marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Madzik13'] Dzien dobry Marzenko:multi: A mnie nikt nie zrobił wczoraj w konia:placz: Dzień dobry Madziu miła !!! :multi::loveu: Nikt Cię nie zrobił na prima aprilis ??????? :crazyeye::crazyeye: Szkoda, że nie wiedziałam... [SIZE=5]Wczorajszego wieczornego posta Dogo mi zjadło, bo było głodne...:angryy::diabloti::mad: A tyle się napisałam...:shake: :placz: [SIZE=4]Dzisiaj u nas pochmurno i tylko patrzeć jak spadnie zapowiadany deszcz ze śniegiem...:shake: :roll: Jak się podobają Tobie pieski ??????? :eviltong: Pozdrawiamy Was dziewczęta.:loveu::loveu::multi::multi: Życzymy miłego dnia. Quote
Loona Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nie tylko Tobie, taki psikus nieco spóźniony ;) Quote
Madzik93 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='marzenna79']Dzień dobry Madziu miła !!! :multi::loveu: Nikt Cię nie zrobił na prima aprilis ??????? :crazyeye: Szkoda, że nie wiedziałam... [SIZE=5]Wczorajszego wieczornego posta Dogo mi zjadło, bo było głodne...:angryy::diabloti::mad: A tyle się napisałam...:shake: :placz: [SIZE=4]Dzisiaj u nas pochmurno i tylko patrzeć jak spadnie zapowiadany deszcz ze śniegiem...:shake: :roll: Jak się podobają Tobie pieski ??????? :eviltong: Pozdrawiamy Was dziewczęta.:loveu::multi: Życzymy miłego dnia. Ale śliczne te pieski:loveu: No nikt mnie nie zrobił na prima aprilis:angryy: Dziekujemy za wizyte u nas [quote name='Loona']Nie tylko Tobie, taki psikus nieco spóźniony ;) Loona o co chodzi bo sie jakos pogubiłam w tym wszystkim:eviltong: Nikt nas oprócz Marzenki i Loony nie odwiedza:placz: Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Madzik13']Ale śliczne te pieski:loveu: No nikt mnie nie zrobił na prima aprilis:angryy: Dziekujemy za wizyte u nas. Nikt nas oprócz Marzenki i Loony nie odwiedza:placz: Dzień dobry Madziu !!!:multi::loveu: Co tam słychać w wolne dni ??????? Co porabiacie dziewczynki ??????? :cool3: Nie martw się Madziu...ja będę Cię odwiedzała...jestem fanką Lori...:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to dla Ciebie kwiatuszki.;) Pozdrawiamy.:loveu::loveu: Quote
Loona Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Madzik13']Loona o co chodzi bo sie jakos pogubiłam w tym wszystkim:eviltong: Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :evil_lol: [SIZE="1"]O znikające posty Quote
Madzik93 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='marzenna79']Dzień dobry Madziu !!!:multi::loveu: Co tam słychać w wolne dni ??????? Co porabiacie dziewczynki ??????? :cool3: Nie martw się Madziu...ja będę Cię odwiedzała...jestem fanką Lori...:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to dla Ciebie kwiatuszki.;) Pozdrawiamy.:loveu::loveu: Hej Marzenko:multi: A nudzimy sie w wolne dni i przygotowujemy do nadchodzacych świąt. O to Lori ma swoich fanów?:crazyeye: Musze jej to powiedziec:razz: [quote name='Loona']Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :evil_lol: O znikające posty Oooo pieniąse. Many many :evil_lol: Mamy 2 stałych bywalców. Ale zobaczycie ja cos zalatwie:haha: Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Madzik13'] Hej Marzenko:multi: A nudzimy sie w wolne dni i przygotowujemy do nadchodzacych świąt. O to Lori ma swoich fanów?:crazyeye: Musze jej to powiedziec:razz: Mamy 2 stałych bywalców. Ale zobaczycie ja cos zalatwie:haha: Hej !!! :multi: Czemu się nudzicie ???:shake: Tak Lori ma swoich fanów.:loveu::loveu: Powiedz jej o tym koniecznie...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=5]Co zamierzasz pańciu Lori ??????? :cool3: :cool3: Co to za tajemnice ??????? :roll: :smilecol:Kolorowych snów !!! Dobranoc !!!!!!! Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 WITAJ MADZIU I LORI !!!!!!!:multi::loveu: CO TY KOMBINEJSZYN ??????? :cool3: POWIEDZ NAM KOCHANA, CO WYMYŚLIŁAŚ ??? :mad: Jajo kacze - malowanka. Quote
Samturia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 eeeeee ja cie odwiedzam... co ja to nikt? :) Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A ja? Ja się już wcześniej nawet odezwałam...:lol: Quote
