Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kama okazuje się psem bardzo rodzinnym. Własny teren i ludzi broni zażarcie przed "intruzami". Czekam na cudownych ludzi, którzy potrzebują psa do kochania i obrony.

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poogłaszam Kamę ale niestety Agata ma 100% rację

Agata69 napisał(a):
Luka, dobre zdjecia , to klucz do adopcji. Ludzie kupuja oczami, mało który zobaczy pięknego psa jesli nie ma go podanego na tacy. Taki niedorozwój...

Luka dasz radę zrobić fotosesyjkę Kamie? jest piękna, znajdzie dom tylko musimy ją odpowiednio zaprezentować

Posted

anett napisał(a):
Poogłaszam Kamę ale niestety Agata ma 100% rację

Luka dasz radę zrobić fotosesyjkę Kamie? jest piękna, znajdzie dom tylko musimy ją odpowiednio zaprezentować

Zdjęcia robi się aparatem a mój aparat ledwo daje się z torebki wyjąć - taki słaby. Kama jest w ogóle jakaś niefotogeniczna. W rzeczywistości jest piękna a na fotach jakoś dziwnie mała się robi i taka jakaś ble. Zobaczę co mi się uda wydusić.

Posted

Muszę dogadać się z kimś aparatowym.
Kama to taki duży szczeniak. Jej ulubionym partnerem zabaw jest Bary. Ganiają po podwórku, fikają koziołki, ciągną się za futro, a potem leżą plackiem z wywalonymi jęzorami na piasku i dyszą. Kama lubi bawić się kulkami z jedzonka - chapi ma takie czerwone kulki. Bierze je w pysk i podrzuca, a potem skacze na nie jak mały psiak. Śmiesznie to wygląda bo Kamisia jest dużą psinką.

Posted

Nie udało się ściągnąć nikogo z aparatem??
kurcze szkoda, bo Kama jest śliczna i ma spore szanse na szybki dom ale niestety bez dobrych fotek raczej się nie uda...

Posted

Wczoraj nawet próbowałam zrobić parę zdjęć ale Kama z resztą bandy urządziła zawody - kto pierwszy zrujnuje podwórko i musiałam zaprowadzić porządek.

Posted

luka1 napisał(a):
ten rachunek za sterylizację Simby uregulowałam

Tak, tak, wiem. Chodzi raczej o drobne usługi weterynaryjne typu robale, szczeoienia, itakie tam. Mam juz trzeciego tymczasa a nie uregulowałam u weta od lutego....

• 2 weeks later...