asikowska Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 aktualna Mysiu na to samo konto co dla Bartusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Rozesłałam do kogo tylko mi się udało.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjuta Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Dostałam i zmieniłam zlecenie stałe. Niestety nie mogę mu nic dodać. Chyba, że UŚ, który mnie od 7 lat zatrudnia na umowie śmieciowej, uprzejmie podpisze ze mną umowę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 [quote name='Bjuta']Dostałam i zmieniłam zlecenie stałe. Niestety nie mogę mu nic dodać. Chyba, że UŚ, który mnie od 7 lat zatrudnia na umowie śmieciowej, uprzejmie podpisze ze mną umowę...[/QUOTE] Gratuluje, ja czekalam tylko 2 lata na umowe stala;) Tez potwierdzam ze dostalam pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 (edited) napiszcie kochani jeszcze do kiedy płacimy za hotelik Pimpka i ile żebym nie dała plamy:) i do kogo napisać żeby przydzielił mi 4 post żebym mogła tam wprowadzać wpłaty Edited August 23, 2013 by asikowska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olalolaa Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Asiu, ja za sierpień zapłacę pod koniec miesiąca i przeleję na Twoje konto to, co zostanie. Postaram się tak, żebyś od 1 września już miała kaske u siebie na koncie. Jak dostaniesz już pieniążki to napiszesz do moda o przyznanie tego posta ok? Jeśli coś wpłynie wcześniej może na razie pisz tutaj w postach a potem tam wszystko rozpiszesz. Za hotel płacimy pod koniec miesiąca, 11zł za każdy dzień, tzn za miesiące 31-dniowe wychodzi 341zł, a za 30-dniowe 330zł. Pod koniec miesiąca płacimy za miesiąc który się kończy, tzn teraz niedługo będę płaciła za sierpień ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 To ja wyślę po 1 wrzesnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Ola napisz proszę jak stoimy z jego finansami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 właśnie miałam pisać czy Pimpuś ma komplet deklaracji? Wczoraj rozmawiałam z DIF, bo Pimpusiowi jedzonko się skończyło. Biedna cioteczka nie ma kiedy zaglądać na dogo, mam mnóstwo roboty przy psiakach i zdrówko nie dopisuje, kazała wszystkie ciotki mocno uściskać i pozdrowić :calus: a Pimpuś ma się dobrze, ma lepsze i gorsze dni - jak to w tym wieku bywa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olalolaa Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Jest 216,55 zł. Przelewam to do Asi, napisz już proszę do moda o przejęcie tego posta rozliczeniowego ;) Hotel za sierpień jest zapłacony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 O rany, dobrze, ze z opoznieniem wysylam deklaracje - czyli dzis, bo machenlabym sie i do Olioli wyslala:(, szybkio zapisuje nowe konto, ech roztrzepanie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 [quote name='olalolaa']Jest 216,55 zł. Przelewam to do Asi, napisz już proszę do moda o przejęcie tego posta rozliczeniowego ;) Hotel za sierpień jest zapłacony.[/QUOTE] napisałam już do moda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 poszlo za wrzesien! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Odwiedzam Pimpusia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 dostałam już kilka wpłat, najpóźniej jutro wszystko opiszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Odwiedzam Pimpusia Deklaracja poszła za wrzesień i pażdziernik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 do jakiego moda napisać żeby dał dostęp do tego posta, pisałam do jednego ale zero odzewu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 [quote name='asikowska']do jakiego moda napisać żeby dał dostęp do tego posta, pisałam do jednego ale zero odzewu[/QUOTE] Ja piszę do maupa4 i zawsze jest od razu odzew;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ok dzięki już piszę:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 otrzymałam już post rozliczeniowy i zaraz zrobię rozliczenie, pytanie jeszcze o karmę dla Pimpusia czy jeszcze ma czy już się kończy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 [quote name='olalolaa']Jest 216,55 zł. Przelewam to do Asi, napisz już proszę do moda o przejęcie tego posta rozliczeniowego ;) Hotel za sierpień jest zapłacony.[/QUOTE] Olu ile Pimpek ma stałych deklaracji bo nie mogę się połapać dostałam wpłatę 25 zł tytuł Ola z Zabrza ale nie wiem czy to za wrzesień tylko i czy to ta sama osoba co Ola z Krakowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Zeby ulatwic zadanie naszej Kochanej Nowej Ksiegowej dodam ze mam stala deklracje 20 zl/miesiecznie. Pod koniec czerwca poszlo 120 zl czyli do konca roku ( VII,VIII,IX,X,XI,XII ) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 [quote name='Ingrid44']Zeby ulatwic zadanie naszej Kochanej Nowej Ksiegowej dodam ze mam stala deklracje 20 zl/miesiecznie. Pod koniec czerwca poszlo 120 zl czyli do konca roku ( VII,VIII,IX,X,XI,XII ) :)[/QUOTE] bardzo dziękuję:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 [quote name='asikowska']otrzymałam już post rozliczeniowy i zaraz zrobię rozliczenie, pytanie jeszcze o karmę dla Pimpusia czy jeszcze ma czy już się kończy?[/QUOTE] dopiero co zamawiałam, więc na pewno jeszcze ma :) [quote name='asikowska']Olu ile Pimpek ma stałych deklaracji bo nie mogę się połapać dostałam wpłatę 25 zł tytuł Ola z Zabrza ale nie wiem czy to za wrzesień tylko i czy to ta sama osoba co Ola z Krakowa?[/QUOTE] tak, ponieważ Ola wróciła do Zabrza :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Kochane! Pimpek trochę niedomaga ostatnio. :-( Jest zdecydowanie słabszy, bardzo ciężko mu się wstaje i nie chce wychodzić z domu. Ostatnio czochrałam go po doopce i chyba za mocno, bo zawył i chciał mnie chapnąć. Nie wiem, może to zmiana pogody, może nadchodząca zima i łupie go w tych kostryrkach, ale nie chciałabym niczego przeoczyć. Pimpek miał robione badania krwi w zeszłym roku przy czyszczeniu ząbków. Tak samo mocz, w którym wyszły struwity. Moim zdaniem trzeba go skontrolować, właśnie krew i mocz. Koszt u nas w Halinowie to krew 60 zł (morfologia i biochemia) oraz mocz 20 zł. Razem 80 zł. Nie wiem czy nie należałoby mu również sprawdzić tej dysplazji, czy się nie posunęła. Bierze w końcu cały czas arthrolfex. :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts