Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wytrzymalam...zadzwonilam:evil_lol:

Panstwo tak sobie wzieli do serca nasze rady ze pol dnia chodzili z psami na smyczy po posesji w systemie zmianowym...najpierw Pani z corka, potem maz z synem, potem corka z synowa:evil_lol::loveu: Pani wykonczona lezy na kanapie i narzeka na nogi hihi
Elmutek super, lata za pileczkami razem z Sonia, jakos sie dogaduja narazie....mysle ze bedzie dobrze i za jakis czas beda tworzyly zgrane stadko:loveu:
Elmut ma juz dwie ulubione pileczki, ta ktora dostal u mnie i jedna wykradziona suce:lol: Zjadl cala miche zarcia z ogromniastym apetytem, ucieszony, uradowany i zmeczony:loveu:
Za jakis czas Panstwo przysla zdiecia, doczekac sie nie moge:multi:

Posted

Dzwonil Elmusiowy domek, wszystko Ok tylko psy sobie podkradaja zabawki:lol: ale spiec nie ma. Sonia niema ochoty na blizsze kontakty i jak Elmut zbyt gwaltownie na nia "napadnie" to sie dziewczyna odgryza a Elmus od razu odpuszcza i leci zajac sie swoimi sprawami:p

Posted

Elmutek grzeczny, dogaduje sie z Sonka...lataja za pileczkami i w ogole:loveu:

Wasiu i Weszko serdecznie dziekuje za wsparcie dla Elmutka, i reszcie wspierajacych cioteczek rowniez:loveu::multi:

Posted

Dzwonil Elmusiowy domek, jutro ida do weterynarza bo cos podejzanie duzo sika, zrobia tez ogolne badania. Wet ma moj nr i ma dzwonic po badaniach i w razie pytan o przeszlosc i dotychczasowe leczenie.
Mam nadzieje ze z tymi nerkami to nic powaznego....moze chlopak po prostu dojzewa i zaczyna wkoncu zanczyc teren, tymbardziej ze sucza ma na wlasnosc....oby oby, u mnie nie bylo problemow z zaltwianiem.

Posted

No właśnie! Nerki od razu ;) Może więcej pije z ekscytacji? I jak to sznaucer mendzi, chodzi i ziapie a później pije. A przeziębić siusiaka też mógł ;) Czekamy na wieści (dobre!).

Posted

Rozmawialam z Elmutkowym wetem, niestety w trakcie konwersacji padla mi bateria a nie bylam w domu....zdazylam sie tylko dowiedziec ze robil mu usg coby sprawdzic czy niema kamicy przypadkiem...jutro zadzwonie do wlascicieli i sie dowiem co wyszlo w podstawowcyh badaniach.

• 2 weeks later...