Od-Nowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 o nie!ja sie dziś nie bawie, trzeba rano lecieć do pracy bladym świtem... a w tv "Czułe słówka" leca :eviltong: wypijcie za marynarzy i tych co nie moga...:evil_lol: branoc Quote
Dobcia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 eria napisał(a):wiq już któryś dzień z kolei siedzi przy piwku!! Trzeba ją ochrzanić:mad: Wiq ochrzaniam Cię....................................... :diabloti: Od-Nowa napisał(a):o nie!ja sie dziś nie bawie, trzeba rano lecieć do pracy bladym świtem... a w tv "Czułe słówka" leca :eviltong: wypijcie za marynarzy i tych co nie moga...:evil_lol: branoc Też dziś sie nie bawię;) Rano skoro świt o 7 już muszę być w Żywcu, więc dobranoc wszystkim!!!!! Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 a ja Was powkurzam i powiem że mogę sobie z czystym sumieniem w poniedziałkowy poranek obudzić się, leniwie o 10,ziewnąć przeciągle, położyć się jeszcze na chwile lub iść na spacerek jak Kreon zacznie jęczeć :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ochrzaniamy Wiq? Ja też, ja też! :diabloti: Quote
wiq Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no ja tak codziennie przy bronku..:oops: matko, wszedzie na mnie krzycza, wyprowadzam sie! :obrazic: Quote
Dobcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dzień doberek!!! eria napisał(a):a ja Was powkurzam i powiem że mogę sobie z czystym sumieniem w poniedziałkowy poranek obudzić się, leniwie o 10,ziewnąć przeciągle, położyć się jeszcze na chwile lub iść na spacerek jak Kreon zacznie jęczeć :diabloti: A ja o 5 wstałam:cool1: W nocy była taka ulewa i burza, że spać nie mogłam, a nie chciało mi sie wyjść spod cieplutkiej kołuderki i okno zamknąć:p pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ochrzaniamy Wiq? Ja też, ja też! :diabloti: TAK!!! Bo tak codziennie, to nie można-ktoś musi dbać o morale użytkowników:cool3: wiq napisał(a):no ja tak codziennie przy bronku..:oops: matko, wszedzie na mnie krzycza, wyprowadzam sie! :obrazic: Przy Bronku-ok, ale przy browarku nie wolno:eviltong: Wcale nie krzyczymy... upominamy tylko:evil_lol: Pogoda wstrętna, nowych fotek brak, ale mam jakieś resztunie;) Tylko jak nadal będzie taka pogoda, to nadejdzie okres bezfotkowy...:roll: kopareczka:p ;) Quote
despera Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No proszę, jaki z dobka pracuś:loveu: Dobciu ty lepiej załatwiaj pogodę, okres bezfotkowy jest całkowicie nie do przyjęcia:shake::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mmmmmmm :loveu: No i trafiłam na foteczki :loveu: Quote
wiq Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 glebogryz:loveu: ale mnie zmotywowałaś - jeszcze lekarz i mogę iść na jazdy:multi::evil_lol: Quote
BBeta Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dobcia napisał(a):Tylko jak nadal będzie taka pogoda, to nadejdzie okres bezfotkowy...:roll: Od jutra ma być podobno ciepło http://img507.imageshack.us/img507/1908/689ad5.jpg Pracoholik :diabloti: Quote
goldenka245 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dobcia napisał(a): Teraz nie mam... dopiero w styczniu się zawiązują;) Ale za to troszkę małych kaktusików, jakbyś chciała;) Chce!:diabloti: Zrób zdjęcia tych małych kaktusów:D Quote
Dobcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 despera napisał(a):No proszę, jaki z dobka pracuś:loveu: Dobciu ty lepiej załatwiaj pogodę, okres bezfotkowy jest całkowicie nie do przyjęcia:shake::evil_lol: Rozdmu****ę chmury:cool3: A na razie dałam upust domowej twórczości;) Tina.Sara napisał(a):Mmmmmmm :loveu: No i trafiłam na foteczki :loveu: :lol: To u mnie nie takie trudne:cool3: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ale masz wspaniałą koparkę :loveu: Dziękuję:loveu: Nie wiem tylko czemu mama jest innego zdania:hmmmm: wiq napisał(a):glebogryz:loveu: ale mnie zmotywowałaś - jeszcze lekarz i mogę iść na jazdy:multi::evil_lol: No pięknie!!! Tak trzymaj!:klacz: [SIZE=2]Aha! No i życzę Ci takiego miłego instruktora, jak ja mam, a jazdy będą samą przyjemnością:lol: Może być też tak przystojny... ale to szczegół:siara: BBeta napisał(a):Od jutra ma być podobno ciepło http://img507.imageshack.us/img507/1908/689ad5.jpg Pracoholik :diabloti: Oby...;) Już stęskniłam się za ciepełkiem... goldenka245 napisał(a):Chce!:diabloti: Zrób zdjęcia tych małych kaktusów:D Proszę bardzo;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9126856bec40d8ff.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eefc75803ae4cc88.html piesio pomagający panci w nauce:evil_lol: nauka bardzo męczy... Negrusiowi zrobiło się jakieś paskudztwo na łapce. Nie wiem, czy coś wbił... liże to miejsce i nie pozwala zbytnio dotykać. Wygląda, jakby mu się tam ropa zbierała. Tylko że na kufie tez ma jakąś ranę/co widać na ostatniej fotce/ i na łokciu... niby takie małe, może to coś innego, ale jednak... a więc czeka nas wet. Mam nadzieję, że jutro zdążę go zabrać, bo mam ten egzamin wewnętrzny na prawo jazdy ehhh:roll: Zawsze musi być wszystko na raz:roll: Quote
Tina.Sara Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hihi, jak Negruś ładnie się uczy :evil_lol: Z pańcią :eviltong: A te paskudztwa to jakieś podejrzane :mad: Mam nadzieje, że to nic groźnego :eviltong: Quote
olifka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jaki kujon, jaki kujon?:evil_lol: Chce być po prostu dobrym kierowcą :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 hyhy Dobciuch będzie siedział i podpowiadał :evil_lol: bo pańcia nie miała czasu sie uczyc bo fotki robiła :eviltong: a z krostą to do kosmetyczki. na pewno mała niedyspozycja urody :evil_lol: a tak serio to oczywiście trzymam kciuki zeby to była jakaś głupota ;) Quote
eria Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :evil_lol: http://images25.fotosik.pl/57/343c3a197572c732.jpg heheh świetna ta naukowa sesja, Negro sięga po kodeks drogowy Quote
Dobcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Elizusiek napisał(a):Ale z tego Negra kujon :roll: ;) ...eee nie... tylko pochłaniacz wiedzy:evil_lol: Tina.Sara napisał(a):Hihi, jak Negruś ładnie się uczy :evil_lol: Z pańcią :eviltong: A te paskudztwa to jakieś podejrzane :mad: Mam nadzieje, że to nic groźnego :eviltong: Ahhh będzie z niego naukowiec, po panci:cool3: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jaki kujon, jaki kujon?:evil_lol: Chce być po prostu dobrym kierowcą :evil_lol: Taaa.... będę mieć własnego szofera:p Od-Nowa napisał(a):hyhy Dobciuch będzie siedział i podpowiadał :evil_lol: bo pańcia nie miała czasu sie uczyc bo fotki robiła :eviltong: a z krostą to do kosmetyczki. na pewno mała niedyspozycja urody :evil_lol: a tak serio to oczywiście trzymam kciuki zeby to była jakaś głupota ;) Pancia już ma dość nauki, kręgosłup mnie boli od siedzenia nad kompem i rozwiązywania tych testów... ciężka jest droga do spełnienia marzeń:p Posmarowałam mu maścią tranową, zobaczymy jutro;) goldenka245 napisał(a):Ale fajne kaktusiki:loveu: Dzięki! Igiełki z własnej hodowli:lol: eria napisał(a)::evil_lol: heheh świetna ta naukowa sesja, Negro sięga po kodeks drogowy Hihihi w czasie deszczu... psy też się nudzą:evil_lol: Dziecko się mi usamodzielni, weźmie kluczyki i odjedzie:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Posmarowałam mu maścią tranową, zobaczymy jutro;-) no chyba ,ze jutro bo śmierdziuch tranowy to będzie spał na wycieraczce pewnie :roll: a fuuuuu :cool3: Dasz rade dasz!! ja sie wezme pod koniec września wreszcie za prawko!! bo nie wiem czy mówiłam... ale robie prawko już 6 lat i jeszcze nie zdawałam ani razu!!:evil_lol: wiec tylko wyjezdze 6 jazd i lece na egzamin:razz: Quote
Dobcia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Od-Nowa napisał(a):no chyba ,ze jutro bo śmierdziuch tranowy to będzie spał na wycieraczce pewnie :roll: a fuuuuu :cool3: Dasz rade dasz!! ja sie wezme pod koniec września wreszcie za prawko!! bo nie wiem czy mówiłam... ale robie prawko już 6 lat i jeszcze nie zdawałam ani razu!!:evil_lol: wiec tylko wyjezdze 6 jazd i lece na egzamin:razz: Nieee... przy łóżeczku;) śmiertelnie by się obraził, jak bym go z NASZEGO pokoju wywaliła:evil_lol: 6 LAT:crazyeye: jaki piękny rekordzik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To Ty pewno już miszcz na drodze!:cool3: U nas średnia zdawalność to 3,4 ale w Krk 7,2 więc nawet sie nie wahałam, gdzie mam się zapisać;) a nóż się uda:p Quote
wiq Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 6 lat! Od-Nowa, jestem moim mistrzem :modla::diabloti: a mnie mówią, że długo robię:evil_lol: Negri, nie kuj tak, idz na spacer;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cześć Jadziu! :loveu: Ale Negro pilnie w nauce pomaga... ;) http://images27.fotosik.pl/57/13e8c779c2d15485.jpg Śliczne to zdjęcie, takie oryginalne kolory ma :loveu: Quote
eria Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 nie kuj tak i przynieś ze spaceru foty:evil_lol: Od-Nowa - BRAWO :cool1: :evil_lol: Quote
Recommended Posts