:cool3: Dziś nie po polach;) [quote name='BBeta']Dzień dobry ;) A nie mówiłam, że dzisiaj zrobi się już ładnie i ciepło :cool3: Jutro też tak chce, pani meteorolog!!!:cool3::evil_lol: moja łofiara losu:loveu: a po chwili zjadł bandaż i poszedł do ogrodu resztki... ;) Quote
olifka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Bry! Zjadł? http://images25.fotosik.pl/57/0d0b83803c766c6e.jpg :loveu: Boski :loveu: Quote
Dobcia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Hey Oliwio! Nie, dosłownie to nie zjadł... tylko porozgryzał na małe bandażyki;) Quote
despera Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://images24.fotosik.pl/57/92c7f75d00896293.jpg ojka ojka jakie biedactwo:loveu: http://images25.fotosik.pl/57/0d0b83803c766c6e.jpg cudowne ozdrowienie:evil_lol::loveu: Quote
eria Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 widzę że jak zdjął bandaż to od razu na pysiu zagościł uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cześć:):loveu: Negro Cię przechytrzył :lol: U mnie pierwsza porcja fotek:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://images24.fotosik.pl/57/92c7f75d00896293.jpg Jakbym widziała mojego średniaka, gdy coś mu dolega - 'oj ja taki biedny jestem...' :evil_lol::loveu: Czemu nie chciałaś pod narkozą? Quote
Dobcia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 despera napisał(a): ojka ojka jakie biedactwo:loveu: cudowne ozdrowienie:evil_lol::loveu: Wstrętna pancia w bandażu kazała chodzić, a podwórkowi sąsiedzi by się z niego śmiali, to poszukał w sobie resztki energii i uśmiech wrócił:cool3: eria napisał(a):widzę że jak zdjął bandaż to od razu na pysiu zagościł uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: A taki był padnięty w aucie... w domu po 10min już w pełni sił:lol: goldenka245 napisał(a):Cześć:):loveu: Negro Cię przechytrzył :lol: U mnie pierwsza porcja fotek:evil_lol: Może trochę... pozwoliłam mu:p Zaraz lecę oglądać! pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jakbym widziała mojego średniaka, gdy coś mu dolega - 'oj ja taki biedny jestem...' :evil_lol::loveu: Czemu nie chciałaś pod narkozą? Ajjj te pinczerki nasze, takie delikatne:loveu::cool3: Narkoza to poważna sprawa, a ja znam na tyle swojego psa, że wiedziałam, iż nie sprawi problemów w czasie zabiegu;) U tego weta byłam, jak wcześniej pisałam, pierwszy raz z dobi, więc on go nie znał, nie chciał sie dać przekonać, ale w końcu postawiłam na swoim i miałam rację;) Quote
BBeta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dobcia napisał(a):Jutro też tak chce, pani meteorolog!!!:cool3::evil_lol: Specjalnie dla Ciebie zamówiłam słońce :cool3: Quote
goldenka245 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 BBeta, ty zamówiłaś, ale ja je tu przywołałam:diabloti::evil_lol: I JEST xD Quote
wiq Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 witam się :grins: p.s. dawno nie było Haska..:cool3: Quote
Dobcia Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Bry wieczorek!:lol: [quote name='BBeta']Specjalnie dla Ciebie zamówiłam słońce :cool3: [quote name='goldenka245']BBeta, ty zamówiłaś, ale ja je tu przywołałam:diabloti::evil_lol: I JEST xD Było doskonałe, dzięki!:cool3::evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Doberek ;) Hey:multi: [quote name='wiq']witam się :grins: p.s. dawno nie było Haska..:cool3: Witaj Wiquś;) A po co Hasek? Mało dobka, czy co?:p Ale coś z tym zrobię... jak mi się zachce:evil_lol: [quote name='sugarr']Kiedy spacerujemy? :cool3: Pod koniec wrześnie albo na początku października;) Bo tak planujemy sie przeprowadzać do Krk;) A dziś byliśmy z dobim na 4h spacerku:loveu: Mam fot na kilka dni chyba:evil_lol: ...ale od początku... taka sterta słomy nie mogła pozostać niewykorzystana... Quote
wiq Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jak on wysoko wlazł :scared::crazyeye::evil_lol: padłeś, powstań, powerade albo pije by paść, padam by wstać, wstaję by pić :evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niee to leci tak Pije aby paść,padam aby wstać,wstaje aby pić,pije aby zyć. Quote
Recommended Posts