vena&vivi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Fur musiałaś mnie z tym płakaniem wydać:mad: tak by wyszło, że tylko Ty mazgaj jesteś:evil_lol: A ludzie potwierdzam cudowni - mogłabym z nimi siedzieć i siedzieć:loveu: Quote
furciaczek Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Nie wytrzymalam...zadzwonilam:evil_lol: Panstwo tak sobie wzieli do serca nasze rady ze pol dnia chodzili z psami na smyczy po posesji w systemie zmianowym...najpierw Pani z corka, potem maz z synem, potem corka z synowa:evil_lol::loveu: Pani wykonczona lezy na kanapie i narzeka na nogi hihi Elmutek super, lata za pileczkami razem z Sonia, jakos sie dogaduja narazie....mysle ze bedzie dobrze i za jakis czas beda tworzyly zgrane stadko:loveu: Elmut ma juz dwie ulubione pileczki, ta ktora dostal u mnie i jedna wykradziona suce:lol: Zjadl cala miche zarcia z ogromniastym apetytem, ucieszony, uradowany i zmeczony:loveu: Za jakis czas Panstwo przysla zdiecia, doczekac sie nie moge:multi: Quote
maciaszek Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Bardzo, bardzo, BARDZO się cieszę! Fur, wielkie brawa i podziękowania za kawał dobrej roboty ze wspaniałym finałem! :) Quote
malawaszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='furciaczek']Pani wykonczona lezy na kanapie i narzeka na nogi hihi [/QUOTE] :roflt: hahahaha dobreee :klacz: Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 no widze, że państwo wyznają ta samą zasade co ja:-) lepiej zrobić za dużo niż za mało:-) no i dobrze, jestem pewna że będzie oki, domek idealny dla Elmuta, lepszego wymarzyc dla niego by sie nie dało:-) Quote
furciaczek Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Dzwonil Elmusiowy domek, wszystko Ok tylko psy sobie podkradaja zabawki:lol: ale spiec nie ma. Sonia niema ochoty na blizsze kontakty i jak Elmut zbyt gwaltownie na nia "napadnie" to sie dziewczyna odgryza a Elmus od razu odpuszcza i leci zajac sie swoimi sprawami:p Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 superrr czyli wszystko na dobrej drodze :loveu: a ja szukam kogoś na wizytę pa dla Rosy w Bydgoszczy - znacie kogoś tam? Quote
furciaczek Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Elmutek grzeczny, dogaduje sie z Sonka...lataja za pileczkami i w ogole:loveu: Wasiu i Weszko serdecznie dziekuje za wsparcie dla Elmutka, i reszcie wspierajacych cioteczek rowniez:loveu::multi: Quote
malawaszka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 cudownie :loveu: oby kazdemu tak się udało :kciuki: Quote
weszka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Super! Cała przyjemność po mojej stronie. Buźka dla Ciebie za wzięcie biedaka pod swoją opiekę. Oj żeby każdy przypadek był taki łatwy... Quote
Guest malva Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 no i takie zakończenia lubię najbardziej :) Quote
weszka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 To dla relaksu zaspamuję i zapraszam na zakupy żeby pomóc kolejnej biedzie - terierowatej tym razem ;) http://www.dogomania.pl/threads/2042...5#post16509775 Quote
furciaczek Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Dzwonil Elmusiowy domek, jutro ida do weterynarza bo cos podejzanie duzo sika, zrobia tez ogolne badania. Wet ma moj nr i ma dzwonic po badaniach i w razie pytan o przeszlosc i dotychczasowe leczenie. Mam nadzieje ze z tymi nerkami to nic powaznego....moze chlopak po prostu dojzewa i zaczyna wkoncu zanczyc teren, tymbardziej ze sucza ma na wlasnosc....oby oby, u mnie nie bylo problemow z zaltwianiem. Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 żadne tam nerki tylko pewnie pęcherz przeziebił Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 teraz wszystkie psy albo pęcherz albo gardło chore.... Quote
zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 malawaszka napisał(a):żadne tam nerki tylko pewnie pęcherz przeziebił Wymyślają mu zaraz poważne choroby :lol: Quote
weszka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No właśnie! Nerki od razu ;) Może więcej pije z ekscytacji? I jak to sznaucer mendzi, chodzi i ziapie a później pije. A przeziębić siusiaka też mógł ;) Czekamy na wieści (dobre!). Quote
furciaczek Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Rozmawialam z Elmutkowym wetem, niestety w trakcie konwersacji padla mi bateria a nie bylam w domu....zdazylam sie tylko dowiedziec ze robil mu usg coby sprawdzic czy niema kamicy przypadkiem...jutro zadzwonie do wlascicieli i sie dowiem co wyszlo w podstawowcyh badaniach. Quote
furciaczek Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 malawaszka napisał(a):od razu kamica no.. a mocz zbadali? Tak badali, ale sie nie zdazylam nic wiecej dowiedziec bo mi bateria sie rozladowala:angryy: Quote
furciaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 U Elmutka wsio OK, zamecza tylko to biedne suczysko i kradnie wsystkie zabawki hihi Quote
Recommended Posts