asikowska Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 myślę że trzeba jak najszybciej wybrać się z nim do weterynarza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 zapraszam na bazarek cegiełkowy dla naszego kochanej Pimpali [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247030-Pimpu%C5%9B-w-potrzebie-Daj-pi%C4%85taka-dla-zwierzaka%21%21-bazarek-do-30-09-2013-do-20-00?p=21297900#post21297900"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247030-Pimpu%C5%9B-w-potrzebie-Daj-pi%C4%85taka-dla-zwierzaka%21%21-bazarek-do-30-09-2013-do-20-00?p=21297900#post21297900[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 kochani dajcie znać jakich deklaracji mogę się jeszcze spodziewać bo mamy pieniążków na styk a Pimpuś musi się wybrać do weterynarza a nie chciałabym żeby nam brakło grosza dla niego na leczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 czy ktoś ma może kontakt z Dif i wie jak ma się Pimpuś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Hmm, ja mam telefon, moze na pw napisać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 [quote name='Olena84']Hmm, ja mam telefon, moze na pw napisać?[/QUOTE] proszę o wysłanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Jestem :) Ponieważ dla fanów i wielbicielek Pimpka dawno nie wklejałam filmiku specjalnie nagrałam przed chwilką. ;) Widać na nim pimpkową werwę. Ale niestety nie jest tak codziennie. Psina ma lepsze i gorsze dni. Jego poprzedni stan o którym pisałam wcześniej był najprawdopodobniej spowodowany zmianą pogody. Same wiecie, że staruszki tak mają a musimy pamiętać, że Pimpek ma zdiagnozowaną dysplazję stawów biodrowych co mu nie ułatwia życia. Tutaj bardzo cenny jest arthroflex, który teraz praktycznie cały czas dodaję po łyżeczce do karmy. Niestety jest to drogi lek a idzie go znowu sporo. Jest w naszym hoteliku Biszkopt, który z dnia na dzień zaczął mieć dolegliwości bólowe kręgosłupa. Po RTG dolnej części kręgosłupa okazało się, że pies, pomimo młodego wieku, ma duże zwyrodnienia kręgosłupa. Nawet ja to widziałam na zdjęciu :( Zwyrodnienia są spowodowane wypadkiem samochodowym, który miał ponad rok temu. Dostał leki przeciwbólowe oraz [URL="http://www.kar-ma.pl/dla-chorujacych-arthrovet-ha-90-tabletek-o_l_93_644.html"]ArthroVet[/URL]. Jest to prawie identyczny preparat jak arthroflex, ale w tabletkach i o połowę tańszy. Ale tak czy inaczej uważam, że Pimpali powinien mieć zbadaną krew i mocz i wizyta u weta go nie ominie. A teraz krótki filmik, tadammmm: [video=youtube;yx3WDSWXrm8]http://www.youtube.com/watch?v=yx3WDSWXrm8[/video] Pimpek jest strasznym łasuchem i nie mógł znieść, że w klatce Kai są chrupki!:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Super filmik, to moze jesli lek jest o polowe tanszy to moze go warto sprobowac, Pimpek ma deklaracji chyba na styk a jeszcze wet mu sie szykuje:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Pimpus jest taki fajny I wesoly . Przykro ze nozynki bola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 poproszę numer konta i namiary na hotelik bo chciałabym dzisiaj zrobić przelew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 hotelik zapłacony i wieczorem zrobię rozliczenie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Super, że się udało zebrać na hotelik, Pimpuś ma dobre ciotki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Witam Pimpusia, poszedł grosik dodatkowo na leki Pimpusiowe, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Dziekujemy Ksiegowej Pimpusia za walke z finansami :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Mysiu czy wysłałaś do wszystkich nowy numer konta do wpłat na Pimpusia? bo nie wiem czy te deklaracje które zaznaczyłam to wszystkie a trochę mało tych wpłat wpłynęło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Komu wiedziałam i komu się dało to wysłałam... Z tego co pamiętam dwie osoby miały zapchaną skrzynkę, ale odnalazłam je na facebooku, niestety bez odpowiedzi :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Myzianko dla Pimpusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Pimpuś z bazarku cegiełkowego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247030-Do-usunięcia?p=21297900#post21297900[/URL] otrzymał 100 zł, bardzo dziękujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 kochani post rozliczeniowy uzupełniony, hotelik zapłacony gdyby czegoś brakowało to krzyczcie bardzo proszę piszcie tudaj albo w tytule przelewu za jaki miesiąc jest deklaracja to ułatwi mi to bardzo pracę z deklaracji które wpłynęły i ludzie się ujawnili wynika że Pimpek stałych ma ok 145 zł więc bardzo mało proszę porozsyłajcie wątek żeby zgromadzić nowe deklaracje, na ten miesiąc za hotelik mamy ale na jakieś badania już będzie ciężko pozdrawiam serdecznie i życzę Pimpkowi dużo zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 [quote name='asikowska'] z deklaracji które wpłynęły i ludzie się ujawnili wynika że Pimpek stałych ma ok 145 zł więc bardzo mało [/QUOTE] Jakto jest możliwe??? Zawsze wpłąty był na czas a bazarków chyba miał mało, nagle deklarację tak sie wykruszyły???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 [quote name='Olena84']Jakto jest możliwe??? Zawsze wpłąty był na czas a bazarków chyba miał mało, nagle deklarację tak sie wykruszyły????[/QUOTE] może jeszcze jakieś wpłaty wpłynęły do poprzedniego skarbnika, widzę że Winter wpłacała jeszcze 200 zł ale jeszcze nic do mnie nie wpłynęło i deklaracji jest wtedy na styk przydały by się jakieś bazarki na wypadek leczenia itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Witam Pimpusia Czy wpłynęło 50 zł dodatkowe na leczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 [quote name='dangos19']Witam Pimpusia Czy wpłynęło 50 zł dodatkowe na leczenie?[/QUOTE] tak jest w rozliczeniu w poście nr 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 [quote name='asikowska']tak jest w rozliczeniu w poście nr 4[/QUOTE] dziękuję za informacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 [quote name='asikowska']może jeszcze jakieś wpłaty wpłynęły do poprzedniego skarbnika, widzę że Winter wpłacała jeszcze 200 zł ale jeszcze nic do mnie nie wpłynęło i deklaracji jest wtedy na styk przydały by się jakieś bazarki na wypadek leczenia itd[/QUOTE] Z tego co pamiętam do Winter nie dało się wysłać PW na dogo, ale wysłałam jej wiadomość na facebooku, że jest zmiana konta. Może znowu spróbuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts