eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dobcia napisał(a): Widzę Aniu, że Ty też bez przerwy mówisz do psów:cool3: Negro chyba z tego, co wymieniłaś nie zajarzył by co to 'kamyczek':evil_lol: A jak do tego jeszcze zacznę się cieszyć razem z nim, to oboje mamy taką radochę, jakbyśmy w totka wygrali, a nie po prostu szli na spacer:evil_lol: no ba! ja się czasem zastanawiam czy aby normalna jestem, ja stale do nich gadam:evil_lol: wiq Ty jesteś brutal naprawde!! Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 wiq , bardzo nieładnie :roll: ale masz drugą szanse..:razz: Quote
Dobcia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 My nie jesteśmy nienormalne-my kochamy nasze czworonogi:lol: a więc musimy do nich gadać:cool3: Negro, jak mu ostatnio dałam komendę 'bierz' to skoczył bratu do łóżka i dał mu takiego obślinionego buziaka, że ten chciał mi psa udusić:evil_lol: a niby mam psa morderce:roflt: Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 le lepiej nie rób dowcipów ludziom na ulicy :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Od-Nowa napisał(a):le lepiej nie rób dowcipów ludziom na ulicy :diabloti: Bez obaw;) Przechodniów tez lubi, tylko oni nas już niezbyt:p Quote
zuzolandia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To dobrze ze Azus wraca do formy !!!! mizianko dla niego !!!! Ja cały czas gadam do Zuzoli ;-) lepsze to niz gadanie do siebie ;-) eheh Obecnie jest najbardziej nakrecona na hasło MARCHEWKA ;-) ...to gumowa zabawka od cioci Jolci ;-) heehhe A GUTEK na hasło MORDUJ ;-) rozdaje obslinione buziaki ;-)heheeh pozdrawianko ;-) Quote
wiq Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 eria napisał(a): wiq Ty jesteś brutal naprawde!! Od-Nowa napisał(a):wiq , bardzo nieładnie :roll: ale masz drugą szanse..:razz: ano si:cool3::cool3: ''bierz'' = ''aport'' ''atak'' = ''przywitaj wylewnie'' ''kot'' = ''kot'':evil_lol: Quote
despera Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://images25.fotosik.pl/54/158b91d97942924f.jpg jak Azuś młodo wygląda:loveu: Miło zobaczyć znowu oba psiury razem:D Ja też ciągle mówię do Nesa, nakręcające go słowa to "masz/zobacz", "idziemy", "kto to?" "Maryś/Bunio"-przyjaciele:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ja sobie nie wyobrażam jak można z psem nie rozmawiać ;) Choć Gizmo na komendę 'bierz go' rzuca się na mojego brata i chce go gryźć - w zabawie oczywiście (dodam iż ta komenda działa tylko na mojego brata :evil_lol:) Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobciu, jak się mierzy "szerokość żuchwy po lini prostej" :oops: eghm.... Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 zuzolandia napisał(a):To dobrze ze Azus wraca do formy !!!! mizianko dla niego !!!! Ja cały czas gadam do Zuzoli ;-) lepsze to niz gadanie do siebie eheh Obecnie jest najbardziej nakrecona na hasło MARCHEWKA ...to gumowa zabawka od cioci Jolci ;-) heehhe A GUTEK na hasło MORDUJ ;-) rozdaje obslinione buziaki heheeh pozdrawianko ;-) Azuś dziękuje za mizianko:lol: :evil_lol:pan Marchewka najlepszy:cool3: wiq napisał(a):ano si:cool3: ''bierz'' = ''aport'' ''atak'' = ''przywitaj wylewnie'' ''kot'' = ''kot'':evil_lol: Wiedziałam, że nie jest tak źle! Chciałaś nas nastraszyć, niedobra:eviltong: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Doberek! :) Cześć:multi: despera napisał(a): jak Azuś młodo wygląda:loveu: Miło zobaczyć znowu oba psiury razem:D Ja też ciągle mówię do Nesa, nakręcające go słowa to "masz/zobacz", "idziemy", "kto to?" "Maryś/Bunio"-przyjaciele:evil_lol: To prawda, dawno nie robiłam im wspólnych zdjęć;) heh chyba nauka 'ludzkiego' nie przychodzi psom zbyt trudno:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja sobie nie wyobrażam jak można z psem nie rozmawiać ;) Choć Gizmo na komendę 'bierz go' rzuca się na mojego brata i chce go gryźć - w zabawie oczywiście (dodam iż ta komenda działa tylko na mojego brata :evil_lol:) Nie można:loveu: Dobrze wiedzieć, ze tylko na brata, bo morderczy wzrok Gizmunia już wystarcza, żeby odstraszyć nieproszonych gości:evil_lol::cool3: Ciąg dalszy wczorajszych fotek pyskacz:loveu: W sumie dużo zdjęć nie zrobiłam, bo z obojgiem byłam tylko na chwile, żeby małego nie przemęczać. A dziś mgła, siępi drobny deszczyk... Dobiemu nie chce się nawet do ogrodu wyjść/ ale się rozpuścił kanapowiec wstrętny:evil_lol:/. taki senny dzionek, a tu się uczyć muszę... I gdzie ta sprawiedliwość?:evil_lol::p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://images28.fotosik.pl/55/9e0bb33094c6b261.jpg Piękne chłopaki :loveu: Eh żeby chociaż taka pogoda jak na zdjęciach było... a tu szaro, buro i ciemno za oknem :shake: Quote
