Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

Figu jest dzisiaj jedzie z Warszawy na ŚLĄSK, nie wiem ile ma psików, ale chyba ma po drodze, tymbardziej że jedzie do mnie z Guciem konińskim,jakby się Oczka załapała byłaby już na Śląsku, ja bym jĄ zawiozła do KRAKOWA w niedzielę, lub wcześniej o ile malutka da się zabrać komunikacją publiczną bo niestety nie mam auta!!działajcie cały transport byłby bezpłatny! Jeśli się nie załapie, może następną turą figu??? OPCJA OTWARTA!!

KTO MA TELEFON DO OCELOT, DZWOŃCIE MOŻE ZDĄŻYMY, LUB DO FIGU BEZPOŚREDNIO!!!!

Posted

[quote name='ocelot']na razie telefonu Figu nie odbiera.... nagrałam sie.
Kurcze, żeby się udalo...[/QUOTE]
Trzymamy kciuki, musi sie udac!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ellig']Trzymamy kciuki, musi sie udac!!!!!!!!![/QUOTE]
Jesli Figu pojedzie przez Łódź, jesli się zgodzi, to ktoś będzie musiał z Łodzi nam pomóc odebrac Oczkę i podrzucić....

Posted

[quote name='ocelot']Jesli Figu pojedzie przez Łódź, jesli się zgodzi, to ktoś będzie musiał z Łodzi nam pomóc odebrac Oczkę i podrzucić....[/QUOTE]
Pisz do Ajlii, tel . wysle na pw.

Posted

Figu już wie, dowozi mi Gucia i ma miejsce dla małej, zabierze ją ale póżno bo wyjeżdza póżnym wieczorem, dograjcie cioteczki aby się udało z domkiem gdzie jest oczka, może ktoraś z ioteczek pomoże, bądzcie w kontakcie z figu,i dostarczy ja na trasie przejazdu, ja jestem gotowa i czekam nawet do rana, musi się udać, będzie całkowicie bezpłatnie czyli wiecej kaski na karmę!

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Figu już wie, dowozi mi Gucia i ma miejsce dla małej, zabierze ją ale póżno bo wyjeżdza póżnym wieczorem, dograjcie cioteczki aby się udało z domkiem gdzie jest oczka, może ktoraś z ioteczek pomoże, bądzcie w kontakcie z figu,i dostarczy ja na trasie przejazdu, ja jestem gotowa i czekam nawet do rana, musi się udać, będzie całkowicie bezpłatnie czyli wiecej kaski na karmę![/QUOTE]
Teresa, cudownie, pozdrawiam:)

Posted

Dziewczyny- wczoraj wieczorem zrobiłam dla obu suczek bazarek- tak na szybko, ale ponad 20 ciuszków wystawiłam. Link do bazarku podałam na poprzedniej stronie- proszę o pomoc w rozsyłaniu...

Posted

[quote name='ocelot']... móglby ktoś zostać skarbnikiem Oczki? Ja już zbieram na dwa psiaki i nie chciałabym pokręcić czegoś z finansami...[/QUOTE]
Czy nadal szukacie kogoś do prowadzenia finansów psiaków ?

Posted

[quote name='arielka186'][COLOR="red"][B]Zrobiłam bazarek dla dziewczyn- tutaj jest do niego link:[/B][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/214996-MODNE-CIUSZKI-I-NIE-TYLKO-DLA-OCZKI-I-KAMY-(od-Zuzki-*-)?[/URL]
[I][COLOR="red"]Proszę wszystkich o rozsyłanie wątku, ja dzisiaj jestem już padnięta- dopiero skończyłam robić bazarro... Teraz tylko trzeba skrzyknąć ludzi... Tak na szybko wystawiłam ponad 20 rzeczy- ubrań...[/COLOR][/I]
Druga rzecz- mam jeszcze podręczniki, ale nie takie najnowsze- dostałam od sąsiada robiącego porządki. Jutro może osobno wystawię te podręczniki...[/QUOTE]

Wystaw podręczniki koniecznie, ja jeszcze mam trochę do uzupełnienia dla dzieciaków, może u Ciebie znajdę :)

Posted

[quote name='ocelot']na razie zgodzila się managua.[/QUOTE]
To ok, jeśliby nie miał kto, to zamierzałam zaproponować swoje usługi :)

Posted

[quote name='elik']To ok, jeśliby nie miał kto, to zamierzałam zaproponować swoje usługi :)[/QUOTE]
a to się spytam jej:)trochę ja do muru wczoraj przyparłam:)

Posted

[quote name='ocelot']a to się spytam jej:)trochę ja do muru wczoraj przyparłam:)[/QUOTE]
Jak będzie się mocno wymigiwać, to nie ma sprawy, podejmę się prowadzenia finansów tej suni.