Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buka ma dopiero 4 miesiące i całe życie przed nią. Zrobimy wszystko, żeby to było dobre życie ;) chociaż jeszcze wczoraj miała trafić na giełdę.

Sunia jest chudziutka, zapadnięte boki, żebra na wierzchu ale ma też przeogromny apetyt i mam nadzieję, że niedługo boczki się zaokrąglą ;)

Buka sięga do połowy łydki, będzie psem średniej wielkości.

Zamieszkała w domu w hotelu u Megii1.

Jeżeli ktoś chciałby wesprzeć Bukę finansowo, będę wdzięczna, to 7 pies na moim utrzymaniu ;)

Poniżej podaję numer konta:
Dane do wpłat na Bukę:
86 1370 1109 0000 1706 4838 7316
FUNDACJA VIVA- AKCJA DLA ZWIERZĄT
UL. KOPERNIKA 6/8
00-367 WARSZAWA
z dopiskiem "Buka"

Rozliczenie:

Wpłaty:
20- Mariusz W
100- Dom Buki w dniu adopcji
53 mój bazarek http://www.dogomania.pl/threads/200596-ZAKO%C5%83CZONY-Kosmetyki-Body-shop-inne-tania-bi%C5%BCuteria-koraliki-na-kilka-ps%C3%B3w
Razem: 173zł

Wydatki:
170- hotel
10- obroża

[SIZE=3]Saldo:
-7 zł

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Randa napisał(a):
Śliczna jest, a po wykąpaniu jakby trochę ważniejsza:lol:Trzymam kciuki za maleńką

Odwrotnie, najpierw leżała a potem ją kąpaliśmy, w wannie się bała ale potem biegała po domu i suszyła futro ;)

Posted

Uff ... jak ja się cieszę, że sunia jest bezpieczna.

Gdy będę ogłaszać moje hotelowe stado staruchów, będę pamiętać o Buce.
Chłopaki-lamparty mają czas do jutrzejszego wieczora ?

Posted

[quote name='megii1']Oprócz tego, że potrzeby fizjologiczne załatwia w dowolnym miejscu, to bardzo grzeczna:)

Zdjęcie mi się wstawiło :)
Musisz ją nauczyć, żeby szybko dom znalazła.

Posted

Dada M napisał(a):
Uff ... jak ja się cieszę, że sunia jest bezpieczna.

Gdy będę ogłaszać moje hotelowe stado staruchów, będę pamiętać o Buce.
Chłopaki-lamparty mają czas do jutrzejszego wieczora ?

Podobno mają jeszcze tydzień, w tą niedzielę nie jadą. Rozglądam się za miejscami ale nie mam żadnego, w dodatku nie mam juz kasy :(
Ogłoszenia zamówiłam na bazarku, 60 portali i ma allegro wyróżnione, także dzięki :)

Posted

Ginger ma na tyle charakterystyczną urodę, że w ciągu tygodnia może znaleźć DS.
Trochę gorzej z Koksikiem, ale skoro mamy jeszcze tydzień, nie ma tragedii.

Ok, skoro Buka ma ogłoszenia, zajmę się lampartami (cafeanimal, gumtree, alegratka, petworld i adopcjapsa).
Poproszę tylko o dane kontaktowe do ogłoszeń i podstawowe info o psiakach (chyba że mają już gotowy tekst do ogłoszeń).

Posted

Dada M napisał(a):
Ginger ma na tyle charakterystyczną urodę, że w ciągu tygodnia może znaleźć DS.
Trochę gorzej z Koksikiem, ale skoro mamy jeszcze tydzień, nie ma tragedii.

Ok, skoro Buka ma ogłoszenia, zajmę się lampartami (cafeanimal, gumtree, alegratka, petworld i adopcjapsa).
Poproszę tylko o dane kontaktowe do ogłoszeń i podstawowe info o psiakach (chyba że mają już gotowy tekst do ogłoszeń).

Zgadzam się tylko wg mnie zdjęcia mają słabe niestety ale w warunkach w jakich są ciężko o lepsze...
Szczerze mówiąc, robiąc im allegro, wszystko zmyśliłam :) Beka tylko mówiła, że jasny przylep a ciemny bardziej dominujący, podałam numer do Beki i Golf, dam Ci linka do allegro, ok?
Ewa Marta napisał(a):
Jest bardzo ładna! I ciesze się bardzo, że będzie w domu:-)

Mnie też się podoba, chociaż nie jest zbyt fotogeniczna, jak ją zobaczyłam to się zdziwiłam, że taka malutka i fajna :)

Posted

Buka ma piękne, mądre oczyska i w ogóle jest słodziakiem :) Miny - bezcenne :)
Domowe zdjęcia ma bardzo fajne, także mam nadzieję, że to będzie "krótka piłka" ;)