Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Znawczynie:diabloti: tylko ja taka naiwna... 'siostra, mogę rozłożyć TWÓJ namiot, bo kumple wpadną na dwa dni. Dobra?':diabloti:

eria napisał(a):
no i cacy że chomiczki zostają - w końcu żaden problem takie małe zwierzątka :lol: ja się też na DT nie nadaję tylko że u ciebie dwa maleńkie chomiczki a u mnie 35 kg psa zostało :evil_lol:

hihih zachowanie brata wielce podejrzane :diabloti: coś knuje napewno albo coś zbroił :diabloti:

a jak się wesoło zrobiło, bo one są... dzienne! w nocy śpią a cały dzień szaleją:loveu:
chyba tylko kota mogłabym wziąć na tymczas, bo zostać by u mnie na dłużej nie mógł... dla własnego dobra:evil_lol:

Okamia napisał(a):
Witajcie :cool3:
Przyszłam pooglądać mojego przyszłego współlokatora :evil_lol:
Uroczy jest :loveu:

Czeeeść:multi:
To super, że robi takie dobre ważenie:cool3:

basia bonnie napisał(a):
Haha jednak bracia się przydają czasem :evil_lol:

http://images24.fotosik.pl/252/ce22179daf0362d7.jpg
ah ten pysio :loveu: :loveu:

siostry przydają się bardziej:diabloti:

mój kochany:loveu:

wiq napisał(a):
bracia się tak nie zachowują :shake:
eria ma rację :evilbat:

bezinteresowność? co to jest w ogóle?:diabloti:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia napisał(a):
Znawczynie:diabloti: tylko ja taka naiwna... 'siostra, mogę rozłożyć TWÓJ namiot, bo kumple wpadną na dwa dni. Dobra?':diabloti:

:roflt: no tak,mamy 21 wiek....:evil_lol: oj kochani braciszkowie:loveu::loveu::loveu: :roflt:

Posted

Okamia napisał(a):
Nom :cool3: ale i tak się go obawiam :evil_lol:

mam nadzieję że szybko zmienisz zdanie:lol:;)

basia bonnie napisał(a):
:roflt: no tak,mamy 21 wiek....:evil_lol: oj kochani braciszkowie:loveu::loveu::loveu: :roflt:

noc w namiocie... bezcenne:evil_lol:

anetta napisał(a):
Masz jakąś podróbke :vamp:

:shake:mandżurka mam... /chomik Campbella inaczej/;)
...choć syryjskie są lepsze, bo nieagresywne;)

wiq napisał(a):
:roflt: wiedziałam :roflt:

no cóż...:razz:

diabelkowa napisał(a):
dobcia ty na zlot jedziessz pociagiem i wsiadasz w katowicach?

tak;)

;)

Posted

diabelkowa napisał(a):
no to widzimy sie na peronie :-)

do zobaczonka!:multi::)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry wieczór :)

http://images31.fotosik.pl/325/b5bac4171a3e4cad.jpg

Boża Krówka... :loveu: :razz:

Cześć Justynko:loveu:

Po prostu samowystarczalny pies:evil_lol:

Tina.Sara napisał(a):
Poooola, pooola, kocham pola :loveu:
I widziałam jakiegoś czarnego przystojniaka na nich :eviltong:

Czy on chodzi na dwóch łapach? :hmmmm: Zdolny jest :loveu:

kogo moje oczy widzą! cześć:multi:

:loveu:moja szkoła:evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
haha,a tylne łapy w locie :evil_lol: :loveu:

elegancki sposób biegania:loveu:

Enchantress'ka;10547018 napisał(a):
http://images31.fotosik.pl/325/036b8201a01469bd.jpg
Ale macie ładne tereny, mmm :loveu: A zwierz na pierwszym planie uroczy. :loveu:

Witaj w naszej galerii:)
Dziękuję bardzo:loveu:

Nie wiem, dlaczego wcześniej nie zdecydowałam się na chomika. Spontaniczne decyzje bywają najlepsze:lol: Strasznie się dziś uśmiałam obserwując maluchy. Niesamowite są! Tylko włożę im coś nowego do klatki, to zaraz muszą to coś obejrzeć z każdej strony, posmakować i... ugryźć:razz: Kołowrotek zamiast do biegania, służy im za przyrząd do masażu, bo przeczołgają się pod nim. A mój brat jak włożył rękę do klatki żeby jednego pogłaskać, wyjął ją z chomikiem zawieszonym na palcu:diabloti: Nieee... wcale nie są agresywne...nooo może jeden... tak troszkę:evil_lol: Ale czego ja od nich wymagam... w końcu to najagresywniejszy gatunek chomika na świecie:siara:

A tak w ogóle to czekam sobie na przesyłkę z psimi zakupami... i czekam... i czekam... 4 dzień roboczy:diabloti: Jak kiedyś zamawiałam na krakowski adres była następnego dnia...

