Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mieleckie i Basia już wiedzą, więc napiszę też tu: Sylwek dał dzisiaj plamę i w pół godziny po ściągnięciu kołnierza wyrwał sobie w bliźnie dziurę :-o Nic strasznego (oglądał to wet), ale będzie musiał jeszcze kilka dni połazić w kołnierzu, pobrać antybiotyk, a ja będę musiała mu to smarować czymś odkażająco-gojącym.
Domek się trochę zmartwił, bo byli już przygotowani na jutro, ale czekają na informację kiedy Sylwuś będzie do odbioru :)

Łobuz jeden :mad:

Posted

Łobuziak sie goi ładnie. Jutro będzie chyba wet to mu pokażę ranę i niech decyduje czy go jeszcze potrzymać w kołnierzu. Ja bym dla pewności potrzymała jeszcze minimum do środy, ale może nie będzie takiej potrzeby.
Antybiotyku mu już nie podaję, tylko smaruję ranę rivanolem w żelu trzy razy dziennie.

Posted

Myślę, że będzie dobrze. Fuksik ma kilka pierwszych dni pomieszkać w domku, choć pewnie te dni się przedłużą :evil_lol:
Akurat od dwóch dni zaczął już sam do domu wchodzić, bo wcześniej trzeba go było sprowadzać.

Domek Fuksika przekazał 50 zł :)

Posted

Rozliczenie końcowe Sylwestra, czyli ile ma na koncie Balbinka ;)

280,85 zł pozostałość po Pandzie
wpłaty:

20 zł grzenka
100 zł Reno2001
150 zł Ulka18
50 zł domek Sylwestra/Fuksa
Razem: 600,85 zł

Koszty:
255 zł hotelowanie
30 zł przejazd z Tarnobrzega (60 zł na spółkę z Nutką)
24 zł wirusówki
150 zł kastracja
20 zł przejazd do lecznicy do Stalowej Woli 1/2 kosztów
Razem: 479 zł

600,85 zł - 479 zł = 121,85 zł
Pozostałość po hotelowaniu Sylwestra wynosi +121,85 zł.

Posted

Ja nic nie wiem, ale może Basia się kontaktowała z domkiem Fuksikowym.

Zapomniałam Wam pokazać co nawyrabiał Sylwester w drodze na ciachanie ;)
[IMG]http://img546.imageshack.us/img546/9154/kontener.jpg[/IMG]

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9258/kontener1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/1861/kontener2.jpg[/IMG]

Posted

Dzwonilam do Pani. Wszystko jest w jajk najlepszym porządku. Sylwuś vel. Fuksik początkowo był nieufny, siedzial kilka dni w domu, spał przy łóżku. Teraz rezydował już budkę. Na obcych nie szczeka, ale to kwestia kilku dni, jak poczuje się pewniej. Pani mówiła, że psinka czuje sie u nich jakby tam mieszkał od zawsze. Hest kochany i na pewno jest to super domek.
Będą zdjęcia. Poprosiłam o przesłanie na adres meilowy Murki.
[COLOR=red][B]Jeszcze raz dziękuję wszystkim obecnym na wątku za pomoc.

[COLOR=black]Dzwoniła Pani z Poznania w sprawie Sylwusia - przekierowałam na stronę mieleckiego schrtonu i adres meilowy schroniska. Pani chciała koniecznie w typie Sylwusia. [/COLOR]
[/B][/COLOR]