Madzik93 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Chciałam wszystkim przedstawic moją 6-cio letnią sunię ze schroniska, która wabi sie Lori. Oto ona: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 fajna sunia, KUNDELKI górą:evil_lol: Quote
Juszes Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No a co z tą galerią? GDZIE NOWE FOTKI??!!! Quote
Madzik93 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Po długiej nieobecności ponownie oglaszam otwarcie galerii:multi: Z racji tego ze nie mam aparatu wstawiam fotki z sobotniego spaceru ( zrobione przez userkę new), ale juz w tym tygodniu zaopatruje sie w IRDE i bede wstawiała fotki z telefonu:eviltong:. Tutaj z daleka 2 doopki- Lori i Newton:diabloti: Tu ja z Lori Tutaj Lori uparła sie ze nie bedzie pozowac do zdjęcia Tu dalej była uparta Tutaj Newton korzystając z upartości Lori zaczął ją wąchać:diabloti: :diabloti: Lori powoli sie przełamuje Pozowanko zamazane I juz śliczne pozowanie:D Tu Lori czyms mnie upaprała:mad: Tu patrzy gdzies ( pewnie na Newtona):razz: A tu takie sobie ( Ja daremnie wyszłam) To by było na tyle. Komentować!:mad: Quote
mmbbaj Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Madzik13'] A tu takie sobie ( Ja daremnie wyszłam) Daremnie? :evil_lol: Bardzo ładnie wyszłaś ;) A Lori jest urocza :loveu: Quote
Madzik93 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='mmbbaj']Daremnie? :evil_lol: Bardzo ładnie wyszłaś ;) A Lori jest urocza :loveu: Dziękuje mmbbaj . Zagraj tez jest bardzo uroczy.:loveu: PS. Ja niestety na kazdym zdjęciu daremnie wychodze bo jestem az nad to brzydka:placz: Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 witamy serdecznie schroniskowe szczescie :loveu: widze, ze lubicie towarzystwo beagielkow ...... my tez lubimy :evil_lol::multi::lol: prosimy w miare mozliwosci wiecej fotek i pozdrawiamy :Rose: Quote
shirrrapeira Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jaka piekna sunieczka, prosze podrap ja ode mnie tam gdzie lubi i wstawiaj wiecej zdjec, bo sunia urocza. Quote
Madzik93 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Ewa_17 o tak bardzo lubimy towarzystwo beagli:loveu:. Twoje psiaki też są piękne. Dziękujemy za wizyte w naszej galeri i zapraszamy ponownie PS. Dziękujemy za pozdrowienia i tez serdecznie Cię pozdrawiamy:Rose: Shirrrapeira Lori juz podrapana na brzuszku i za uchem. Też zapraszamy Cie ponownie. PS. Obiecujemy ze zajrzymy tez do waszych galeri jak tylko bedziemy mieli troche czasu. PS 2. Zdjęcia bedą moze jeszcze w tym tygodniu bo nie wiem kiedy przyślą mi ta IRDE:niewiem: Quote
anka11 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 hej :p sliczna Lori :loveu::loveu: w sumie nie kojarzy mi sie z Sonia chociaz Ty tak mowilas :eviltong::eviltong::eviltong: pozdrowionka i wymizianka dla Lorenki Quote
margo001 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hej:loveu: Przesłodziachna jest Twoja sunieczka:Cool!: Buziaki od moich zmarszczuchów i odemnie dla Twojej Lorci i Ciebie:buzi: :buzi: :buzi: Quote
Madzik93 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dziękuje Wam wszystkim za odwiedziny w naszej galerii. Myśle ze bedziecie wpadac częściej;). A teraz dopuki nie mam tej IRDY zeby Was nie zaniedbać pokaże moją najukochańszą świnke morską. Wabi sie Kizia i ma jakies 4 lata. Jest bardzo słodziutka, uwielbia marchewke. Bardzo cieszy sie z zabiegów pielęgnacyjnych takich jak: czesanie, kąpiel, obcinanie pazurków:razz:. Oto ona: Quote
Loona Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 I Lori i Kizia śliczne :loveu: pomiziaj je obie ode mnie :) Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ale super jest Lori :D fajne że będziesz miała IrDE :):):) :multi: świniak też kochaniutki :D Quote
Wyjątek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witamy!! Wspaniałe zwierzaczki!! Wytarmoś, wymiziaj je ode mnie!! :) I wszystkiego najlepszego z okazji walentynek życzę!! :D Quote
goldenka245 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Śliczne zdjęcia :) Napewno tutaj jeszcze wpadniemy :) Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 sliczna swinuska :loveu::loveu: zyczymy buziakowych walentynek :buzi: :cool3::cool3: Quote
Pchełka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :loveu: ALe sLIczNAaA MoRDkKaa:loveu: Quote
Madzik93 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Loona napisał(a):A jaki śliczny nowy bannerek :) No:lol: Samturia mi zrobiła:multi: Quote
Bewarka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 witam serdecznie :D fajna galeria :p a psinka jeszcze lepsza :) Quote
Recommended Posts