Posted

Dobcia napisał(a):
A mój brat jak włożył rękę do klatki żeby jednego pogłaskać, wyjął ją z chomikiem zawieszonym na palcu:diabloti:

Ma za swoje!! za namiot!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:shake:to nie ten braciszek:diabloti: dostąpił zaszczytu 'buziaka' od chomika... a mój starszy brat... ale ten też miał podpadnięte:diabloti: dobry chomiczek:loveu:

Mam dwóch braci-14 i 21 lat. Ten młodszy chciał namiot;)

Posted

Dobcia napisał(a):
:shake:to nie ten braciszek:diabloti: dostąpił zaszczytu 'buziaka' od chomika... a mój starszy brat... ale ten też miał podpadnięte:diabloti: dobry chomiczek:loveu:

Mam dwóch braci-14 i 21 lat. Ten młodszy chciał namiot;)

Haha no widzisz, tak czy siak korzystnie dla Ciebie:evil_lol::evil_lol:;)

Posted

heheheh chomicze pit bulle :evil_lol::evil_lol:

ja kiedyś miałam mysiego pit bulla, jak się uczepił palca to mogłam sobie nim machać a mysz był wgryziony i się dobrze trzymał :diabloti:

Posted

Dobcia napisał(a):

A tak w ogóle to czekam sobie na przesyłkę z psimi zakupami... i czekam... i czekam... 4 dzień roboczy:diabloti: Jak kiedyś zamawiałam na krakowski adres była następnego dnia...

Ja książkę 101 psich sztuczek zamówiłam 14 lipca, a dostarczono mi ją dzisiaj. Ale już się przezwyczaiłam do bardzo wolnego działania naszej kochanej Poczty Polskiej. ;)

Posted

Cześć dziewczynki!!!

basia bonnie napisał(a):
Haha no widzisz, tak czy siak korzystnie dla Ciebie:evil_lol:;)

mój chomiś kochany:evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
Ja chetnie bede chciala maluchy po tych Twoich chomikach, przydadza sie na siostre:evil_lol:

Bo narazie myszoskoczki, gryza mnie, a nie ja:roll:

jak któryś z chłopaków okaże się samiczką będziesz pierwsza obdarowaną maluchem:cool3:

wiq napisał(a):
haha, masz te roborowskiego?.. czy jak im tam?.. :oops:
one ponoć są takie chomicze pit bulle :evil_lol:

nie, mandżurka;) roborowski to przy nich kiciuś:evil_lol::evil_lol:

eria napisał(a):
heheheh chomicze pit bulle :evil_lol::evil_lol:

ja kiedyś miałam mysiego pit bulla, jak się uczepił palca to mogłam sobie nim machać a mysz był wgryziony i się dobrze trzymał :diabloti:

:roflt:gryzonie obronne:roflt:
trza by zmienić tabliczke na bramce:evil_lol:

Enchantress'ka;10550383 napisał(a):
Ja książkę 101 psich sztuczek zamówiłam 14 lipca, a dostarczono mi ją dzisiaj. Ale już się przezwyczaiłam do bardzo wolnego działania naszej kochanej Poczty Polskiej. ;)

bardzo rzadko zamawiam coś przez internet, bo wolę osobiście kupować w zoologu;) cóż... mnie też nie zostaje nic innego, jak się przyzwyczaić;)

anetta napisał(a):
Pit bule :evil_lol::evil_lol:

http://images33.fotosik.pl/326/e319e9542a66aaaa.jpg :loveu::loveu:

Myślałam że masz jednego brata ;)

A z ciekawości się spytam, tylko Negro i Hasan są psami wychodzącymi czy są jeszcze w okolicy takie które mają przyjemnośc zasmakować wolności?

Dwóch młodszych;)

Na szczęście jest takich więcej, ale wciąż są też i takie psy, które znają tylko budę i łańcuch... Jednak na spacerach spotykam właścicieli, którzy unikają raczej spotykania innych psów, schodzą nam z drogi, wymijają szerokim łukiem... Są psy które wychodzą 'od święta' lub co gorsze, tylko na szczepienie raz w roku. Nie licząc tych kilku wyjątków które znam, i które gościły w galerii jak Funny, Phebe czy jamniczka Gapcia:loveu: Spotykam się zwykle z opiniami, że skoro psy mają długi łańcuch lub ogród do biegania to nie potrzeba im nic więcej... Noo i jeszcze jest grupa psów, które wyprowadzają się same i takich jest bardzo dużo:roll:
Kiedy socjalizowałam Negra z psami, zabierałam go do żywieckiego parku, bo innej możliwości nie miałam;)