Tina.Sara Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cuuudnie :loveu: Taaa, pogoda... yhhh... :shake: Pada, nie pada, pada, nie pada. I tak ciągle. Quote
basia bonnie Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://images28.fotosik.pl/55/9e0bb33094c6b261.jpg :loveu:Fajnie te języki wystawili :loveu: Ehh..ta pogoda :shake: Jadzia, u Was też burza? Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Od-Nowa napisał(a):Dobciu, jak się mierzy "szerokość żuchwy po lini prostej" :oops: eghm.... O ile się nie mylę, trzeba ja zmierzyć w najszerszym miejscu /od gałęzi żuchwy/, czyli miejsca, gdzie łączy się ze szczęką po linii prostej;) A po co Ci to, jeśli mogę wiedzieć?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ß@$!@ napisał(a): Ehh..ta pogoda :shake: Jadzia, u Was też burza? U mnie właśnie się rozlało :shake: Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://images28.fotosik.pl/55/9e0bb33094c6b261.jpg czy tu była jakaś ingerencja fotoszopa ??? :cool3: :cool3: dobi w medaliku ->:loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobcia napisał(a):O ile się nie mylę, trzeba ja zmierzyć w najszerszym miejscu /od gałęzi żuchwy/, czyli miejsca, gdzie łączy się ze szczęką po linii prostej;) A po co Ci to, jeśli mogę wiedzieć?:cool3: bo chce zamówić ten kaganiec no i zapytałam tam jakie wymiary należy podać,żeby najlepiej dobrać kaganiec. no i odpisali, obwód kufy przy nasadzie, długość kufy od nasady i tą nieszczesną żuchwe... którą dalej nie wiem jak zmierzyć... :oops: :roll: :lol: coś nie myśle dziś... Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Piękne chłopaki :loveu: Eh żeby chociaż taka pogoda jak na zdjęciach było... a tu szaro, buro i ciemno za oknem :shake: Wczoraj akurat słonko dopisało, ale dopiero pod sam wieczór;) Nie cierpię takiej szarugi:shake: Tina.Sara napisał(a):Cuuudnie :loveu: Taaa, pogoda... yhhh... :shake: Pada, nie pada, pada, nie pada. I tak ciągle. Właśnie... u nas dopiero trzeci dzień, a ja już mam dość:roll: ß@$!@ napisał(a): :loveu:Fajnie te języki wystawili :loveu: Ehh..ta pogoda :shake: Jadzia, u Was też burza? Akurat się zgrali:lol: Taaaa... grzmi, pada... a feee z taką pogoda:cool1: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):U mnie właśnie się rozlało :shake: Widocznie tak duża ta deszczowa chmura, że dla każdego starczy deszczu, bo u mnie też...:shake: eria napisał(a):http://images28.fotosik.pl/55/9e0bb33094c6b261.jpg czy tu była jakaś ingerencja fotoszopa ??? :cool3: :cool3: dobi w medaliku ->:loveu: Nie, nic nie poprawiałam, a czemu? Nawet zmniejszałam przez fotosika, bo brat okupuje ten porządny komputer,a aja na staruszku siedzę;) Ma się ten gust do psiej biżuterii:cool3::cool3::cool3: goldenka245 napisał(a):Siemanko:diabloti::loveu: Cześć! a co to za diabelski humorek?:razz: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Od-Nowa napisał(a):bo chce zamówić ten kaganiec no i zapytałam tam jakie wymiary należy podać,żeby najlepiej dobrać kaganiec. no i odpisali, obwód kufy przy nasadzie, długość kufy od nasady i tą nieszczesną żuchwe... którą dalej nie wiem jak zmierzyć... :oops: :roll: :lol: coś nie myśle dziś... http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=5619276&postcount=1679 Chodzi o tą szerokość, gdzie kaganiec sie kończy, gdzie kończy sie ta część z metalu, widzisz? Bo chodzi o to, żeby kaganiec mu nie uciskał na boki, tylko żeby miał tam pies odrobinę luzu i mógł spokojnie otwierać paszcze. Na fotce widać, jak daleko psu ten kaganiec dochodzi. Po prostu zmierz Lirci tą szerokość;) Quote
goldenka245 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobcia napisał(a): Cześć! a co to za diabelski humorek?:razz: Burza.... i nie ma co robić:shake: A o 18 musze iść do kościoła:diabloti: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Burza.... i nie ma co robić:shake: A o 18 musze iść do kościoła:diabloti: Dobrze, że ja muszę:lol: A burza fajna... taka głośna...:roll: pies mnie zaraz zrzuci z fotela, tak się mu pieszczot nagle zachciało... potem będzie mnóstwo błota i dopiero nie będzie się chciało wyjść...heh wyjedzmy najlepiej do ciepłych kraii:cool3: Od-Nowa napisał(a):uff dziekuję :Rose: wszystko jasne :lol: Cieszę sie:lol: Miłego mierzenia Lirci;) Quote
Recommended Posts