Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja69 napisał(a):
Tak jest sliczniutka...i juz doopke wcisnęła na mój wątek:lol:

????

Kama z każdym dniem jest śmielsza i bardziej lubi spędzać czas poza boksem. Nadal jednak ucieka do budy, gdy coś się dzieje w stadzie.

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisałam o Simbie:lol:

A dla Kamy to nowe życie,ale skoro jest coraz smielsza i robi postepy widac ,że jej sie podoba i dobrze sie czuje.Pare dni i bedzie gospocha całym pycholem...

Posted

dobre wiesci z domów szczeniaków.
Suczka Mali ma się dobrze, śpią w ocieplnym garażu, ona i druga sunia Aura, mali była tuz przed szczepieniem.

Chłopaki tez maja się dobrze. Większy Alex jest posłuszny i grzeczny, mniejszy Max rozrabia i raz uciekł na spacerze, ale pani go zdogoniła. Tanitka widziała chłopaków jak w słoneczny dzień siedzieli przed buda i grzali się na słonku. Myślę, ze po tej klatce w której żyły teraz maja Amerykę. A jak będzie ciepło to i kontakkt z człowiekiem będzie lepszy. Dobrze ze chodzą na spacery, to bardzo pozytywne.

Simba daje mi w kość, że ho ho.

Co u Kamy?

Posted

luka1 napisał(a):
Kama ma totalną cieczkę. Prawie nie wychodzi z boksu. Dopiero po pozamykaniu jurnych chłopaków wychodzę z nią na mały spacerek.

Super, przydałoby sie trochę nowych szczeniaków. Na przykład z osiem.

Posted

Maluch Kamy traci DT. Nie wiem co z nią zrobić.Wsadzenie jej do boksu do Kamy jest raczej niemożliwe. Trzeba szybko szukać dom, tylko jak to zrobić skoro nawet zdjęć nie ma.

Posted

Simba jest u mnie przeszło miesiąc ale nadal, mimo wchodzenia na zewnątrz co 1,5 , 2 godzin nie opanowała utrzymywania czystości. Ani razu nie zasygnalizowała chęci wyjscia. Wali gdzie stoi, potem w to wchodzi. Jestem u granic wytrzymałości.
Do tego jeszcze zaczęła demolować w poszukiwaniu czegokolwiek do jedzenia.. Barykada budowana w przedpokoju już nic nie daje, Simba przeskakuje ja i sciąga wszystko ze stołu, blatów, je wszystko - jadalne i niejadalne.
W piątek przypiełam ja na smyczy gdy poszłam do pracy.. Nie mam innego wyjścia.
Niestety nikt sie nia nie interesuje. Ona nadaje się tylko na zewnątrz, w innym razie szybciej wróci z adopcji niż tam pojedzie.

Posted

Ten podrzucony pod bramę schroniska trafił do klatki? Biedny, skołowany maluch....
Ludzie to bezmózgi.

Simba po moim zdeterminowanym poscie jakby trochę lepiej.
Kupy nie było juz kilka dni, Sikanie jej się zdarza ale juz tylko 2-3 razy dziennie.
bardzo urosła, ale jest mocno chuda. Byliśmy u weta, zasugerował badania krwi. na razie tylko powtórnie odrobaczyłam, bo nie mam na badania pieniędzy. nadal rzuca sie na jedzenie. Oj nie karmili jej w tym schronie tak jak potrzeba.
Na początku kwietnia ja wysterylizuje, będzie miała już około pół roku, więc mogę sie spodziewać cieczki, a nie mam na to ochoty. Bej rozniósłby mi chałupę. Śpy jest i głuchy, ale chuć jeszcze w nim buzuje, że ho.

Niestety nikt, kompletnie nikt sie nia nie interesuje.

Posted

luka1 napisał(a):
na szczęście maluch porzucony pod płotem znalazł nowy dom. Kama to bardzo energiczna psina, ale nie bardzo chce wychodzić z boksu

Ten maluch - Rocky znalazł dom u mnie :) To jest bardzo energiczny szczeniak :) Najchętniej cały czas by się wygłupiał :) Nie rozumiem jak można było go z powrotem oddać... Echhh... ludzie są dziwni...