Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

o nie!ja sie dziś nie bawie, trzeba rano lecieć do pracy bladym świtem... a w tv "Czułe słówka" leca :eviltong: wypijcie za marynarzy i tych co nie moga...:evil_lol: branoc

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
wiq już któryś dzień z kolei siedzi przy piwku!!

Trzeba ją ochrzanić:mad:
Wiq ochrzaniam Cię....................................... :diabloti:

Od-Nowa napisał(a):
o nie!ja sie dziś nie bawie, trzeba rano lecieć do pracy bladym świtem... a w tv "Czułe słówka" leca :eviltong: wypijcie za marynarzy i tych co nie moga...:evil_lol: branoc

Też dziś sie nie bawię;)
Rano skoro świt o 7 już muszę być w Żywcu, więc dobranoc wszystkim!!!!!

Posted

a ja Was powkurzam i powiem że mogę sobie z czystym sumieniem w poniedziałkowy poranek obudzić się, leniwie o 10,ziewnąć przeciągle, położyć się jeszcze na chwile lub iść na spacerek jak Kreon zacznie jęczeć :diabloti:

Posted

Dzień doberek!!!

eria napisał(a):
a ja Was powkurzam i powiem że mogę sobie z czystym sumieniem w poniedziałkowy poranek obudzić się, leniwie o 10,ziewnąć przeciągle, położyć się jeszcze na chwile lub iść na spacerek jak Kreon zacznie jęczeć :diabloti:

A ja o 5 wstałam:cool1:
W nocy była taka ulewa i burza, że spać nie mogłam, a nie chciało mi sie wyjść spod cieplutkiej kołuderki i okno zamknąć:p

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ochrzaniamy Wiq?

Ja też, ja też! :diabloti:

TAK!!! Bo tak codziennie, to nie można-ktoś musi dbać o morale użytkowników:cool3:

wiq napisał(a):
no ja tak codziennie przy bronku..:oops:

matko, wszedzie na mnie krzycza, wyprowadzam sie! :obrazic:

Przy Bronku-ok, ale przy browarku nie wolno:eviltong:

Wcale nie krzyczymy... upominamy tylko:evil_lol:

Pogoda wstrętna, nowych fotek brak, ale mam jakieś resztunie;) Tylko jak nadal będzie taka pogoda, to nadejdzie okres bezfotkowy...:roll:

kopareczka:p

;)

Posted

despera napisał(a):
No proszę, jaki z dobka pracuś:loveu: Dobciu ty lepiej załatwiaj pogodę, okres bezfotkowy jest całkowicie nie do przyjęcia:shake::evil_lol:

Rozdmu****ę chmury:cool3:
A na razie dałam upust domowej twórczości;)

Tina.Sara napisał(a):
Mmmmmmm :loveu:
No i trafiłam na foteczki :loveu:

:lol:
To u mnie nie takie trudne:cool3:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Ale masz wspaniałą koparkę :loveu:

Dziękuję:loveu:
Nie wiem tylko czemu mama jest innego zdania:hmmmm:

wiq napisał(a):
glebogryz:loveu:

ale mnie zmotywowałaś - jeszcze lekarz i mogę iść na jazdy:multi::evil_lol:

No pięknie!!! Tak trzymaj!:klacz:

[SIZE=2]Aha! No i życzę Ci takiego miłego instruktora, jak ja mam, a jazdy będą samą przyjemnością:lol: Może być też tak przystojny... ale to szczegół:siara:

BBeta napisał(a):
Od jutra ma być podobno ciepło

http://img507.imageshack.us/img507/1908/689ad5.jpg

Pracoholik :diabloti:

Oby...;) Już stęskniłam się za ciepełkiem...

goldenka245 napisał(a):
Chce!:diabloti: Zrób zdjęcia tych małych kaktusów:D

Proszę bardzo;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9126856bec40d8ff.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eefc75803ae4cc88.html

piesio pomagający panci w nauce:evil_lol:

nauka bardzo męczy...

Negrusiowi zrobiło się jakieś paskudztwo na łapce. Nie wiem, czy coś wbił... liże to miejsce i nie pozwala zbytnio dotykać. Wygląda, jakby mu się tam ropa zbierała. Tylko że na kufie tez ma jakąś ranę/co widać na ostatniej fotce/ i na łokciu... niby takie małe, może to coś innego, ale jednak... a więc czeka nas wet. Mam nadzieję, że jutro zdążę go zabrać, bo mam ten egzamin wewnętrzny na prawo jazdy ehhh:roll: Zawsze musi być wszystko na raz:roll:

Posted

hyhy Dobciuch będzie siedział i podpowiadał :evil_lol: bo pańcia nie miała czasu sie uczyc bo fotki robiła :eviltong:

a z krostą to do kosmetyczki. na pewno mała niedyspozycja urody :evil_lol: a tak serio to oczywiście trzymam kciuki zeby to była jakaś głupota ;)

Posted

Elizusiek napisał(a):
Ale z tego Negra kujon :roll: ;)

...eee nie... tylko pochłaniacz wiedzy:evil_lol:

Tina.Sara napisał(a):
Hihi, jak Negruś ładnie się uczy :evil_lol: Z pańcią :eviltong:
A te paskudztwa to jakieś podejrzane :mad: Mam nadzieje, że to nic groźnego :eviltong:

Ahhh będzie z niego naukowiec, po panci:cool3:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Jaki kujon, jaki kujon?:evil_lol: Chce być po prostu dobrym kierowcą :evil_lol:

Taaa.... będę mieć własnego szofera:p

Od-Nowa napisał(a):
hyhy Dobciuch będzie siedział i podpowiadał :evil_lol: bo pańcia nie miała czasu sie uczyc bo fotki robiła :eviltong:

a z krostą to do kosmetyczki. na pewno mała niedyspozycja urody :evil_lol: a tak serio to oczywiście trzymam kciuki zeby to była jakaś głupota ;)

Pancia już ma dość nauki, kręgosłup mnie boli od siedzenia nad kompem i rozwiązywania tych testów... ciężka jest droga do spełnienia marzeń:p

Posmarowałam mu maścią tranową, zobaczymy jutro;)

goldenka245 napisał(a):
Ale fajne kaktusiki:loveu:

Dzięki!
Igiełki z własnej hodowli:lol:

eria napisał(a):
:evil_lol:
heheh świetna ta naukowa sesja, Negro sięga po kodeks drogowy

Hihihi w czasie deszczu... psy też się nudzą:evil_lol:
Dziecko się mi usamodzielni, weźmie kluczyki i odjedzie:evil_lol:

Posted

Posmarowałam mu maścią tranową, zobaczymy jutro;-)

no chyba ,ze jutro bo śmierdziuch tranowy to będzie spał na wycieraczce pewnie :roll: a fuuuuu :cool3:
Dasz rade dasz!! ja sie wezme pod koniec września wreszcie za prawko!! bo nie wiem czy mówiłam... ale robie prawko już 6 lat i jeszcze nie zdawałam ani razu!!:evil_lol: wiec tylko wyjezdze 6 jazd i lece na egzamin:razz:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no chyba ,ze jutro bo śmierdziuch tranowy to będzie spał na wycieraczce pewnie :roll: a fuuuuu :cool3:
Dasz rade dasz!! ja sie wezme pod koniec września wreszcie za prawko!! bo nie wiem czy mówiłam... ale robie prawko już 6 lat i jeszcze nie zdawałam ani razu!!:evil_lol: wiec tylko wyjezdze 6 jazd i lece na egzamin:razz:

Nieee... przy łóżeczku;) śmiertelnie by się obraził, jak bym go z NASZEGO pokoju wywaliła:evil_lol:

6 LAT:crazyeye: jaki piękny rekordzik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To Ty pewno już miszcz na drodze!:cool3:
U nas średnia zdawalność to 3,4 ale w Krk 7,2 więc nawet sie nie wahałam, gdzie mam się zapisać;) a nóż się uda:p