NusiaiJa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Dogo dziękuję z całego serca za wszystko...To również dzięki Tobie ona taka ufna i radosna.Kochana, madra Oczusia. Pisz, pisz na bieżąco jak tylko będą jakieś wieści co u malutkiej. Quote
Poker Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 EHHHHHHH, radośc na zmianę z krwawiącym sercem .Skąd ja to znam . Ale będzie dobrze.Sunia przyzwyczai się szybko do dobrych ludzi. A Ty możesz być dumna ,że tak wspaniale pomogłaś sierotce. Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='Dogo07']Plus minus ok. 16ej.[/QUOTE] To już za plus minus cztery godziny. Quote
ocelot Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Oj. Bardzo się boje jak o będzie.... Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='barb']To już za plus minus cztery godziny.[/QUOTE] To juz za plus minus trzy ... Quote
kora78 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 trzyam kciuki za szczesliwa podroz i wysylam pozytywne fluidy do tych podroznikow :) Quote
NusiaiJa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jeszcze troszkę trzeba trzymać kciukasy zaciśnięte,jeszcze troszkę....:kciuki: nie mogę sobie miejsca dziś znależć... Prosimy o jak najszybsze wieści z nowego domku Oczusi . Quote
Onaa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Oczka dojechała szczęśliwie do domku :). Sunia jak zwykle dzielna , spokojna i ciekawska, zwiedza domek i ogródek. W domu jest Pani i jeszcze Jej syn. To dobrze, bo Kiduś zazdrosny, warczy na Oczkę. Zaraz wychodzę na imieniny, później będę jeszcze na kompie. Jutro pani Bożenka obiecała mi napisać jak Oczka spędziła noc i w ogóle jak się czuje. Baksiu, bardzo Ci dziękuję za bezpieczną spokojną podróż Oczki do ds :lol:. Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 To cudownie, że Oczka juz w nowym domu cała i zdrowa. Mam tylko nadzieje, że Kiduś szybko przekona się do nowej koleżanki i przestanie warczeć... Quote
AgusiaP Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Cieszę się, ze Oczka dojechała szczęśliwie :multi::multi::multi:Czekamy na jutrzejsze relacje z nowego domeczku Oczusi;) Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kiduś, zachowuj się, to prawie siostra :) Quote
NusiaiJa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Hura ! :laola: Oczka juz szczęśliwie dotarła do nowego domku.Tyle ciotek trzymało kciuki za bezpieczną podróż suni że musiało tak być. Baksiu, bardzo dziękujemy , dobra robota.:lol: Quote
wojtuś Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Oj to pięknie, że Oczka już w swoim Domku :multi::multi::multi: Quote
Lobaria Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Śledziłam z zapartym tchem i trzymałam kciuki, choć siedziałam cicho. Cieszę się, że Oczka w domku. Oby najszybciej się poczuła, jak w swoim. Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='NusiaiJa']Hura ! :laola: Oczka juz szczęśliwie dotarła do nowego domku.Tyle ciotek trzymało kciuki za bezpieczną podróż suni że musiało tak być. Baksiu, bardzo dziękujemy , dobra robota.:lol:[/QUOTE] No - dajcie spokój - taki kawał jechać. Nie hałasujcie, niech się chłop wyśpi :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Fantastycznie!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ocelot Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 A ja to panikara jestem... bardzo się cieszę:)ale... en Kiduś się uspokoi? Quote
UBOCZE Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pan Janusz na FB pisze: [FONT=Arial Black]"Oczka wspaniała , wesoła i tak się zachowuje jakby u nas już mieszkała od dawna . Kiduś na początku trochę warczał ale już jest spokojny.W tej chwili śpią smacznie na kanapie :)". :lol::lol::lol:[/FONT] Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='UBOCZE']Pan Janusz na FB pisze: [FONT=Arial Black]"Oczka wspaniała , wesoła i tak się zachowuje jakby u nas już mieszkała od dawna . Kiduś na początku trochę warczał ale już jest spokojny.W tej chwili śpią smacznie na kanapie :)". :lol::lol::lol:[/FONT][/QUOTE] To moze relacje między Oczką i Kidusiem będą poprawne. Bo trochę sie martwilam. A jutro Dogo7 pewnie znow zmieni tytul wątku... Quote
Lobaria Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='UBOCZE']Pan Janusz na FB pisze: [FONT=Arial Black]"Oczka wspaniała , wesoła i tak się zachowuje jakby u nas już mieszkała od dawna . Kiduś na początku trochę warczał ale już jest spokojny.W tej chwili śpią smacznie na kanapie :)". :lol::lol::lol:[/FONT][/QUOTE] Najwspanialsza wiadomość, jak mogła nadejść. Fajnie by było, gdyby Państwo Oczki zalogowali sie u nas, jak ja po adopcji tego dżentelmena po lewej:loveu: link do wątku Blunia [url]http://www.dogomania.pl/threads/207520-Blunio-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-w-DS-u-Lobarii-zbiera-grzybki-D-D-D-D[/url]!!! Quote
NusiaiJa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 No to teraz po takich wieściach ryczę na maxa ...z radości. Quote
Onaa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Gdyby nie sytuacja jaka na początku była pomiędzy moim psem a Oczką to bym się martwiła tym warczeniem Kidusia, ale wiem, że nawet po takim groźnym początku później między psiakami może być bardzo dobrze :). Ja myślę że Kiduś biedak po prostu po swoich schroniskowych doświadczeniach jest troszkę zaborczy i zazdrosny o swój Dom, ale jak zobaczy że miłość jego Państwa do niego się nie zmieniła przez przybycie Oczki to pewnie ją niedługo pokocha. Fajnie że sobie razem na łóżku Państwa śpią i chrapią :lol:. Dwa Słoneczka :loveu:. Quote
rita60 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Powodzenia Oczka....duzo miłości ci zyczę....... Quote
Onaa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Cały czas jestem w kontakcie mailowym z domkiem, co bardzo mnie cieszy i pomaga w tęsknocie za Oczunią :). Drugiego dnia relacje z Kidusiem już były lepsze, chodzą za sobą albo Oczka za nim albo on za Oczką. I w domku i w ogródku. Była fajna sytuacja, obydwa psiaczki się powąchały, spotkały noskami i zamachały ogonkami :lol:. Oczka je dużo to wiadomo , ale Kiduś niejadek tak się zapatrzył na sunię że też coś więcej zjadł. Quote
NusiaiJa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Z niecierpliwością czekamy na nastepne wieści oraz na fotki z nowego domku... Quote
Recommended Posts