AgaG Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 No to się cieszę!!! już myslę, co by tu wymyslić na te najbiższe tygodnie, bo od ostatniego tygodnia września miałby tymaczas u pani Eli. Ona się już zgodziła oczywiście pod warunkiem, że on chodzi na smyczy... bo ona mieszka w bloku w Krakowie. No szukam szukam cały czas czegoś dla brata zahira!!:loveu: Quote
AgaG Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Powiedz Maju czy go widziałas dzisiaj? I jaki on jest duży? Bo mój zahir wazy około 30 kilo teraz i jest wielkości wilczura. A ten słodziak? Quote
Majaa Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 AgaG napisał(a):Powiedz Maju czy go widziałas dzisiaj? I jaki on jest duży? Bo mój zahir wazy około 30 kilo teraz i jest wielkości wilczura. A ten słodziak? Widziałam!!! Widziałam !! Codziennie go widzę :lol: Murzyn ma się świetnie. Oczywiście dzisiaj zaprezentował nam swoje podwozie i domagał się pieszczot :cool3: Murzyn jest wielkości wilczura. A o określanie wagi mnie nie pytaj Nigdy się ni mogę zadziwić że ta kupka ziemi którą właśnie samochód wysypał na podwórko to 12 ton :oops: Ale jak na moje oko (kiepskie zaznaczam) 30 kg to ma napewno :cool3: Quote
Kar0la Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Oj widzę, że szykują się zmiany. Cudownie.:multi: Quote
Majaa Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Dołożymy wszelkich starań żeby zapewnić nowe wieści :cool3: Quote
AgaG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Powiedz mi czy on ma tak jak zahirek końce paluszków białe? :cool3: Quote
AgaG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Kar0la napisał(a):Oj widzę, że szykują się zmiany. Cudownie.:multi: O tak zmiany muszą być i to jak naszybciej!!!:razz: Quote
Majaa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 AgaG napisał(a):Powiedz mi czy on ma tak jak zahirek końce paluszków białe? :cool3: Na przednich łapach tak :crazyeye: , na tylnych nie jestem pewna :oops: Quote
AgaG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No to są bliżniacy z Zahirem!!! :loveu: :loveu: :-o :crazyeye: Maju ! zahirzątko moje slodkie ma konce przednich paluszków białe jak rownież końce tylnich w jeszcze większym stopniu białe, no i tę krawatkę białą... no i takie bardzo jasne oczy miodowe, zlote a nie brązowe...no i tez jest bardzo bardzo lagodny i bardzo bardzo przyjacielski... Quote
Majaa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Wracam od Murzyna Aż musiałam pojechjać sprawdzić te łapki Więc jest tak, ze na tylnych też ma białe połowy (no moze trochę więcej) palców Przód podobnie, choć nie aż tak dużo Ale sądząc po zdjęciu Zahira ma więcej białego na przednich łapach Miałam aparat, ale oczywiście baterie padły :mad: Jutro jak będę wracać z pracy to zrobię zdjęcia tych jego łapeczek :evil_lol: Murzyn jest super przyjacielski Dzisiaj chciał mnie przewrócić tak się tulił :cool3: Quote
AgaG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Na pewno foty by się przydały.. takie pokazujące jego wylewność w szczególności...no i przodu pyska z oczyskami:loveu: będę się starała, żeby jego foty się w prasie pojawily, tylko te kurcze się tak średnio nadają:lol: chyba żeby jakąś zahirową fotkę wziąć :cool3: na allegro też by dobrze bylo umieścić takie gdzie się tuli.... Quote
AgaG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Acha no i cały czas nie wiemy, jak on by zareagował na wzięcie na smyczkę:lol: Quote
Majaa Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 AgaG napisał(a):Na pewno foty by się przydały.. takie pokazujące jego wylewność w szczególności...no i przodu pyska z oczyskami:loveu: będę się starała, żeby jego foty się w prasie pojawily, tylko te kurcze się tak średnio nadają:lol: chyba żeby jakąś zahirową fotkę wziąć :cool3: na allegro też by dobrze bylo umieścić takie gdzie się tuli.... Będziemy próbować, ale niestety urlop mi się kończy :mad: Smyczkę napewno sprawdzimy Quote
AgaG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 na razie trudno o dom tymczasowy na już... dzwoniłam i nic z tego... pani, która kiedyś miała wziąć Zahira (niemłoda no ale bym pomogła z tym tymczasem) ma bardzo chorego syna - jedynaka żywiciela całej rodziny, jest rozbita itd... no ale nie rezygnuję...szukam dalej tymczasu wczesniejszego niż ta końcówka września.. Quote
AgaG Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Przypominam Murzynka!! choćby tymczas bardzo potrzebny!! Quote
AgaG Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Poprosiłam rafa o tymczas dla niego. Raf niedawno przezył tragedię z powodu śmierci Darsa z krakowskiego schronu... może on pomoże wymyslić coś dla Murzyna... ja wciąz szukam i wciąż nic....nawet mamę znów błagałam, ale tylko krzyczeć zaczęła...no a u mnie już cztery psie mordki i więcej nie ma szans:placz::placz::placz::placz: Quote
AgaG Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Murzyn trzymaj się pod tymi drzewami, które są jedynym schronieniem jak na razie dla Ciebie...:-( Quote
Majaa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Ja odwiedzam i od 3 godzin próbuję coś tutaj napisać, ale ciągle jestem zagadywana W każdym razie AgoG - specjalnie dla Ciebie zrobiłam dzisiaj jakotakie zdjęcia "skarpetek" , ale nie mam sily ich dzisiaj wstawić :-( Próbowłam też zrobić inne zdjęcia, ale Murzyn był kompletnie zaspany ;) Ciekawe co chłopak w nocy robił :cool3: Quote
AgaG Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No to Ci bardzo dziekuję ze foty "skarpetek'" a może foty Murzynka też będą śpiącego?:eviltong::lol:wciaż mu czegos szukam.... taka późna pora a ja o nim myslę... no nie spocznę, aż mu domu nie znajdę... muszę, muszę,,,, jesień się zbliza, potem zima... jak on sobie poradzi pod drzewem ... no niemożliwe....:-( Quote
AgaG Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Acha ja zaraz mojemu kochanemu zahirkowi "skarpety" obfotografuję i jutro się porówna kto ma ładniejsze łapiszony:lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts