Vogue Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aniu!!! Nie chce zasmiecac watku Zagrajka wiec komentarz na twoj post o niesprawiedlwosci moda pisze u Ciebie. Nie obrazaj sie na dogomanie,wyluzuj,szkoda nerwow!! To rady starszej kolezanki, kuracjuszki z Sanatorium pod Klepsydra. :tree1: I przy okazji moc serdecznych zyczen z okazji Swiat!! VOGUE i Arnold Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kiedy Boże Narodzenia nadchodzi, przesłać życzenia się godzi. Przyjmijcie zatem z rąk naszych garść życzeń najlepszych zdrowia, spokoju, radości, a w Nowym Roku - olbrzymiego Rogu Obfitości Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aniu , jak przygotowania ....i jak laptopik:cool3: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Poczytałam u Gosi....ciekawa reakcja ...czyli nie możemy sobie pomagać na forum tylko ew. na priwa:-o...w regulaminie jak pamiętam nic takiego nie widziałam , no ale może pamięć nie ta ;)... A tymczasem ... Zdrowych.............. Spokojnych................ Radosnych................... Świąt , życzą Ozzulek i Alicja:multi: Quote
samograj Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Niezawodna ALA!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zawsze obecna wszędzie, jak ty kuracjuszko sanatorium masz na to siłę, skąd taka pamięć. Pochwalę się, od 2 dni rozgryzam PSP i jestem już na etapie robienia bannerków, chcesz zobaczyć - dziś wogóle się nie kładłam, całą noć i dzionek przepracowałam wgryzająć sie w ten program . OTO EFEKTY: TUTAJ i 2 strony dalej:multi: :p :eviltong: Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witam:multi: Widziałam banerki, bardzo mi się podobają, szczególnie te w brązie:loveu: Quote
samograj Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA I ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE (szczególnie współbanitce:cool3: ) A TO MOJA PRZERÓBKA: Quote
Anza&Hacker Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zabawna nieco ta przeróbka - ta głowa to jak by była doklejona :diabloti: ...ale pierwsze wrażenie robi suuuper!:loveu: - a u nas nowe foto:multi: Quote
bigos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wszystkiego naj...naj...naj... Samograjku:loveu::loveu::loveu: Oby Nowy Rok przyniósł same dobre nowiny i moc miłości:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Aniu ...a ja znowu piekę rogale;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ff5c2fa77a1f9e8.html Quote
samograj Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='LAZY']Spokojnych i rodzinnych Świąt dla CIebie i całej luszko-psiej gromadki! DAŁAM PLAMĘ, ZAPOMNIAŁAM PODZIĘKOWOWAĆ I ODWZAJEMNIĆ!!! [quote name='bigos']My także życzymy spokojnych i zdrowych! Świąt:tree1::santagri::tree1::santagri: [quote name='Madzia_19']Zdrowych Weosłych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego co najlepsze na przyszły 2007 rok :p :p :p [quote name='Vogue']Aniu!!! Nie chce zasmiecac watku Zagrajka wiec komentarz na twoj post o niesprawiedlwosci moda pisze u Ciebie. Nie obrazaj sie na dogomanie,wyluzuj,szkoda nerwow!! To rady starszej kolezanki, kuracjuszki z Sanatorium pod Klepsydra. :tree1: I przy okazji moc serdecznych zyczen z okazji Swiat!! VOGUE i Arnold [quote name='Imbir1']Kiedy Boże Narodzenia nadchodzi, przesłać życzenia się godzi. Przyjmijcie zatem z rąk naszych garść życzeń najlepszych zdrowia, spokoju, radości, a w Nowym Roku - olbrzymiego Rogu Obfitości ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA ŚWIATECZNE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!! [quote name='bigos']Wszystkiego naj...naj...naj... Samograjku:loveu::loveu::loveu: Oby Nowy Rok przyniósł same dobre nowiny i moc miłości:loveu::loveu::loveu: [quote name='Dobcia']Witam:multi: Widziałam banerki, bardzo mi się podobają, szczególnie te w brązie:loveu: WSZYSTKIM PRAGNĘ ZŁOŻYĆ ZYCZENIA SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I To a propos wypowiedzi Dobci, i z wykorzystaniem kartki od Bigosa [quote name='Alicjarydzewska']Aniu ...a ja znowu piekę rogale;) http://images3.fotosik.pl/312/4b66e9e13b3ff361.jpg Ja upiekłam z grzybami na święta!!! Powiedz mi tylko co mają wspólnego rogale z NODDYM patrzącym przez okno Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='samograj'] WSZYSTKIM PRAGNĘ ZŁOŻYĆ ZYCZENIA SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I To a propos wypowiedzi Dobci, i z wykorzysraniem kartki od Bigosa Ja upiekłam z grzybami na święta!!! Powiedz mi tylko co mają wspólnego rogale z NODDYM patrzącym przez okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o kurka a to miał być link do moich mięsnych rogalików:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co zrobiłaś z kartką Bigosa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o kurka a to miał być link do moich mięsnych rogalików:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co zrobiłaś z kartką Bigosa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: POSTARAŁAM SIĘ SZYBKO POPRAWIĆ, ALE TY JUŻ ZDĄŻYŁAŚ ZACYTOWĆ:placz: :placz: :placz: MASZ TEMPO!!! Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='samograj']POSTARAŁAM SIĘ SZYBKO POPRAWIĆ, ALE TY JUŻ ZDĄŻYŁAŚ ZACYTOWĆ:placz: :placz: :placz: MASZ TEMPO!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma się ten reflex .....a mówią że z wiekiem człowiek zwalnia bieg;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Samograjko i Żmiłeczko :loveu: Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aniu ...a ja znowu piekę rogale;) http://images3.fotosik.pl/312/4b66e9e13b3ff361.jpg o matko :evil_lol: mój Noddy jest rogalem to pieczenia? :diabloti: hahahahaha- padłam :lol::lol::lol: Wchodzę do Samograjowej galerii i kopara mi opada- widzę Nodiego nie u siebie:eek: Zastanawiałam się co on tu robi :evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Moniś']o matko :evil_lol: mój Noddy jest rogalem to pieczenia? :diabloti: hahahahaha- padłam :lol::lol::lol: Wchodzę do Samograjowej galerii i kopara mi opada- widzę Nodiego nie u siebie:eek: Zastanawiałam się co on tu robi :evil_lol::evil_lol: No mnie ten ROGALIK również zaskoczył:eek2: zwłaszcza, że miał być z grzybami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Samograjko i Żmiłeczko :loveu: Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! DZIĘKUJĘ KAMCIA!!! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wytrwałości bo z niej wszystko ....w Nowym 2007 Roku Quote
Poświata Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aniu, życzę Ci wszystkiego naj... naj... naj... w Roku 2007 i szampańskiej zabawy Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aniu... Wszystkiego Najlepszego W Nadchodzącym Roku!!! :multi: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aniu kochana :loveu:, Tobie i twojej rodzince życzę w Nowym Roku ZDROWIA, kompletnego braku kłopotów, a za to pasma sukcesów w każdej dziedzinie i jeszcze... abyś od ludzi doznawała tylko ciepła i serdeczności bo sama potrafisz dać jej tak wiele :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Super galeria!! To sie naczytalam i naogladalam:loveu: Zycze Szczesliwego Nowego Roku!!:multi: Quote
samograj Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='mmbbaj']Aniu kochana :loveu:, Tobie i twojej rodzince życzę w Nowym Roku ZDROWIA, kompletnego braku kłopotów, a za to pasma sukcesów w każdej dziedzinie i jeszcze... abyś od ludzi doznawała tylko ciepła i serdeczności bo sama potrafisz dać jej tak wiele :loveu::loveu::loveu: Gosiu dzięki serdeczne i Vice Versa !!! [quote name='Magda_Miki']Super galeria!! To sie naczytalam i naogladalam:loveu: Zycze Szczesliwego Nowego Roku!!:multi: Dziękuję za życzenia noworoczne - odwzajemniam!!! A galeria ... może trochę zbyt pełna emocji:oops: A OTO ŻMIŁECZKA Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 samograj napisał(a):A galeria ... może trochę zbyt pełna emocji:oops: Te emocje dodają jej uroku:loveu: Jedyne czego tu brak to więcej fotek- w końcu to galeria!:diabloti: Quote
Recommended Posts