bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dwie fotogeniczne panny :loveu: A jedna na dodatek jaka sprytna:cool3: sama fotkę robi :D, no , no, ja tak nie potrafię ładnej foty zrobić:loveu: . Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [COLOR=Blue][SIZE=2] [COLOR=Magenta][SIZE=4]Dzień dobry Madziu i Lori !!! :multi::multi::loveu::loveu: Ale obydwie zrobiłyście duże oczy...:crazyeye: :p Tylko nie uduś Lori !!!!!!! :shake: Madziu, rzeczywiście masz bardzo piękne, długie włosy...:loveu::loveu: Pozdrawiam Was.:loveu::multi: :buzi: [COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=Magenta][SIZE=4]:buzi: P.S. Nadal nie mam lapcika...:shake: :-( :placz: Quote
shirrrapeira Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pozdrawiam serdecznie. Lori slicznie wyglada. Ty tez Quote
Madzik93 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='marzenna79']Dzięki.:multi: Piękne foteczki Loruni i jej pańci.:loveu: Gratuluję udanych zdjęć.:multi: [COLOR=Blue][SIZE=2] [SIZE=4]Jaka z niej całuśnica... :cool3: :loveu: [COLOR=Blue][SIZE=2] [SIZE=4]Tu Lori pięknie się prezentuje, chyba wie, że to sesja zdjęciowa...:cool3: Pozdrawiam Was dziewczęta i mówię już dobranoc. Nadal nie mam lapcika...:placz: Dziekujemy za pozdowienia. Lori moze i ładnie wyszła ale ja?:shake: [quote name='Loona']:loveu: Fajnie sobie leży Madzia, jakie Ty masz długie włosy :crazyeye: Ile hodujesz? Hoduje juz od baaaaardzo dawna. [quote name='bonita'] Dwie fotogeniczne panny :loveu: A jedna na dodatek jaka sprytna:cool3: sama fotkę robi , no , no, ja tak nie potrafię ładnej foty zrobić:loveu: . Ja wszystkie fotki sama robie bo komu by sie innemu chciało? [quote name='marzenna79'][COLOR=Blue][SIZE=2] [COLOR=Magenta][SIZE=4]Dzień dobry Madziu i Lori !!! :multi: Ale obydwie zrobiłyście duże oczy...:crazyeye: Tylko nie uduś Lori !!!!!!! :shake: Madziu, rzeczywiście masz bardzo piękne, długie włosy...:loveu: Pozdrawiam Was.:loveu: :buzi: [COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=Magenta][SIZE=4] P.S. Nadal nie mam lapcika...:shake: :-( :placz: Chce obciąć te włosy na lato:eviltong: A Lori udusze bo sie dzisiaj w czyms smierdzącym na dworze wytarzała:angryy: [quote name='shirrrapeira']Pozdrawiam serdecznie. Lori slicznie wyglada. Ty tez Lori tak ja nie:p Quote
Loona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Madzik13 napisał(a):Hoduje juz od baaaaardzo dawna. Chce obciąć te włosy na lato:eviltong: A Lori udusze bo sie dzisiaj w czyms smierdzącym na dworze wytarzała:angryy: No widzę, że długo, zazdraszczam długości :placz: Kąpiel się szykuje :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Loona napisał(a):No widzę, że długo, zazdraszczam długości :placz: Kąpiel się szykuje :evil_lol: No musze poczekac do wekkendu na kąpiel bo teraz nikt nie ma czasu:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Madzik13'] Chce obciąć te włosy na lato:eviltong: A Lori udusze bo sie dzisiaj w czyms smierdzącym na dworze wytarzała Witaj Madziu ! :multi::loveu: Nie obcinaj...:shake: Szkoda...:shake::shake::shake: Łoj, ta Lori łobuzica...:cool3: :mad: Kąpiel wskazana jak najbardziej.:roll: Pozdrawiam.:multi::multi: Miłego dnia.:loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='marzenna79']Witaj Madziu ! :multi::loveu: Nie obcinaj...:shake: Szkoda...:shake::shake::shake: Łoj, ta Lori łobuzica...:cool3: :mad: Kąpiel wskazana jak najbardziej.:roll: Pozdrawiam.:multi::multi: Miłego dnia.:loveu::loveu: Hej Marzenko:multi: Obetne bo mi sie strasznie plączą. A rozczesywanie po umyciu zajmuje mi pół godziny. Pozniej to mnie tak ręka boli:placz:. A Lori nie nawidzi kąpieli ale trudno. Sama chciała. Nie trzeba było sie tarzac:mad: [quote name='bonita']Witam z samego rana ;) A my tez Cie witamy Bonitko:D Quote
