Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Witajcie!!!:multi:

Dziękuje wszystkim za życzonka z okazji 300 stronki:loveu::multi:

Justynko dojechałam z moim cudownym, zmęczonym dobciem bez żadnych problemów:multi: Jak tylko weszliśmy do pociągu pies mi padł, olał całą podróż, pasażerów... wszystko!! I jeszcze mu się wysiadać w Żywcu nie chciało:evil_lol:

Ale od początku;)

Dziś odbył się w Bielsku dogomaniacki spacerek:)

Negro był, jak już pisałam, pierwszy raz w pociągu. Gdy jechaliśmy do Bielska, z początku tuż po ruszeniu spanikował, ale z czasem zaczął się uspokajać, choć był wyraźnie pobudzony.
W drodze powrotnej nie było żadnych problemów:loveu: Jeszcze mój byczek tak się rozłożył, że pasażerowie musieli go przekraczać lub omijać, żeby mu czegoś nie nadepnąć:evil_lol:

Gdy dojechałam do domu, okazało się, że tata nie może po mnie przyjechać i mimo zmęczenia poszliśmy do domu /tylko 40min spacerkiem.../. W domu oboje padliśmy i dopiero teraz odzyskałam trochę sił:evil_lol:

Mam nadzieję, że nikt ze spacerowiczów nie ma nic przeciwko ujawnieniu swojej twarzy? Bo mam dużo ludziowych fot:cool3:

Postaram się jak najszybciej wgrać je na serwer i podeślę linki;)

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA WSPANIAŁY SPACEREK!!!

a na poczatek na zachętę kilka zdjęć:cool3:

UCZESTNICY:

...jakis taki czarny kundel, nie pamiętam imienia:evil_lol:

Gizmo:loveu:

Luka:loveu:

Szarik:loveu:

i Bonnie:loveu:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Hej! :multi: Już pierwsza część fotek! :multi: :loveu: Śliczne są;):loveu: Jadzia, ile Ty nafociłaś tych fot?:evil_lol::evil_lol:

P.S.Przeciwko ujawnieniu mojej twarzy nie mam nic przeciwko :)

Po wstępnej selekcji... jakieś 170:siara:

To dobrze, bo Ciebie Basiu mam chyba najwięcej, a to dlatego, że chciałam ufocić dużo Bonni, a malutka jest bardzo wierna swojej panci:cool3:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Zapowiada się ciekawie :cool3: Czekamy na dalszy ciąg fotek!!

Cieszę sie:cool3:
Dogomaniackie psy są najlepsze, to i fotki gorsze być nie mogą:lol:

Posted

[quote name='Dobcia']Po wstępnej selekcji... jakieś 170:siara:

To dobrze, bo Ciebie Basiu mam chyba najwięcej, a to dlatego, że chciałam ufocić dużo Bonni, a malutka jest bardzo wierna swojej panci:cool3:

:mdleje:

Mam nadzieję, że jakoś ludzko wyszłam na zdjęciach :evil_lol::evil_lol:

P.S. Dopiero teraz się zorientowalam, że napisałam "Przeciwko ujawnieniu mojej twarzy nie mam nic przeciwko" :grin: przygrzało mi dziś :cool3: Chciałam napisać, że po prostu się zgadzam :) :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']

P.S. Dopiero teraz się zorientowalam, że napisałam "Przeciwko ujawnieniu mojej twarzy nie mam nic przeciwko" :grin: przygrzało mi dziś :cool3: Chciałam napisać, że po prostu się zgadzam :) :evil_lol:
Brawo xD:cool3:

Posted

[quote name='ß@$!@']:mdleje:

Mam nadzieję, że jakoś ludzko wyszłam na zdjęciach :evil_lol::evil_lol:

Pięknie wyszłaś, sama zobaczysz:cool3:

Eee nie ważne, zrozumiałam:cool3:

[quote name='wiq']http://images13.fotosik.pl/45/a4ba40189b8526ec.jpg
piękne:p dobi jak wyżełek tu wyszedł;)

ale najpiękniejsza jest Bonnie:eviltong:

Coś w tym jest, bo dobi robił za psa myśliwskiego i głównie sam tropił okolicę:razz:

A jaki ma mała charakterrr...:cool3:

Posted

oo jaki mieliście cudny spacerek!!!! zazdroszczę !! :loveu: :loveu: Bonnie jest rzeczywiście najśliczniejsza z tego towarzystwa:loveu: choć ten duży czarny kundel tez niczego sobie:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Świetne zdjątka wyszły! Rozumiem, że mogę je sobie już przekopiować na dysk? No i czekamy na następne, będę sobie przypominac ten spacerek :) Pozdrawiamy!

Posted

Bonnie faktycznie wyszła najlepiej ;)

Ja po wstępnej selekcji mam ok.90 - ale dobi ma na nich takie miny, że można paść na miejscu :evil_lol: Jutro powstawiam na DOGO :)

http://images21.fotosik.pl/377/8129a7964e9fbaef.jpg

Ale ten mój pinczerek ma ładną dupeczkę :loveu:

Cieszę się, że droga powrotna tak miło Wam minęła - ja spowrotem musiałam już wziąć autobus, bo nogi odmówiły mi posłuszeństwa ;)

Tak cudownie było znów zobaczyć Negrulca na żywo :loveu:

Również dziękujemy za świetny spacerek!

I radze nie wrzucać zdjęć na fotosika, bo brzydko je zmniejsza i stają się niewyraźne.

Posted

[quote name=':: FiGa ::']http://images24.fotosik.pl/67/d1e260ae817134de.jpg
Moja mordeczka :loveu:

Świetny miałyście spacerek :loveu:

To prawda, spacerek był bardzo udany:lol:

[quote name='anetta']Piekne widoki, a to mnie powaliło
http://img76.imageshack.us/img76/6681/757uw1.jpg
:loveu::loveu:
Wygląda jak fotomontaż ale nim nie jest :loveu::loveu:

Witaj Aneto w galerii! Bardzo mi miło widzieć nową twarz;)

[quote name='eria']oo jaki mieliście cudny spacerek!!!! zazdroszczę !! :loveu: :loveu: Bonnie jest rzeczywiście najśliczniejsza z tego towarzystwa:loveu: choć ten duży czarny kundel tez niczego sobie:evil_lol: :evil_lol:

Duże czarne kundle zwykle są całkiem ładne:cool3:

[quote name='Tina.Sara']no no no :loveu:
śliiiicznie :loveu:

Thx;)

[quote name='Szarik']Świetne zdjątka wyszły! Rozumiem, że mogę je sobie już przekopiować na dysk? No i czekamy na następne, będę sobie przypominac ten spacerek :) Pozdrawiamy!

Oczywiście, że możesz. Następne już w drodze a resztę kopiuje już do sieci, ale idzie mi to wyjątkowo wolno;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bonnie faktycznie wyszła najlepiej ;)

Ja po wstępnej selekcji mam ok.90 - ale dobi ma na nich takie miny, że można paść na miejscu :evil_lol: Jutro powstawiam na DOGO :)

http://images21.fotosik.pl/377/8129a7964e9fbaef.jpg

Ale ten mój pinczerek ma ładną dupeczkę :loveu:

Cieszę się, że droga powrotna tak miło Wam minęła - ja spowrotem musiałam już wziąć autobus, bo nogi odmówiły mi posłuszeństwa ;)

Tak cudownie było znów zobaczyć Negrulca na żywo :loveu:

Również dziękujemy za świetny spacerek!

I radze nie wrzucać zdjęć na fotosika, bo brzydko je zmniejsza i stają się niewyraźne.

Na moich Negro ma czasami całkiem zadowoloną minkę, mimo bliskiej obecności Gizma, co znaczy, że fotki nie odzwierciedlają rzeczywistości:p

Ja wstawiam na fotosika dlatego, że zdjęcia zmniejszam przez PS i fotosik nic mi nie psuje, a chodzi szybko;)

[quote name=':: FiGa ::']Justa popieram! FOTOSIK na stos na stos na stos!! :x :x :x

www.tinypic.com jest ok ;)

Skoro tak zachwalacie, to muszę to sprawdzić przy najbliższej okazji:cool3:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja popieram Ciebie - przeniosłam się na tinypic i jestem wniebowzięta :loveu:

Witaj Jadziu z rana! :multi: Co słychać? Dobi zregenerował się już po spacerze? :)

Cześć Justynko! Negro pełen radości i energii, w odróżnieniu do mnie, bo mam zakwasy i spałam rano za kierownicą:evil_lol: Ale i tak uwielbiam chodzić:loveu:

[quote name=':: FiGa ::']:modla: TINYPIC
FOTOSIK :2gunfire:

:shiny::shiny::shiny::shiny:

Cześć :cool3:

Cześć;) Jaka jednogłośność panuje w temacie:cool3: