Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Beatkaa']EDIT : Mogę zrobić bazarek,Ci co mają fanty przesyłają mi zdjęcia ( no i teraz najgorsza czesc dla mnie jeśli chodzi o koszta przesyłki bo trzeba się w tym orientować,a ja ciemna w tym jestem :() jeśli bym wszystko wiedziała to bez problemu wystawiam bazarek ;)[/QUOTE]

na stronie Poczty Polskie jest cennik, ja też się nie łapałam ale jakoś przy pomocy tej strony się udało :)

Posted

[quote name='Mysia_']na stronie Poczty Polskie jest cennik, ja też się nie łapałam ale jakoś przy pomocy tej strony się udało :)[/QUOTE]

OK,dzięki poczytam sobie :) w sumie i tak wysyłać będą Ci co mają fanty ja tylko zbiorę to w jedną całość,ale wiadomo,że trzeba wiedzieć ile kosztuje wysyłka. :)

Posted

Widze ze Pimpek na fb juz jest, bede wysylac, mam ponad 3000 ludzi;p, jeden pan zglaszal sie do mnie z checia zamieszczenia psa na swojej stronie z adopcjami wirtualnymi, moze zaczne od Pimpka i ktos sie zglosi i troche nas odciazy. Mnie prosze na 10zl miesiecznei zapisac, pojde z torbami, bo moje deklarowicze siedza i siedza w tych hotelach ale jak moge temu lobuzowi nie pomoc.

Posted

[quote name='Olena84']Widze ze Pimpek na fb juz jest, bede wysylac, mam ponad 3000 ludzi;p, jeden pan zglaszal sie do mnie z checia zamieszczenia psa na swojej stronie z adopcjami wirtualnymi, moze zaczne od Pimpka i ktos sie zglosi i troche nas odciazy. Mnie prosze na 10zl miesiecznei zapisac, pojde z torbami, bo moje deklarowicze siedza i siedza w tych hotelach ale jak moge temu lobuzowi nie pomoc.[/QUOTE]

Dzięki Olenko !!!!! :multi::multi: Zapisuję :loveu:

Posted

Napisałam do dziewczyn co proponowały dać rzeczy na bazarek,jak otrzymam wszystkie informacje,zdjęcia + ceny to wystawiam bazarek.Jeśli ktoś jeszcze chciałby się dorzucić,zapraszamy ! :)

EDIT:Też poszukam i coś dam od siebie :)

Posted

dogadlam sie z Paulina78 , i w ten lub w przyszly weekend beda jechac do DIF odwiedzic Szarika, to podam przez nia karme, postaram sie zeby starczylo na miesiac, czyli 10-15 kg.
ok?

Posted

[quote name='Szarotka']Rozeslalam. Pamietajcie, ze wydarzenie musi brzmiec dramatycznie. Nie tylko, ze jest dramatyczne, ale musi tak brzmiec.[/QUOTE]

Dzięki Szarotko. Poczekam na mojego TZ. On jest dobry w tych rzeczach :):)

Posted

Bazarek w trakcie realizacji,kontaktuje się z dziewczynami(sama mam parę rzeczy) i jak wszystko będę mieć to od razu wystawiam.Dziś lub jutro powinien być :)

Posted

Ale ruch się zrobił na pimpusiowym wątku!
Brawo dziewczyny! Z takim wsparciem psiulek długo u nas nie posiedzi!;)

Tak jak napisała wcześniej mysia.
Bardzo proszę, żeby Pimpek przed przyjazdem do nas został odrobaczony. Jest to dla nas ważne, bo u mnie wszystkie psiaki są regularnie odrobaczane. Jakby coś ze sobą przywlókł musiałabym odrobaczać od razu wszystkie psy a same wiecie, że koszty są kosmiczne!

Cały czas śledzę wątek, chociaż nie piszę.

I wiecie co? Zmieńmy to imię, proszę! :modla:
Na wsi co drugi "łańcuchowiec" to pimpek i mnie osobiście dziwnie się kojarzy! :roll:

Posted

on z tym imieniem to chyba te 7 lat temu trafił do schroniska z tego co pamiętam.... Także moz liwe, że ma tak na imię od zawsze :roll:

Jesli chodzi o odrobaczenie to najlepiej było by zrobić to przed wyjazdem, zastanawiam się jakby to zorganizować, czy np. Ola mogła by kupc tabletki i podrzucić właścicielą, oczywiście pieniązki wtedy Oli oddamy - w razie co mogę w każdej chwili przelać.

Posted

[quote name='Mysia_']on z tym imieniem to chyba te 7 lat temu trafił do schroniska z tego co pamiętam.... Także moz liwe, że ma tak na imię od zawsze
[/QUOTE]

Psy są bardziej kumate niż my, ludzie, sądzimy! Szybko się przestawi! :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Można zapisać stałą deklarację ;)
15 zł - Ola z Krakowa (wolontariuszka, która kiedyś wychodziła na spacerki z Pimpkiem)[/QUOTE]

OK,zapisuję ;)

EDIT: Zapisałam siebie w jednorazowych deklaracjach...ze względu na to,że kupiłam już jedną rzecz z bazarku,który dopiero będzie.:D

Posted

Super że tutaj taki ruch, oby tak było do dnia aż znajdzie sie domek dla Pimpka ;) No własnie, on podobno wcale na to imie nie reaguje, myśle że można smiało zmieniac. pani pimpka teraźniejsza mówiłą że reaguje na Misiek.. może cos podobnego?
Odrobaczenie mogę podwieźć, nie ma sprawy, i to będzie moja jednorazowa ;) hehe, bez przesady nie zwracajcie.
Tylko ile on waży, myśle ze z 15kg?

Posted

[quote name='olalolaa']Super że tutaj taki ruch, oby tak było do dnia aż znajdzie sie domek dla Pimpka ;) No własnie, on podobno wcale na to imie nie reaguje, myśle że można smiało zmieniac. pani pimpka teraźniejsza mówiłą że reaguje na Misiek.. może cos podobnego?
Odrobaczenie mogę podwieźć, nie ma sprawy, i to będzie moja jednorazowa ;) hehe, bez przesady nie zwracajcie.
Tylko ile on waży, myśle ze z 15kg?[/QUOTE]

też go tak liczę na 15 kg :) dziękuje Olu!

Posted

[quote name='olalolaa']Super że tutaj taki ruch, oby tak było do dnia aż znajdzie sie domek dla Pimpka ;) No własnie, on podobno wcale na to imie nie reaguje, myśle że można smiało zmieniac. pani pimpka teraźniejsza mówiłą że reaguje na Misiek.. może cos podobnego?
Tylko ile on waży, myśle ze z 15kg?[/QUOTE]

Nigdy jak go wołałam to nie reagował...więc zmienić można :)
Wet pewnie da Ci tabletke dla psów od 10 do 20 kg więc on na pewno nie waży więcej niz 20 ani mniej niz 10 ;)