Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

Oczka jest już w DT poznaje się z resztą psiego towarzystwa
i obwąchuje całe mieszkanie i wszystkich domowników ludzkich i psich .
Na-razie jest zestresowana ale już zaprzyjaźniła się z drugim moim tymczaskiem i pobawiła się z nim.
Teraz położyła się na kocyku i bacznie obserwuje co się dzieje .

Posted

I krótka relacja.
Oczka jak nas zobaczyła w gabinecie kierownika chyba już wyczuła, że będzie lepiej. Ogonek chodził nieśmiało...
W drodze na poczatku grzeczna, bardzo.
Po wyjściu na spacerek w lesie się nam rozruszała, zaczeła chyba wierzyć, że już będzie ok. Ogonek zaczął chodzić jak śmigiełko:)Oczka zaczeły się uśmiechać.
Pięknie chodzi na smyczy.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
dwa wołania o pomoc otrzymane, serce pęka bo mam takich 7 na bdt w tym 2 kieleckie, jak się tylko choć coś z gotowych do super adopcji wyprawi wzięłabym biedę na bdt, tu się szybko psiaki socjalizują przy moim mniamniolku szaleńczo opiekuńczym i przyjaznym, coś z kaski dopiero końcem miesiąca, nic narazie już nie brzęczy w kiesie!

Pani Teresko jak Pani się zwolni miejsce... to niech Pani pamięta... Oczka już bezpieczna, ale mamy równie przerażoną Myszę w schronisku.

Posted

DEKLARACJE STAŁE:
managua - 20 zł.
agata51 - 20 zł.
CiotkaE - 20 zł.
izzie1983 - 10 zł.
ocelot - 20 zł.
bric-a-brac - 10zł.

RAZEM: 100 zł.

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Hebanowa - 120 zł.
Monika - 20 zł.

RAZEM: 140 zł.

kmutdz pokrycie kosztów do znalezienia deklaracji.

WPŁYWY STYCZEŃ:
Monika - 20 zł.(jednorazowa)
ocelot - 80 zł. (za 4 miesięce)
RAZEM: 100 zł.

Managule i Milenie dziękujemy za transport:):):)

Posted

dziewczyny! cudowne wiescie! kochane jestescie, ze juz wyciagnieta!!! przelewam w takim razie kase i czekam na wiesci jak w przyszlym miesiacu. czy ktos koordynuje ze zbiorka na fejsbuku? bo od wczoraj jest chyba wydarzenie Oczki. buziaki dla malutkiej!

Posted

[quote name='zuzka']

Wspaniale, że Oczka juz bezpieczna, a szczególnie, że poza wieźniem...

[quote name='kmurdz']dziewczyny! cudowne wiescie! kochane jestescie, ze juz wyciagnieta!!! przelewam w takim razie kase i czekam na wiesci jak w przyszlym miesiacu. czy ktos koordynuje ze zbiorka na fejsbuku? bo od wczoraj jest chyba wydarzenie Oczki. buziaki dla malutkiej!

Kmurdz - ja wprawdzie zrobiłam wydarzenie, ale Zuzka, czyli nowa opiekunka Oczki bedzie podawać swoje konto na FB....

Posted

ocelot napisał(a):
Oczka już bezpieczna, ale mamy równie przerażoną Myszę w schronisku.

ech :( jeszcze taka sunia bez łapki chyba tez totalnie wystraszona, w ogóle z budy nie chce wychodzić - tyle nieszczęść :(

Posted

Oczka po dniu pełnym wrażeń i zmian zasneła na swoim posłanku tak twardo że nawet oka nie otworzyła jak Frykasek połrzył się koło niej .Widać że mała odpoczywa od schroniskowego hałasu .

Dostałam wpłate od

Monika - 20 zł.(jednorazowa)
ocelot - 80 zł. (za 4 miesięce)

za którą bardzo dziękuję

Posted

Livka napisał(a):
Bardzo się cieszę , że Oczka już bezpieczna :):):)
Ile kasy potrzebujemy ?

Stałych deklaracji 140 zł.
Musimy jeszcze na szczepienie uzbierać. 5 lutego kończy sie wścieklizna.

Posted

Napisze wam cioteczki co Oczka zrobiła .

Oczka naprawdę jest bardzo wypłoszona ..
Dzisiaj na rannym spacerze Oczka wpadła w panikę jak rozległ się blisko niej alarm samochodowy.Biedna tak sie wypłoszyła że ze strachu zaczeła się ciągnąć ,szarpać chciała jak najszybciej i jak najdalej uciec.I to jej się udało wyciągła łepek z obróżki i zaczeła uciekać gdzie się dało .
Na moje wołanie chciała do mnie dojść jednak strach robił swoje i jak tylko podeszła na odległość wyciągniętej ręki to zaraz odskakiwała ( według niej ) na bezpieczną odległość .Dobrze że zawsze w kieszeni mam jakieś psie łakocie i dobry plan .
I udało się zwabiona smakołykiem Oczka odważyła się podejść do mnie na tyle blisko że udało mi się wziąć ją na ręce .
Uf odetchnęłam z wielką ulgą i radością w serduchu że ją mam , zaniosłam ją do domu trochę uspokoiłam sie i ubrałam ślicznotkę w szeleczki żeby drugi raz nie zdarzyło się coś takiego .
Na popołudniowy spacerek już nasza ślicznotka poszła w szeleczkach i bardzo było jej w nich wygodnie.