Madzik93 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Nagrałam dzisiaj filmik z Lori :multi: http://s158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/?action=view¤t=SV_A0015.flv Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Madzik13']Nagrałam dzisiaj filmik z Lori :multi: http://s158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/?action=view¤t=SV_A0015.flv Śliczna Lori...:loveu::loveu: Tylko filmik mógłby być dłuższy.:cool3: Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Śliczna Lori...:loveu: a jaka fajna muzyczka...:) Quote
Madzik93 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='marzenna79']Hej !!! :multi: Czemu się nudzicie ???:shake: Tak Lori ma swoich fanów.:loveu: Powiedz jej o tym koniecznie...:evil_lol: [SIZE=5]Co zamierzasz pańciu Lori ??????? :cool3: Co to za tajemnice ??????? :roll: :smilecol:Kolorowych snów !!! Dobranoc !!!!!!! Własciwie to sprzątamy. A co wykombinuje to zobaczycie juz niedługo:cool3: [quote name='justys95']Co ty tam kombinujesz Madzia? :diabloti: Zobaczysz Justynko. [quote name='marzenna79']WITAJ MADZIU I LORI !!!!!!!:multi::loveu: CO TY KOMBINEJSZYN ??????? :cool3: POWIEDZ NAM KOCHANA, CO WYMYŚLIŁAŚ ??? :mad: Jajo kacze - malowanka. Hehe jajo prezydenckie :evil_lol: [quote name='Samturia']eeeeee ja cie odwiedzam... co ja to nikt? :) No no ty mnie odwiedzasz siostrzyczko:loveu: [quote name='Loona']Ja też Cię odwiedzam :) I Lori i Kizię :) No i ciocia Loona mnie odwiedza. [quote name='justys95']A ja? Ja się już wcześniej nawet odezwałam...:lol: I Justysia mnie odwiedza:multi: Quote
Madzik93 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='marzenna79']Śliczna Lori...:loveu: Tylko filmik mógłby być dłuższy.:cool3: Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Filmik był nagrywany komórką i nie mozna było zrobic dłuższego:placz:. My życzenia złozymy wszystkim troszke pozniej.;) [quote name='justys95']Śliczna Lori...:loveu: a jaka fajna muzyczka...:) Muzyczka własnie leciała w telewizji. To jest Gnarls Barkley- Crazy :razz: Quote
Madzik93 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dzisiaj bedą nowe fotki:multi::multi::multi::multi: Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hurrra !!!!!!!:multi::multi: Będą dzisiaj nowe foteczki !!!!!!! :loveu::loveu: Dzień dobry Madziu i śliczna Lori.:loveu::multi: Czekamy cierpliwie kochana...:cool3: Quote
Madzik93 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 NOWE F[COLOR=Red]O[COLOR=DarkOrange]T[COLOR=Red]K[COLOR=DarkOrange]I Najpierw te z zeszłego tygodnia. Był wtedy piękny, ciepły i słoneczny dzień :) Sesja kuchenna :D Ktos tu sie chyba prosi nieprawdaż?? :razz: Lori + ręce pana :D Tylko nie skacz:mad: Grzecznie czekaj i pilnuj:lol: Ładnie?:multi: Obiekt westchnień Lorci (nie chodzi o popielniczke :D) To by było na tyle. Komntowac:cool1: Quote
Samturia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 noo... obiekt westchnien jest zarabisty.. aaaah Quote
Bewarka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ale piękne zdjęcia!!!Super Lori!!! :D A z tą popielniczką dobre...:lol: Quote
marzenna79 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych Świąt Madziu i Lori !!!!!!! Witajcie w Wielką Sobotę !!! :multi::loveu: Piękne foteczki widzimy...:loveu::loveu::loveu: :razz: Śliczna Lori w kuchni...:loveu::loveu: Co ona tam czuje dobrego ??????? :cool3: Grzecznie czekaj i pilnuj:lol: Grzecznie czeka i pilnuje...:loveu::loveu: Ładnie?:multi: Cudnie tu Lori patrzy...:loveu::loveu: Pozdrawiamy !!!:multi::multi: Quote
Madzik93 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Samturia']noo... obiekt westchnien jest zarabisty.. aaaah No i juz go dawno nie ma. Niestety:placz: [quote name='justys95']Ale piękne zdjęcia!!!Super Lori!!! :D A z tą popielniczką dobre...:lol: Wiedziałam ze bedą komentarze na temat popielniczki. [quote name='marzenna79']Wesołych Świąt Madziu i Lori !!!!!!! Witajcie w Wielką Sobotę !!! :multi::loveu: Piękne foteczki widzimy...:loveu::loveu::loveu: :razz: Śliczna Lori w kuchni...:loveu::loveu: Co ona tam czuje dobrego ??????? :cool3: Grzecznie czekaj i pilnuj:lol: Grzecznie czeka i pilnuje...:loveu::loveu: Ładnie?:multi: Cudnie tu Lori patrzy...:loveu::loveu: Pozdrawiamy !!!:multi::multi: Lori wtedy czekała na kiełbaske od pana:razz: Quote
marzenna79 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A kto był dzisiaj ze święconką ???????:cool3: Madziu, czy Lori była w kosciółku ???????;) Bogatego zająca życzymy. Quote
Recommended Posts