goldenka245 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobcia napisał(a):Dobrze, że ja muszę:lol: A burza fajna... taka głośna...:roll: pies mnie zaraz zrzuci z fotela, tak się mu pieszczot nagle zachciało... potem będzie mnóstwo błota i dopiero nie będzie się chciało wyjść...heh wyjedzmy najlepiej do ciepłych kraii:cool3: Co musisz? Noo wyjedźmy,,, na Majorke:cool3::loveu: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Co musisz? Noo wyjedźmy,,, na Majorke:cool3::loveu: Zjadłam 'nie':oops: miało być, że nie muszę nigdzie iść;) Chyba za mały miałam obiad i zjadam literki:evil_lol: Naprawdę???Szczęściarze:lol: Wyślijcie nam w Beskidy trochę słonka:cool3: Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobcia napisał(a): Nie, nic nie poprawiałam, a czemu? Nawet zmniejszałam przez fotosika, bo brat okupuje ten porządny komputer,a aja na staruszku siedzę;) złą fotę zacytowałam, chodziło mi o tą: http://images29.fotosik.pl/55/dfe910c780d8b874.jpg nad nosem jest takie rozmyte miejsce, wygląda jakbyś chciała tam coś zamaskować :lol: Quote
goldenka245 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobcia napisał(a):Zjadłam 'nie':oops: miało być, że nie muszę nigdzie iść;) Chyba za mały miałam obiad i zjadam literki:evil_lol: Naprawdę???Szczęściarze:lol: Wyślijcie nam w Beskidy trochę słonka:cool3: Ty chyba naprawde nie jadłaś:evil_lol: MY wyjedźmy ja i ty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witaj Jadziu i reszto Bandy!!! No i co , jak tam z pogoda?U nas leje!!! Ogladalam foty - fajne uzebienie!!! Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 eria napisał(a):złą fotę zacytowałam, chodziło mi o tą: http://images29.fotosik.pl/55/dfe910c780d8b874.jpg nad nosem jest takie rozmyte miejsce, wygląda jakbyś chciała tam coś zamaskować :lol: Aha! Widziałam to;) pewno dobi ochlapał obiektyw aportując coś z wody. Nie licząc tego defektu, zdjęcie nie wyszło źle, wiec postanowiłam brudka zignorować i wstawić:) goldenka245 napisał(a):Ty chyba naprawde nie jadłaś:evil_lol: MY wyjedźmy ja i ty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:spoko, już jem kanapkę:evil_lol: Mnie sie marzy Meksyk...:loveu: albo chociaż Floryda:loveu: Quote
sota36 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Jadziu - w Meksyku nudy! No chyba, ze ktoslubi te prekolumbijskie cywilizacje - fuj!!! Quote
goldenka245 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Oooo tak.... Meksyk, a szczególnie Floryda:loveu::loveu::loveu::loveu: Wiesz co? Za rok jedziemy:loveu: Edit: A no i jeszcze Egipt :) Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 sota36 napisał(a):Witaj Jadziu i reszto Bandy!!! No i co , jak tam z pogoda?U nas leje!!! Ogladalam foty - fajne uzebienie!!! Witaj Jolu!!! U nas też... rozpadało sie na dobre:roll: Hihihi no tak, ząbki ładne mają:evil_lol: sota36 napisał(a):Jadziu - w Meksyku nudy! No chyba, ze ktoslubi te prekolumbijskie cywilizacje - fuj!!! Ehe, ja lubię:loveu::loveu::loveu: I do tego wszędzie kaktusy, jak dla mnie raj:lol: goldenka245 napisał(a):Oooo tak.... Meksyk, a szczególnie Floryda:loveu::loveu::loveu: Wiesz co? Za rok jedziemy:loveu: Edit: A no i jeszcze Egipt :) Ok, nie ma sprawy:cool3::evil_lol: Wiesz... nawet już mi ta szaruga i ziąb za oknem nie przeszkadzają:cool3: Quote
sota36 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Jelsi chodzi o kaktusy, to polecam Sycylie, blizej, ciekawiej i taniej. Z kaktusow - owoce sa pyszne!!!! Quote
goldenka245 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 sota36 napisał(a):Jelsi chodzi o kaktusy, to polecam Sycylie, blizej, ciekawiej i taniej. Z kaktusow - owoce sa pyszne!!!! I soki:cool3: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Taaaaak, szczególnie z opuncji:loveu: Jak moja ciocia była gdzieś w tamtych stronach, kupiła specjalnie dla mnie takie rarytasy, nooo tam są za grosze, ale dla mnie to było coś! Nasionka z nich wysiałam i mam taką swoją, małą, własną hodowle opuncji, ale im u nas za zimno i jak na razie nie kwitły;) Quote
sota36 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No ja nie wiem, czy za grosze, bo za owoce placilam 5 euro za kilo, a owoc ciezki! Choc i tak jablka byly drozsze! Quote
gogunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cześć Dobciu! Fajne zdjęcie:loveu: A jaki super naszyjnik ma Negro:p :loveu: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Ooo to dużo! Tylko że ciocia mi je przywiozła, jak jeszcze byłam w liceum, czyli co najmniej 4 lata temu, ale dokładnie nie pamiętam;) A teraz sadzonki mają dopiero ok.20cm bo bardzo wolno rosną;) Quote
wiq Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 jak eria zastanawiałam się nad tamtą fotką, ale już wszystko jasne:evil_lol: ee.. ja mam inne preferencje - Szkocja, Kanada, Syberia, Skandynawia..:loveu: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 gogunia napisał(a):Cześć Dobciu! Fajne zdjęcie:loveu: A jaki super naszyjnik ma Negro:p :loveu: Hey Gosiu!!! ale Cie dawno nie było.... Dzięki:) wiq napisał(a):jak eria zastanawiałam się nad tamtą fotką, ale już wszystko jasne:evil_lol: ee.. ja mam inne preferencje - Szkocja, Kanada, Syberia, Skandynawia..:loveu: heh taka mała kropelka, a taką sensacje wzbudziła:lol: Szkocję to obecnie mam za oknem... mgła, deszcz, ziąb...:p Ze mnie ciepłolub, to na południe ciągnę;) goldenka245 napisał(a):Daj mi trochę nasionek:multi::oops: Teraz nie mam... dopiero w styczniu się zawiązują;) Ale za to troszkę małych kaktusików, jakbyś chciała;) Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 wiq napisał(a):ja jestem zimno-deszczolub:lol: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
wiq Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no co, piwko mnie rozgrzewa:cool3: właśnie trunkuję tyskie:cool3: Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bry Wieczorowo ;) Bry, bry:lol: wiq napisał(a):ja jestem zimno-deszczolub:lol: eria napisał(a)::shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: ...zgadzam się z Anią:p wiq napisał(a):no co, piwko mnie rozgrzewa:cool3: właśnie trunkuję tyskie:cool3: I chcesz tak codziennie sie tak rozgrzewać??? Przecież to prosta droga do uzależnienia:mad::eviltong: Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 wiq już któryś dzień z kolei siedzi przy piwku!! Quote
Recommended Posts