Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mały po podróży szczesliwy ze w domu :) najpierw walna kupala potem oszamał ryz z puszka a na koniec latał jak opetany ze swoja zabawka w paszczy :D
teraz smacznie sobie spi

Posted

wstępnie chętny dom (ten z FB który chciał adoptowac psiaka i leczyc go u siebie) zamikł...takze prawdopodobnie zostalismy z psiakiem sami:-) dobrze ze duzo nas tu hihi
Jagna mam prosbe do ciebie, sprobuj młodemu porobic łądne foty, ale takie naprawde ładne wyrazne gdzie bedzie go widac całego itd...zrób mu taka sesje wiesz co sie robi 300zdjec i wybiera 10:-)

Posted

oki postaram sie.... co prawda bedzie to trudne bo jak nie spi to ma w tylku korkociag i nie usiedzi chwile:D..... bede musiala dziecko zatrudnic do pomocy :) bo nie mam 4 rak ;)

Posted

koniecznie kogoś musisz miec bo samemu to tragedia z takimi wierciochami, polecam z własnego doświadczenia dać dziecku cos pysznego do zarcia i troche skupiac psa na smakołykach, wtedy ładne foty wychodzą:-)
wysłałam dorci 70zł za amoniak, dzięki za założenie:-)
ja mam cichą nadzieje ze specjalista po usg powie ze wystarczy dieta do konca zycia psiaka....

Posted

on to mały terrorysta :D drze sie jak cos mu sie nie podoba albo jak cos chce.... no i komputerowiec tez jest ....jak tylko usiade do kompa to on biegiem na kolanka i na klawiature łapy i tak siedzi :)

Posted

Jagna78 napisał(a):
on to mały terrorysta :D drze sie jak cos mu sie nie podoba albo jak cos chce.... no i komputerowiec tez jest ....jak tylko usiade do kompa to on biegiem na kolanka i na klawiature łapy i tak siedzi :)

U mnie Dżakusia kładzie łapy na laptopie, albo usiłuje go zamknąć ryjkiem :D
Lucek natomiast wręcz przeciwnie-pasuje mu, że siedzę przy laptopie i wreszcie może się spokojnie wyspać na moich kolanach ;)

Posted

dorcia sprawdz czy masz pieniazki (moze troszke pozniej bo to rozne banki wiec kolo poludnia moze transza pojsc)
a moj artsyta wieczorem zaczął się dziwnie zachowywac...zaczeło go tak jakby przytykać w nosie, jakby chcial wciagnac powietrze a nos jakby był pzachany...ciągl przełykał przy tym sline i oblizywał nos, cała nasza noc tak wyglądała...ja nie mogłam zasnąć bo sie bałam ze się coś stanie jak zaśnie...efekt? ledwo widze dzis na oczy hihihi jak tylko dziecię wstanie wędrujemy do weta...ehhh...wiecznie coś..
myślicie że to moze byc zwykle przeziębienie? czy mam sie bac jakiegos serca, tchawicy czy innej zarazy?

Posted

a teraz obiecane zdjecia.... Jogi wcale nie byl zadowolony ze musi pozowac:cool3:

jak robisz mi zdjecia to chociaz mnie wez na kolana:razz:

a mowilem ze w lozku mi nie rob:roll:

to byla moja koldra-oddawaj:lol:

scielenie lozek jest bardzo wyczerpujace:oops:

i znowu te zdjecia:mad:

oooo cos ci wypadlo :razz:

no i konie na dzis bo taki rozczochrany to nie bede pozował:diabloti:

Posted

Nie piszcie do ludzi SMS, jak będą naprawdę zainteresowani, to przyjadą po małego z drugiego końca Polski.To oni nas mają szukać a nie odwrotnie.

sacred PIRANHA napisał(a):
wszyscy czekaja a piesiek bedzie juz zdrowy
jedna rodzina była zainteresowana adopcją i wyleczeniem juz u siebie w domu ale nagle zamilkli i nie odpisuja na smsy nawet...

Posted

rozmawiałam z panią w trzy dni po tym jak Jogus trafił do dt ,była bardzo zainteresowana, powiedziałam ze dam znac jak będziemy mieli wiecej wynikow, napisałam jej więc pozniej smsa ze prosze o kontakt..i cisza
ja nie wydzwaniam po ludziach prosząc zeby adoptowali psa, nie siedze w tym od wczoraj

Posted

mshume napisał(a):
Nie piszcie do ludzi SMS, jak będą naprawdę zainteresowani, to przyjadą po małego z drugiego końca Polski.To oni nas mają szukać a nie odwrotnie.

co racja to racja...