Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DIF']Haloooo!!! Gdzie są fanki/fani Pimpka?:candle::hmmmm:

Czy Pimpek ma ogłoszenia? Allegro? Piszcie kobitki....:modla:

Kochana DIF trwa dzielnie na wątku naszego Pimpka !!! :multi:
Dzięki za informacje z wizyty.Cieszę sie,że obeszło się PRAWIE bez kłopotów.

Boże..teraz straszne zamieszanie z Sako(z tego samego schroniska co Pimpek)
http://www.dogomania.pl/threads/208974-Sako-dysplazja-i-chłoniak.Eutanazja-to-mój-wyrok-Pilnie-potrzebne-deklaracje-na-DT!!
Ehh szkoda gadać...:shake::shake:

Co do allegro to sama nie wiem,wydaje mi się,że schroniskowe powinien mieć...czekajcie sprawdzam !:evil_lol: Ojej nie ma !!!!:mad: Ogłoszeń też żadnych..trzeba coś pokombinować,bo teraz chłopak jak ta lala :evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Beatkaa']Kochana DIF trwa dzielnie na wątku naszego Pimpka !!! :multi:
Dzięki za informacje z wizyty.Cieszę sie,że obeszło się PRAWIE bez kłopotów.

Boże..teraz straszne zamieszanie z Sako(z tego samego schroniska co Pimpek)
http://www.dogomania.pl/threads/208974-Sako-dysplazja-i-chłoniak.Eutanazja-to-mój-wyrok-Pilnie-potrzebne-deklaracje-na-DT!!
Ehh szkoda gadać...:shake::shake:

Co do allegro to sama nie wiem,wydaje mi się,że schroniskowe powinien mieć...czekajcie sprawdzam !:evil_lol: Ojej nie ma !!!!:mad: Ogłoszeń też żadnych..trzeba coś pokombinować,bo teraz chłopak jak ta lala :evil_lol:

Beatko, Słonko kochane! :loveu:
To działajmy z ogłoszeniami i allegro! Adopcja Pimpka nie będzie łatwa, bo to starszy piesio i jeszcze nie dla każdego się nada.:shake: Teraz czas nie sprzyja adopcjom... wakacje, wiadomo! Ale może damy radę!

Wardecia za mini-mini kasę robi bazarkowe ogłoszenia i allegro dla psiaków.

Malibo!!! Dasz linka? Bo sie mi sie zagubił... :oops:

Posted

[quote name='olalolaa']No to może poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego? Musimy się za to wziąć porządnie ;)

Koniecznie! Jeśli jest aktualny jakiś bazarek ogłoszeniowy biorę to na siebie. Po prostu obniżymy comiesięczną opłatę za hotelik o kwotę "bazarku ogłoszeniowego", ok? I bierzemy full wypas ;)

Posted

DIF napisał(a):
Koniecznie! Jeśli jest aktualny jakiś bazarek ogłoszeniowy biorę to na siebie. Po prostu obniżymy comiesięczną opłatę za hotelik o kwotę "bazarku ogłoszeniowego", ok? I bierzemy full wypas ;)

Przekochana jesteś wiesz? :buzi: Super :multi:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Przekochana jesteś wiesz? :buzi: Super :multi:

Wiem.. he.. he... ;)
Po prostu zawsze zależy mi, żeby "moje" psy nie siedziały u mnie za długo. Chcę żeby miały dobre domy i były szczęśliwe. I pomagam jak mogę ;)

Posted

Dif!:loveu: Wielkie dzięki! Pimpek za to ma Cie po stopach lizać ;):razz::razz:
Tylko chyba sama nie będziesz tego załatwiała kochana, wyslemy wszystko co potrzebne do ogłoszeń i przeleję tez pieniążki, ok? Nie będziesz sobie tym głowy zawracała ;)
A, no i przydałby się jakiś tekst, bo chyba nic nie mamy, z uwzględnieniem wszystkich zalet i wad Pimpalińskiego.

Posted

olalolaa napisał(a):
Tylko chyba sama nie będziesz tego załatwiała kochana, wyslemy wszystko co potrzebne do ogłoszeń i przeleję tez pieniążki, ok? Nie będziesz sobie tym głowy zawracała ;)
A, no i przydałby się jakiś tekst, bo chyba nic nie mamy, z uwzględnieniem wszystkich zalet i wad Pimpalińskiego.

Na pierwszej stronie wkleiłam ten tekst napisany przez Havankę,DIF dodałabyś coś do niego czy wszystko zostału ujęte? :)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Na pierwszej stronie wkleiłam ten tekst napisany przez Havankę,DIF dodałabyś coś do niego czy wszystko zostału ujęte? :)

Cholercia na amen o nim zapomniałam :D niezłą mam sklerozę, a dzisiaj to już w ogóle nie kontaktuje bo jestem po weselu, więc jak cos nie zadawajcie ciężkich pytań ;)

Posted

olalolaa napisał(a):
Tylko chyba sama nie będziesz tego załatwiała kochana, wyslemy wszystko co potrzebne do ogłoszeń i przeleję tez pieniążki, ok? Nie będziesz sobie tym głowy zawracała

Niestety ja mogę jedynie przesłać na maila zdjęcia Pimpka, jeśli nie da rady ściągnąć z wątku.
Tekstu nie napiszę, bo nie jestem w tym dobra a jego wady i zalety opisałam na wątku.
Mogę komuś przesłać zarys charakterologiczny psiaka, ale nie potrafię pisać tekstów.
No i oczywiście, jeśli jest możliwość opłaćcie, bardzo proszę, bazarek ogłoszeniowy a opłaconą kwotę odejmiemy w rozliczeniach hotelowych. Ja jestem, jak zwykle, bez kasy!:oops::placz:

Posted

No tak to jest ;)
Dobra to ja się jutro tym zajmę, teraz w końcu mam czas bo już się trochę wyspałam żeby ogarnąć kosmetyki na bazarek który wystawiam już jakieś 3 tygodnie:oops: Tak przy okazji już go zareklamuję:razz:

Posted

Poleciałam na pierwszą stronę.... Szczerze Wam powiem, że wzrok mi się zaszklił!
Tekst piękny i taki jak powinien być. Jedynie zdjęcia nie teges...:shake:
Jutro jak będzie ładna pogoda (bo inaczej wychodzą zdjęcia prze dobrym świetle i na dworze) postaram się zrobić naprawdę fajne, ogłoszeniowe foty.

Damy radę, Dziewczyny!! :multi: