Madzik93 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Hej Asiaczku :multi: No teraz to bedą juz same porządne portrety ;) A po uroczystości? No cóz jestem jak to zwykle bywa, przejedzona :P. Quote
Samturia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej! super te lumixowe fotki... jak się jeszcze poduczysz to będzie mistrzostwo! :) a Lori jakoś wyładniała ;) Quote
basia bonnie Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 OOo, fotki z cyfrówki! :multi::multi: świetne :loveu: Quote
Madzik93 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Samturia napisał(a):Hej! super te lumixowe fotki... jak się jeszcze poduczysz to będzie mistrzostwo! :) a Lori jakoś wyładniała ;) Hej :multi: Lori nie wyładniała to fotki są lepsze :eviltong: ß@$!@ napisał(a):OOo, fotki z cyfrówki! :multi::multi: świetne :loveu: Hejka! Dzieki :cool3: Quote
Samturia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Właśnie tak patrzę na te jej szelki-fajne... gdzie ty je kupiłaś? :) wiesz-te kompleciki xD Quote
Madzik93 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Samturia napisał(a):Właśnie tak patrzę na te jej szelki-fajne... gdzie ty je kupiłaś? :) wiesz-te kompleciki xD Kupiłam je w zoologiku tu gdzie mieszkam (czyt.na Karbiu) :lol: Quote
Samturia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Bo to jest taki nietypowy "OK"-u mnie są inne xD Quote
bonita Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 U la la nowy aparacik i fotki :multi: Ale będzie teraz oglądania :loveu: Ślicznie się tu uśmiecha i czegoś słucha ( nie nasłu****e bo brzydko ;):evil_lol: ) http://i148.photobucket.com/albums/s15/Madzik_660/tn_Obraz023.jpg pozdrowionka Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej :loveu: Ahh sliczna Lori :loveu::loveu::loveu: Jacky ma nawet taki sam wzor jak Lori seleczki ale smyczke (chyba ze mi sie przewidzialo) :evil_lol::evil_lol: Pzdr bede wpadac jesli moge :loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej :loveu: Ahh sliczna Lori :loveu::loveu::loveu: Jacky ma nawet taki sam wzor jak Lori seleczki ale smyczke (chyba ze mi sie przewidzialo) :evil_lol::evil_lol: Pzdr bede wpadac jesli moge :loveu::loveu: Witaj w naszych skromnych progach:bigok: Ahh dziekujemy:loveu: Lori mi sie czerwieni:evil_lol: A Lori ma w ten wzór i szelki i smycz i obroże . O prosze to cały jej komplet Oczywiście ze mozesz wpadac:B-fly: Zapraszamy pozniej bo dzis bedą jeszcze nowe fotki :cool3: Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nowe fotki [SIZE=2]To najbardziej mi sie podoba :loveu: Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Lori śmutna bo zaczął padac deszczyk A kiedy pada deszcz najlepiej jest w domu Wylegiwac sie I czekać w kuchni na obiadek Pozdrawiamy Hau! Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Super ze moge :evil_lol::loveu::loveu: No Jacky ma taka smycz z takim wzorem tez czerwona tylko troche juz ma i to jest tak zwany kolor :brudna czerwien" xD A fotki sliczne :loveu::loveu: Jaki masz sprzet ? Robi super fotki :loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Super ze moge :evil_lol::loveu::loveu: No Jacky ma taka smycz z takim wzorem tez czerwona tylko troche juz ma i to jest tak zwany kolor :brudna czerwien" xD A fotki sliczne :loveu::loveu: Jaki masz sprzet ? Robi super fotki :loveu::loveu: :turn-l:Sprzet? To najtańszy Panasonic Lumix ( LS60) :grin: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Madzik13 napisał(a)::turn-l:Sprzet? To najtańszy Panasonic Lumix ( LS60) :grin: Hehe :D Mi tam sie podoba jakosc fotek :loveu: Quote
shirrrapeira Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Piekny psiaczek, jak zawsze. A gdzie swineczka? Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hehe :D Mi tam sie podoba jakosc fotek :loveu: To superowo :cool1: shirrrapeira napisał(a):Piekny psiaczek, jak zawsze. A gdzie swineczka? A świneczke wstawie moze wieczorem :lol: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Madzik13 napisał(a):Nowe fotki [SIZE=2]To najbardziej mi sie podoba :loveu: No, praszę, jaka Fotogeniczna Pannica!!!:loveu::loveu: Madzik13 napisał(a): A kiedy pada deszcz najlepiej jest w domu Wylegiwac sie I czekać w kuchni na obiadek Pozdrawiamy Hau! Nie dośc, że Fotogeniczna, to jeszcze Przytulaśna Pannica!!! Ach, ten brzuszek...:loveu::loveu::loveu: Madzik13 napisał(a):A to moje makro. Sami ocencie :razz: Super MAKRO!!! Wzorcowe!:lol: Pzdr. Quote
Loona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nowe foty :multi: Lori nie lubi deszczu? Wieczór już jest więc czekamy na Kizię :) A makro super, ja kcem więcej :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Loona napisał(a):Nowe foty :multi: Lori nie lubi deszczu? Wieczór już jest więc czekamy na Kizię :) A makro super, ja kcem więcej :evil_lol: Ach Loona ty zawsze kcesz wiecej :shake: A Lori nie lubi deszczu bo to taka delikatna panienka i nie chce byc mokra :eviltong: No dobra to dam troszke Kizi Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Sliczna Kizia mizia :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Nierob Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Żeby Lori była ociupinkę mniejsza to chętnie bym ją adoptował.....;) ...jak oglądam zdjęcia Kizi to przypomniało mi się jak idąc ze Spiro spotkaliśmy mamę z przedszkolakiem, który na nasz widok wykrzyknął - Mamo patrz ... świnka morska na smyczy...:evil_lol: Piękne zwierzaki, jeszcze lepsze makro o zdjęciach nie wspominając...:lol: Pozdrawiamy i zapraszamy od czasu do czasu....:multi: Quote
Recommended Posts