diabelkowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 phi nawet sie nie pochwalila ze poznala na zlocie diabelkowa i Yakubbo ;P Quote
Madzik93 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 diabelkowa napisał(a):phi nawet sie nie pochwalila ze poznala na zlocie diabelkowa i Yakubbo ;P Yhm no wiec dzis na "zlocie" poznalam ciotke diabelkową i wujka Yakubbo :eviltong: Quote
diabelkowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 no masz szczescie bo inaczej:mad: :lmaa: :-x :olympic: Quote
Yakubbo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No wlasnie sie by nie pochwalila jak bysmy sie nie upomnieli ;] Quote
Loona Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wreszcie nowe zdjęcia :multi: Już się nie mogę doczekać cyfrówki :MULTI: Quote
Yakubbo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jak kolezanka Madzik13 ladnie poprosi to wrzuce jej zdjecia ze wczorajszego "zlotu" :D Quote
Madzik93 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Yakubbo napisał(a):Jak kolezanka Madzik13 ladnie poprosi to wrzuce jej zdjecia ze wczorajszego "zlotu" :D No wujku Yakubbo wstawisz fotki? Prosze :cool3: Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dzisiaj mam urodziny wiec stawiam wszystkim i do przegryzienia http://www.littleladyfoods.com/images/pizza-page.jpg Miłej zabawy życze :multi: Quote
Rinuś Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 to wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi::multi: mmmhhhmm zjadłabym taką pizze:evil_lol::evil_lol: Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Rinuś']to wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi::multi: mmmhhhmm zjadłabym taką pizze:evil_lol::evil_lol: Serdecznie dziekujemy :loveu: Prosze czestuj sie :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 jeszcze raz wszystkiego naj :loveu::multi::multi: Aaa ja Ci rzucam popcorn, bo mam tu, obok :loveu::evil_lol: Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dla spragnionych popcornu mamy tez i popcorn Prosze Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 I dzis z okazji urodzin bedą nowe cyfrówkowe fotki :multi: Quote
shirrrapeira Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wszystkiego najlepszego Madziu, zyczenia wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen i zamierzen i zeby Lori zawsze byla zdrowa i zadne choroby sie jej nie trzymaly. Quote
bonita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Od nas również życzonka:cool3: :multi:Wszystkiego Najlepsiejszego Madziu:multi: I Spełnienia marzeń:loveu: [SIZE=3]Jakie pyszności podajesz, mniam, mniam:loveu: pyyyyyyyycha A Lori aż się oblizuje ze smakiem:evil_lol: Ta pizza mi się zdaje cuś za duża jest:evil_lol: o 150 pikselków:evil_lol: zmniejsz ją do max 640x640, na pewno nie będzie przez to mniej smakowita:loveu: Pozdrowionka:multi: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 I ode mnie tez dużo słoneczka w życiu, uśmiechów i samych radosnych dni!!! Ucałowania od Asiaczków!!! A jakie tu pyszności na Urodzinowym Stole, mniam, mniam.... Pzdr. Quote
Yakubbo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 O ty!! nie pelnoletnia i piwsko stawiasz?? :> NIe ladnie :laola: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :tort: :BIG: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='shirrrapeira']Wszystkiego najlepszego Madziu, zyczenia wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen i zamierzen i zeby Lori zawsze byla zdrowa i zadne choroby sie jej nie trzymaly. Dziekuje bardzo:buzi: [quote name='bonita']Od nas również życzonka:cool3: :multi:Wszystkiego Najlepsiejszego Madziu:multi: I Spełnienia marzeń:loveu: [SIZE=3]Jakie pyszności podajesz, mniam, mniam:loveu: pyyyyyyyycha A Lori aż się oblizuje ze smakiem:evil_lol: Ta pizza mi się zdaje cuś za duża jest:evil_lol: o 150 pikselków:evil_lol: zmniejsz ją do max 640x640, na pewno nie będzie przez to mniej smakowita:loveu: Pozdrowionka:multi: Dziekujemy :buzi: Zmieniłam zdjecie pizzy na linka bo mi sie zmniejszac nie chce :oops: [quote name='Asiaczek']I ode mnie tez dużo słoneczka w życiu, uśmiechów i samych radosnych dni!!! Ucałowania od Asiaczków!!! A jakie tu pyszności na Urodzinowym Stole, mniam, mniam.... Pzdr. Dziekujemy za zyczonka od babasków :buzi: [quote name='Yakubbo']O ty!! nie pelnoletnia i piwsko stawiasz?? :> NIe ladnie :laola: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :tort: :BIG: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :pepsi: :pepsi: :cunao: :cunao: Cześć wujku Yakubbo. A te pifffsko to dla gości jest :eviltong: Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Samturia']:laola: sto lat.... :*:*:* :laola: Dzieki Marciu :loveu: Fotki cyfrówkowe z nowego aparaciku Quote
Madzik93 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Wącha sie z psiskiem :D Oczy jak latarki:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Madzik13'] Fotki cyfrówkowe z nowego aparaciku Wreszcie porządny portret!;) Jak samopoczucie po uroczystości? Pzdr. Quote
Recommended Posts