jazzgotka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 teraz sobie smacznie śpię bo troszke mi zimno, niedługo znów Pani wstawi moje fotki, WIELKI :calus: dla cioci ANI,:buzi: i cioci FREI, a dla moich fanów :iloveyou: Quote
jostel5 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Faaajny chłopak!:)Widać,że czuje się już tak jak powinien się czuć każdy,kto ma swoje miejsce na ziemi!:) Jazzgotko,do jednego postu możesz wklejać po cztery (chyba...;)) zdjęcia. A tutaj filmik,który kompletnie mnie zaskoczył! Takiej reklamy jeszcze nie widziałam! http://www.youtube.com/watch?v=h_AH8JvkdWY Quote
wiosenka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Fotki fajne, grzeczny pies w kąpieli :cool3:. A film szokujący:shake:, chyba przestane jeść mięso...Gdzieś czytałam,że max 5fotek w poście. Quote
cavani Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 jazzgotka napisał(a):...WIELKI :calus: dla cioci ANI,:buzi: i cioci FREI, a dla moich fanów :iloveyou: My też prosimy o całuski dla słodziaka. I jeszcze od Xeni, bo chyba nie pogodziła się do tej pory ze stratą ukochanego :lol: Jak pięknie Jokiemu odrasta sierść na uszach. Nie mogę się doczekać, kiedy będzie miał piękne, cockerowe uszy. Będzie z niego jeszcze większe cudo niż do tej pory :loveu: Quote
jazzgotka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 małe pytanko tak na szybko, Jokuś dostał powitalna wyprawke od dziewczyn z pracy mojego męza, i tu mam pytanko, czy krowie suszone uszy moge mu dać do pogryzania??:???: Quote
Asia & Ginger Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 jazzgotka napisał(a):małe pytanko tak na szybko, Jokuś dostał powitalna wyprawke od dziewczyn z pracy mojego męza, i tu mam pytanko, czy krowie suszone uszy moge mu dać do pogryzania??:???: No jasne, suszone uszy to psi smakołyk. ;) Quote
cavani Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Suszone uszy, przełyki, szyjki, ryjki, kopytka to przecież psie przysmaki :lol: Z fajnymi osobami Twój mąż pracuje. Nie chce któraś z nich pieska? ;) Mam w domu nową tymczasowiczkę. Sprawdzona w warunkach domowych - żadnych problemów, tylko brać i kochać tak, jak Wy kochacie Jokiego. Jutro założę jej wątek. http://img132.imageshack.us/img132/68/angiro268.jpg Quote
Freja Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jokuś jesteś śliczny :) kochany, szczęśliwy piesek ! Jazzgotko dzieki za uczynienie Jokusia szczęściarzem z włąsnym domkiem,Pańcią i dwoma panami :) Co do jedzonka Pieski lubia też płatki owsiane, nawet suche, to znakomicie reguluje przemianę materii, tylko kości mu nie dawaj ! Polecam też biały chudy serek, gotowany ryż z mieskiem z kurczaka ( np. mięsko obrane ze skrzydełek ) Smacznego Jokuś :) Jokuś całusy w śliczny nochalek ! Quote
bogusika1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ale cudowny watek,wiecej takich happy.endow Quote
kinga_kinga7 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 cudowny,kochany Jokuś...:loveu::loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Nie zostaly jakies domki w zapasie?:P Mam dwie lagodne do ludzi spanielki po sterylce do adopcji:) http://www.dogomania.pl/threads/203019-cocker-spanielki-maja-DT-Ale-pilnie-szukamy-DS?p=16386508#post16386508 Quote
cavani Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Wysłałam do kilku fajnych domków maile ze zdjęciami i opisami kilku fajnych, łagodnych psiaków - nikt się nie odezwał, że jest chociaż wstępnie zainteresowany którymś. Quote
cavani Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Cały czas odbieram jeszcze telefony i maile w sprawie cockerka. Proponuję im inne cockerki i nie cockerki, ale nie są zainteresowani-wszyscy chcą Jokiego :loveu: A co tam u naszego szczęściarza Jazzgotko? Wkleiłabyś kilka fotek, dla stęsknionej byłej opiekunki :oops: Quote
Recommended Posts