Samturia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 eee... no wiesz ja Łape wykąpie w jakieś 15 minut także wiewsz... Lori ma gładką sierść także wyschnie jeszcze szybciej, nie będzie miałą tyle wody na sobie i w ogole... dobra pozdrawiam! dzieki że żeś kochana wpadała do mojej galerii jak mnie ten 1 dzien na DGM nie było a teraz spadam do McDonalda bo są pieski z The Dog :P pozdrooo :* wymiziaj Kizie xD Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Korzystając z okazji dam 4 foteczki [SIZE=2] Quote
Samturia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jaka ona jest kochana... :) wyiziaj cavaliera ;) Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 A ty wymiziaj ONka i pic mu daj bo Cie do TOZu podam:mad::evil_lol: Quote
sylrwia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jaka ładna mordka i jakie superaśne uszole ma:) Tylko co ona taka zamyślona:roll: Quote
Madzik93 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 sylrwia napisał(a):Jaka ładna mordka i jakie superaśne uszole ma:) Tylko co ona taka zamyślona:roll: Hej Sylrwia:multi: Witamy pierwszy raz u nas w galerii. Mysle ze ci sie podoba. Ona zawsze jakas taka zamyslona:roll:. Ale za to ładnie do fotek pozuje:razz: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Madzik13 napisał(a):Ale za to ładnie do fotek pozuje:razz: A na początku nie chciała, teraz się przyzwyczaiła :) Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Madzik13']Hej Marzenko:multi: Obetne bo mi sie strasznie plączą. A rozczesywanie po umyciu zajmuje mi pół godziny. Pozniej to mnie tak ręka boli:placz:. A Lori nie nawidzi kąpieli ale trudno. Sama chciała. Nie trzeba było sie tarzac:mad: :bigcry:Nie obcinaj takich ładnych włosów...:bigcry::shake: Tak długo włosy rosną....:shake: Biedna Lori...;) :cool3: Widzę nowe fotki...:loveu::loveu: [SIZE=2] [SIZE=4]Proszę wymiziać Lori i Kizię.:loveu::loveu: DOBRANOC !!!!!!! :smilecol:[SIZE=2][SIZE=4] DOBRANOC !!!!!!! Kolorowych snów dziewczynki.[SIZE=2][SIZE=4]:smilecol: Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [COLOR=green][COLOR=lemonchiffon][COLOR=dimgray][COLOR=lime][COLOR=royalblue]Dzień dobry :cool1: [COLOR=green][COLOR=lemonchiffon][COLOR=dimgray] [COLOR=lime][SIZE=6][COLOR=lime] Jak ślicznie sobie wypoczywa :loveu: Rozbrajające spojrzenie :mdleje: [SIZE=6][COLOR=yellowgreen] [SIZE=3]Nie przeszkadzać, kiedy śpię :evil_lol: Kto śmiał mi przerwać sen! Piękna uszka :Cool!: Pewnie pyszności jej się śnią :sleep2: Quote
shirrrapeira Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jaka ona jest slodka naprawde. Ma takie piekne uszyska Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE=2][SIZE=4]Witajcie moje śliczne psiapsiółki !!!!!!! :multi::multi: Miłego piątkowego popołudnia Madziu.:loveu::loveu: Pozdrowionka dla pańci, a mizianka dla sunieczki.:loveu: Czarny kotek na szczęście, gdyż dzisiaj PIĄTEK 13 !!!!!!! Quote
Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej, jestem! Obejrzałam całą Galerię i ciesżę się, że jest trochę zdjęć LORI, ale zdecydowanie za mało Kizi!!! wiem, wiem, fotki z telefonu komórkowego... Ale LORI podoba mi się! ładna z niej sunia i ma piękne oczyska... pZDR. Quote
Madzik93 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dziekujemy Asiaczku za odwiedziny i zapraszamy ponownie. PS. A my mamy dla wszystkich wspaniałą wiadomosc. Moze niedługo bedziemy mieli cyfrówke:multi: Quote
Madzik93 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dzisiaj wieczorem obfoce troche prośka :D A chcecie zdjecia małego Madzika?? :razz: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Super info!!! Czekamy na te szczęśliwy dzień! A co do zdjęć, to CHCEMY!!!!!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts