Murka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 To pozostałości po pluszaku z jesieni, przezimowało toto pod śniegiem i teraz śnieg zniknął i psy wynalazły. Jutro ma do nas przyjechać rodzina z dziećmi z Modliborzyc, nie mają upatrzonego pieska, mam nadzieję, że coś wybiorą z tej naszej ferajny, mam zamiar m.in. Sambę zaprezentować. Quote
bianka0 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Byłoby świetnie gdyby ją wybrali, miałabym ich na oku ;) Quote
bianka0 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 I jak Murko wypadła wizyta rodziny w hoteliku ? Wybrali jakiegoś pieska ? Quote
Murka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Wybrali :) Samba nie tylko nie została wybrana, ale w dodatku straciła kumpla do zabaw, bo padło na Całuska, który jest u nas od maja zeszłego roku! Cieszyć się będę po ok. dwóch tygodniach, bo Całusek to istny ADHDowiec, więc cierpliwość ludzi wystawiona zostanie na próbę... Quote
bianka0 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dobrze że Całusek znalazł dom :loveu: Samba przeżyje, znajdzie innego kompana. Quote
Murka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Już znalazła ;) Oto Samba w duecie z Matim :) Nie wiem dlaczego tak sobie Samba upodobała plac zabaw zrobić przed budami naszych psów :roll: Chyba to sianko wysypane z bud się jej podoba :roll: [video=youtube;_hXsSwpP3D0]http://www.youtube.com/watch?v=_hXsSwpP3D0[/video] [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/6499/sambaa.jpg[/IMG] [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/864/sambaa1.jpg[/IMG] [IMG]http://img860.imageshack.us/img860/8281/sambaa2.jpg[/IMG] [IMG]http://img585.imageshack.us/img585/8959/sambaa3.jpg[/IMG] Quote
bianka0 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Wcześniej żyła w domu ze starszą panią. Ale tych dobrych kilka lat w schronisku mogło w niej wyrobić nawyk, że jedyne bezpieczne miejsce jest w pobliżu budy. Quote
MagdaNS Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Samba jest słodziutka!!! Boziu, dlaczego mam teraz tak mało czasu, żeby choć poczytać o naszych podopiecznych, ech... :shake: Dobrze że Całusek pojedzie do domku, bałam się o domek dla niego, czy się znajdzie. Cioteczki kochane, pls zajrzyjcie na bazarek z cudnymi ozdobami na Wielkanoc, można tam tez zamówić kłącza i cebulki kwiatów letnich, wszystko super nówki, bo dziś koniec: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204327-Ozdoby-Wielkanoce-i-wiosenne-kwiaty-dla-Balbinki-i-Margo-cz.II-do-24.03[/url]. To dla Margo i Balbinki, które są u Murki :loveu: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Samba doczekała się na swój wspaniały domek w ...Wieluniu.:multi: Małżeństwo z dorosłym synem. Duże mieszkanie w bloku, parę miesięcy temu odszedł państwu piesek ze starości. Zakochali się w Sambie i tylko w Sambie. Mają przyjaciół z dogomanii którzy zaadoptowali Zgredka - [B]balbna R[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201951-Mia%C5%82em-by%C4%87-yorkiem-nie-uda%C5%82o-si%C4%99-%28-Zgredek-zosta%C5%82-Tofikiem-i-ma-wspania%C5%82y-DOM%21/page9"]http://www.dogomania.pl/threads/201951-Mia%C5%82em-by%C4%87-yorkiem-nie-uda%C5%82o-si%C4%99-%28-Zgredek-zosta%C5%82-Tofikiem-i-ma-wspania%C5%82y-DOM!/page9[/URL] Wstępnie nawet jest już transport przygotowywany i wszystko na to wskazuje, że jak dobrze przebiegnie wizyta przedadopcyjana, to transport uda się dopiąć. [B]Samba pakuj manatki !!![/B] Quote
yunona Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ojej! Bianka masz dobrą rękę do adopcji jamniczych , cieszę się ogromnie, że ta wspaniała jamniczka już znalazła domeczek. Hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa! Quote
Murka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Adopcja Całuska zapoczątkowała chyba dobrą passę :) Mam nadzieję, że na Sambie się nie skończy :) Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Ja też się cieszę, już się zastanawiałam jak zmienić tytuł, bo karnawał się zakończył :evil_lol: U Murki Sambie dobrze, ale w swoim domku będzie najlepiej. No i czas zwolnić miejsce następnemu jamnikowatemu.:p Quote
balbna R Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Pozdrawiam i działajcie psy takie jak tu to najlepsi i najwierniejsi przyjaciele, myślę że będzie miała cudowny i kochający dom !!!!co do zabaw bedzie moja Pepsi i Tofiś już czekają na nową koleżanke z podwórka.Pozdrawiam wszystkich miłośników piesków małych i dużych:) Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='balbna R']Pozdrawiam i działajcie psy takie jak tu to najlepsi i najwierniejsi przyjaciele, myślę że będzie miała cudowny i kochający dom !!!!co do zabaw bedzie moja Pepsi i Tofiś już czekają na nową koleżanke z podwórka.Pozdrawiam wszystkich miłośników piesków małych i dużych:)[/QUOTE] Witaj balbna R :multi: Dziękuję Ci że zajrzałaś na wątek. Przepraszam że dzisiaj nie zadzwoniłam do Ciebie, ale mam...smutny dzień. Zadzwonię jutro jeżeli mogę. Porozmawiamy o nowym domku Samby. Jeszcze raz Cię przepraszam :oops: Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Wszystko przygotowane, wizyta przedadopcyjna wypadła bardzo dobrze. Dziękuję balbna R :loveu: [B] SAMBA SZYKUJE SIĘ DO NOWEGO DOMKU[/B] :multi::multi::multi: Nowa pani Samby już z niecierpliwością liczy dni do spotkania z dziewczynką. Przygotowane kojczyki, kocyki, miseczki, smaczki, zabawki. :evil_lol: Nowa pani Samby właśnie rejestruje się na dogo, więc relacje o suni będą na bieżąco. Jest przygotowany również transport. 01.04. dzięku życzliwości i pomocy Reno2001 :loveu:Samba odbędzie część podróży gratisowo. Na trasie do Wielunia po sunię wyjedzie już nowa pani. Quote
magenka1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 biankO bardzo się cieszę z Tobą oby te wszystkie Twoje psiaki znalazły najlepsze domki hura hura:multi::multi::multi: Quote
rena60 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pięknie dziękuję dziewczyny, tylko dzięki waszemu zaangażowaniu poznałam Sambę. Wiem że będzie u mnie szczęśliwa. Czekamy. Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='rena60']Pięknie dziękuję dziewczyny, tylko dzięki waszemu zaangażowaniu poznałam Sambę. Wiem że będzie u mnie szczęśliwa. Czekamy.[/QUOTE] No to witamy [B]NOWY DOMEK Samby[/B] na dogo :Cool!: Quote
balbna R Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 tu się chętnie zagląda tyle radości!!!!!!!!!!!!! powodzenia w następnych adopcjach:) Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Na miejsce Sambuni przyjedzie jakiś piesek/ suczka jamnikowaty z mieleckiego schroniska. Czyli rena60 adoptując Sambunię, pomagasz jednocześnie następnemu pieskowi :lol: Quote
Ulka18 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super, ze Samba ma juz sprawdzony domek i transport sie fajnie sklada. Dziekuje Ci Bianko za wziecie bidy mieleckiej na Twoje miejsce :Rose: Jest naprawde teraz trudno psiakom w tej ciasnocie niemilosiernej. Dawno tak zle nie bylo jak teraz. Quote
bianka0 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Ulka18']Super, ze Samba ma juz sprawdzony domek i transport sie fajnie sklada. Dziekuje Ci Bianko za wziecie bidy mieleckiej na Twoje miejsce :Rose: Jest naprawde teraz trudno psiakom w tej ciasnocie niemilosiernej. Dawno tak zle nie bylo jak teraz.[/QUOTE] Niestety przypadek pokrzyżował moje plany.:shake: Dzisiaj w drodze do Tarnobrzega na bardzo ruchliwej trasie zabraliśmy z mężem czteromiesięczne szczenię w typie owczarka belgijskiego. Jakiś drań przywiązał go drutem za szyję, do słupka odblaskowego, w taki sposób, ze jak mały chciał się położyć to się dusił. Nie mogliśmy go tam zostawić. Szczeniaczek pomimo że bardzo zaniedbany i chudy, jest piękny. Miejmy nadzieję że szybko taki cukiereczek znajdzie dom. Jak tylko szczeniaczek pójdzie do domu, miejsce dla jamnikowatego z Mielca będzie aktualne. Przepraszam Ulka :oops: Quote
kaskadaffik Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ale cudownie, Sanbuniu szczęścia tylko na zawsze, dziękujemy za adopcje suni!!!! Poczekamy w takim razie :) ważne że maluszek jest bezpieczny !!! Quote
Ulka18 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [B]Bianka[/B], wazne, ze tej bidy nie zostawiliscie na pastwe losu, nasz jamnikowaty poczeka, ma co jesc, da rade. Quote
Luna123 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Samba jedzie do domku :cool3::multi:. I kto powiedział, że czarnuszki mają pod górkę ;). [B]Murko[/B], to teraz proszę znajdź towarzysza zabaw dla Matiego i nagraj koniecznie filmik ;):cool3:. Równowaga musi być, to Mati teraz znajdzie swojego ludzia :cool3:. Oczywiście witamy Pańcię Samby :lol:. Quote
Recommended Posts