Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łapy śliczne!!! jak u zahirka. ja foty łap Zahira już wyslałam do black-sheep i ona wstawi..ale jutro dopiero
ten bialy Murzyna to trochę szary jest...:eviltong: trzeba by mu kąpieli...:eviltong:

Posted

Zaraz mu robię tekst na plakat i Mandarynkę będę prosić o ten plakat a Ach21 może mi je wydrukowac w kilkuset egzemplarzach. Jak mu nic nie znajdę do 1 wrzesnia, to może hotel byłby dobrym rozwiązaniem? czy myślisz, ze wziecie go do hotelu nie byłoby duzym stresem dla takiego psa? No bo psy po schronie traktuja hotel jak raj, ale psy wolne jednak cierpią na poczatku..Bo na tymczas ma szansę dopiero pod koniec września.

Posted

AgaG napisał(a):
łapy śliczne!!! jak u zahirka. ja foty łap Zahira już wyslałam do black-sheep i ona wstawi..ale jutro dopiero
ten bialy Murzyna to trochę szary jest...:eviltong: trzeba by mu kąpieli...:eviltong:

Oj Trzeba Wyciągnęlam z niego wczoraj trochę kleszczy a niby był po środkach :roll:
A ta szarość nie wynika do końca z brudu - te włosy są przesiane wśród czarnych

Posted

AgaG napisał(a):
No bo psy po schronie traktuja hotel jak raj, ale psy wolne jednak cierpią na poczatku..Bo na tymczas ma szansę dopiero pod koniec września.

Nie umiem Ci odpowiedzieć Ten pies mieszkał przez kilka lat w domu przy ludziach Może będzie mu łatwiej
Dzisaij był próba kolejna z obrożąDał sobie założyć i w niej został podobno - tylko wstać mu sioę nie chciało:evil_lol:

Posted

Mieszkał w srodku w domu tak? nie boi się jak Norton wchodzic do wnętrz?

Posted

tekst na plakacik gotowy. proponuję dołączyć dwie foty; kto może plakacik tu zamieścić do pobierania? Bo ja nie umiem:oops:

Bezdomny wilkowaty Murzyn w wielkiej potrzebie prosi: "weź mnie ze sobą"

W swoim życiu nie zaznał nic dobrego. Nie raz był głodny, nie raz spragniony. Jego "właściciele" woleli bowiem pić niż opiekować się swym psem. W końcu musiał zamieszkać na ulicy.

Spójrz:
zamiast kocyka we własnym domu ma dziurę w ziemi do spania...
przed słońcem i deszczem chronią go tylko gałęzie drzew...
ach gdyby mogły opowiedzieć, ile przeszedł ten pies..!!!

Jeśli mu nie pomożesz, co go czeka?..
konanie z głodu?
śmierć pod kołami samochodu?
schronisko, gdzie będą go gryzły inne psy?
On liczy na to, że przyjdziesz Ty...

Udowodnij, że miłość jest darem nieprzebranym,
że bezdomny pies może stać się najbardziej kochanym...
Niech zło w jego życiu minie, niech się raz w końcu rozpłynie
A Ty w zmian otrzymasz psie wierne spojrzenie,
ogona merdanie, łap podawanie...
On bardzo będzie wdzięczny, [SIZE=3]do końca swego życia grzeczny.

Cechy psa:
- wiek 5 lat
- rozmiar - wilczura
- pomimo krzywd doznanych od ludzi nie stracił do nich zaufania i wita ich z radością
- kocha dorosłych i dzieci
- jest spokojny
- nie ma w sobie nawet odrobiny agresji
- lubi sie przytulac, dawać brzuszek do glaskania i spać...

Jeśli możesz wziąć tego pieska pod swój dach lub chcesz się włączyć w jego ratowanie, zadzwoń: tel: 012 412 02 31 i 0501 801 553; mail: [email protected]

Posted

może jeszcze by się ta fota zmieściła, gdzie się łasi?

Posted

Acha do kiedy Murzynek jest na allegro? i czy ma aukcję wyróżnioną? może tam coś zmienić? może foty dodać albo jakiś fragment dodać z tekstu na plakat? no nie wiem sama, co by tu jeszcze...:placz:Acha i Majaa bardzo bardzo Ci dziekuję, za to co robisz dla tego psa !!! jesteś przekochana. A ten pies mi spać po nocach nie daje...muszę mu pomóc...

Posted

AgaG napisał(a):
Acha do kiedy Murzynek jest na allegro? i czy ma aukcję wyróżnioną? może tam coś zmienić? może foty dodać albo jakiś fragment dodać z tekstu na plakat?

Dokładnie nie pamiętam do kiedy jest na allegro, ale jest non-stop wystawiany z tekstem tym mniej więcej, co w pierwszym poście
Może rzeczywiście coś zmienię wieczorem i fotki dodam :evil_lol:

Posted

Bardzo bardzo dziękuję Mefimej !!!:loveu::loveu::loveu: :calus::calus::calus::buzi::buzi:ja zaraz do Ach21 dzwonię i rozpoczynam produkcję plakatów. proszę też wieszajcie u siebie!!!! Majaa wyróżniona aukcja kosztuje może kaska jakaś na tę aukcję potrzebna, aby była wyrozniona? bo inne podobno gorzej skutkują.

Posted

No Ach21 się zgodziła :loveu::loveu:i wydrukuje:loveu:

Posted

no to zaraz zrozumiesz :cool3: tu poniżej najpierw łapy Murzyna a a potem łapy Zahira. maja takie same ćwierć -skarpetki i w ogóle są identyczni.

Posted

" class="ipsImage" alt="">

[IMG]http://images1.fotosik.pl/139/e0d52a19ac6ed15e.jpg" class="ipsImage" alt="">