Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='DIF']Haloooo!!! Gdzie są fanki/fani Pimpka?:candle::hmmmm: Czy Pimpek ma ogłoszenia? Allegro? Piszcie kobitki....:modla: Kochana DIF trwa dzielnie na wątku naszego Pimpka !!! :multi: Dzięki za informacje z wizyty.Cieszę sie,że obeszło się PRAWIE bez kłopotów. Boże..teraz straszne zamieszanie z Sako(z tego samego schroniska co Pimpek) http://www.dogomania.pl/threads/208974-Sako-dysplazja-i-chłoniak.Eutanazja-to-mój-wyrok-Pilnie-potrzebne-deklaracje-na-DT!! Ehh szkoda gadać...:shake::shake: Co do allegro to sama nie wiem,wydaje mi się,że schroniskowe powinien mieć...czekajcie sprawdzam !:evil_lol: Ojej nie ma !!!!:mad: Ogłoszeń też żadnych..trzeba coś pokombinować,bo teraz chłopak jak ta lala :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Beatkaa']Kochana DIF trwa dzielnie na wątku naszego Pimpka !!! :multi: Dzięki za informacje z wizyty.Cieszę sie,że obeszło się PRAWIE bez kłopotów. Boże..teraz straszne zamieszanie z Sako(z tego samego schroniska co Pimpek) http://www.dogomania.pl/threads/208974-Sako-dysplazja-i-chłoniak.Eutanazja-to-mój-wyrok-Pilnie-potrzebne-deklaracje-na-DT!! Ehh szkoda gadać...:shake::shake: Co do allegro to sama nie wiem,wydaje mi się,że schroniskowe powinien mieć...czekajcie sprawdzam !:evil_lol: Ojej nie ma !!!!:mad: Ogłoszeń też żadnych..trzeba coś pokombinować,bo teraz chłopak jak ta lala :evil_lol: Beatko, Słonko kochane! :loveu: To działajmy z ogłoszeniami i allegro! Adopcja Pimpka nie będzie łatwa, bo to starszy piesio i jeszcze nie dla każdego się nada.:shake: Teraz czas nie sprzyja adopcjom... wakacje, wiadomo! Ale może damy radę! Wardecia za mini-mini kasę robi bazarkowe ogłoszenia i allegro dla psiaków. Malibo!!! Dasz linka? Bo sie mi sie zagubił... :oops: Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No to może poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego? Musimy się za to wziąć porządnie ;) Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-og%C5%82oszen-10-z%C5%82-za-pakiet!-Na-styrylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!-do-5.06!-Zapraszam! Tutaj mamy bazarek waderci :) Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Ja aktualizuje pierwszą strone...bo te zimowe zdjęcia i tekst są dobijające:roll: Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='olalolaa']http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-og%C5%82oszen-10-z%C5%82-za-pakiet!-Na-styrylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!-do-5.06!-Zapraszam! Tutaj mamy bazarek waderci :) To co bierzemy pakiecik dla Pimpulka naszego? :) Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Beatkaa napisał(a):To co bierzemy pakiecik dla Pimpulka naszego? :) No a jak :D Ja bym się jeszcze pokusiła na allegro wyróżnione, a co! Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 olalolaa napisał(a):No a jak :D Ja bym się jeszcze pokusiła na allegro wyróżnione, a co! Dobry pomysł !:) Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='olalolaa']No to może poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego? Musimy się za to wziąć porządnie ;) Koniecznie! Jeśli jest aktualny jakiś bazarek ogłoszeniowy biorę to na siebie. Po prostu obniżymy comiesięczną opłatę za hotelik o kwotę "bazarku ogłoszeniowego", ok? I bierzemy full wypas ;) Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 DIF napisał(a):Koniecznie! Jeśli jest aktualny jakiś bazarek ogłoszeniowy biorę to na siebie. Po prostu obniżymy comiesięczną opłatę za hotelik o kwotę "bazarku ogłoszeniowego", ok? I bierzemy full wypas ;) Przekochana jesteś wiesz? :buzi: Super :multi: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Przekochana jesteś wiesz? :buzi: Super :multi: Wiem.. he.. he... ;) Po prostu zawsze zależy mi, żeby "moje" psy nie siedziały u mnie za długo. Chcę żeby miały dobre domy i były szczęśliwe. I pomagam jak mogę ;) Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Dif!:loveu: Wielkie dzięki! Pimpek za to ma Cie po stopach lizać ;):razz::razz: Tylko chyba sama nie będziesz tego załatwiała kochana, wyslemy wszystko co potrzebne do ogłoszeń i przeleję tez pieniążki, ok? Nie będziesz sobie tym głowy zawracała ;) A, no i przydałby się jakiś tekst, bo chyba nic nie mamy, z uwzględnieniem wszystkich zalet i wad Pimpalińskiego. Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 olalolaa napisał(a):Dif!:loveu: Wielkie dzięki! Pimpek za to ma Cie po stopach lizać ;):razz::razz: Tylko chyba sama nie będziesz tego załatwiała kochana, wyslemy wszystko co potrzebne do ogłoszeń i przeleję tez pieniążki, ok? Nie będziesz sobie tym głowy zawracała ;) A, no i przydałby się jakiś tekst, bo chyba nic nie mamy, z uwzględnieniem wszystkich zalet i wad Pimpalińskiego. Na pierwszej stronie wkleiłam ten tekst napisany przez Havankę,DIF dodałabyś coś do niego czy wszystko zostału ujęte? :) Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Na pierwszej stronie wkleiłam ten tekst napisany przez Havankę,DIF dodałabyś coś do niego czy wszystko zostału ujęte? :) Cholercia na amen o nim zapomniałam :D niezłą mam sklerozę, a dzisiaj to już w ogóle nie kontaktuje bo jestem po weselu, więc jak cos nie zadawajcie ciężkich pytań ;) Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 olalolaa napisał(a):Dif!:loveu: Wielkie dzięki! Pimpek za to ma Cie po stopach lizać ;):razz::razz: Tylko chyba sama nie będziesz tego załatwiała kochana, wyslemy wszystko co potrzebne do ogłoszeń i przeleję tez pieniążki, ok? Nie będziesz sobie tym głowy zawracała A, no i przydałby się jakiś tekst, bo chyba nic nie mamy, z uwzględnieniem wszystkich zalet i wad Pimpalińskiego. Niestety ja mogę jedynie przesłać na maila zdjęcia Pimpka, jeśli nie da rady ściągnąć z wątku. Tekstu nie napiszę, bo nie jestem w tym dobra a jego wady i zalety opisałam na wątku. Mogę komuś przesłać zarys charakterologiczny psiaka, ale nie potrafię pisać tekstów. No i oczywiście, jeśli jest możliwość opłaćcie, bardzo proszę, bazarek ogłoszeniowy a opłaconą kwotę odejmiemy w rozliczeniach hotelowych. Ja jestem, jak zwykle, bez kasy!:oops::placz: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 O qrcze... Piszemy prawie w jednej chwili!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 DIF napisał(a):O qrcze... Piszemy prawie w jednej chwili!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aż nie można nadążyć :evil_lol::evil_lol: Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No tak to jest ;) Dobra to ja się jutro tym zajmę, teraz w końcu mam czas bo już się trochę wyspałam żeby ogarnąć kosmetyki na bazarek który wystawiam już jakieś 3 tygodnie:oops: Tak przy okazji już go zareklamuję:razz: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Poleciałam na pierwszą stronę.... Szczerze Wam powiem, że wzrok mi się zaszklił! Tekst piękny i taki jak powinien być. Jedynie zdjęcia nie teges...:shake: Jutro jak będzie ładna pogoda (bo inaczej wychodzą zdjęcia prze dobrym świetle i na dworze) postaram się zrobić naprawdę fajne, ogłoszeniowe foty. Damy radę, Dziewczyny!! :multi: Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Oo, to super! W takim razie poczekam na te fotki, Pimpek musi wyglądać tak, żeby ktoś się zakochał od pierwszego wejrzenia ;) Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 No to czekamy i ruszamy z akcją ogłoszeniową Pimpulka naszego kochanego ! Przesyłam wirtualne mizianko dla tego chłopaka :) Quote
Havanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Dziś wplaciłam dla Pimpusia swoją deklarację za czerwiec i lipiec. Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Wytarzałam się w trawie z Pimpkiem i mamy takie zdjęcia: Quote
Recommended Posts