Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!:
WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: [email protected] Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych

Posted

Helou! :loveu:

Nie piszę nic, bo nic się nie dzieje....
Ale na wątku hotelowym wkleiłam filmik na którym jest duuuużo Pimpka. Zapraszam!
Nagrywając filmik chciałam Wam pokazać jak Pimpek się porusza. Ja jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że jego problemy z dysplazją nie powrócą. Jednak arthroflex robi swoje. ;)

Posted

arthroflex jest naprawde dobry !! :):)

to ja przekleję jeden z filmików :

[video=youtube;87tmUViE73k]http://www.youtube.com/watch?v=87tmUViE73k&feature=player_embedded[/video]

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
I to jeszcze jak A podobno był przygłuchawy

Kasiu, bo Pimpek cierpi na przypadłość słuchową potocznie nazywaną "słuchem wybiurczym (czy wybiórczym?:roll: )", czyli wybiera sobie na jakie słowa reagować :evil_lol:

Ingrid44 napisał(a):
Pimus mlodnieje u DIF

Rzeczywiście jakoś ostatnio jest nieco młodszy.... :lol:

Ale ostatnio chciał mnie capnąć za łapę jak go niewłaściwie złapałam za obrożę, także pod tym względem niewiele się zmieniło....

Zaraz wkleję kilka fotek! ;)

Posted

Na tę przypadłość słuchową choruje większość psów, ale szelest papierka po cukierku słyszą z drugiego pokoju i bombki czekoladowe wąchają na choince:evil_lol:

Pimpuś wygląda bardzo dobrze:lol: