Saththa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='kora78']fajny tytul!! :)[/QUOTE] Ha ja nawet nie zauważyłam:) Ale rzeczywiście super :D Zaciskamy jak cholera:) Quote
kora78 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 a di kiedy to tak trzeba zaciskac? bo palce bola Quote
furciaczek Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Jutro o 9:30 wyjezdzamy, domek za Bydgoszcza wiec jakos 1,5h drogi...jak tylko cos bedzie wiadomo to zadzwonie do Wasi i pewnie Wam przekaze efekty wizyty i psiowego spacerku :) Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 noo to ładuję telefon :kciuki: zaciśnięte!!!! Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='vena&vivi']Czy ktoś się za nas wyśpi :D pobudka o 6[/QUOTE] jedziesz z Fur i hElmutem???? :loveu: zazdroszczę Quote
vena&vivi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='malawaszka']jedziesz z Fur i hElmutem???? :loveu: zazdroszczę[/QUOTE] ja nie odpuszczę takiej imprezy:evil_lol: mamy wprawę w spólnych podróżach:cool3: Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 noo to ja się za Was wyśpię :roflt: :scared: Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='weszka']Z nerwów robię sobie drinka ;)[/QUOTE] uuuu i tak do rana będziesz piła???? :lol: Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='weszka']Z nerwów robię sobie drinka ;)[/QUOTE] Ooo to zdrowie:D Ja alkoholu z tydzien nie rusze tak czuję yhhh :) Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Tydzień temu po imprezce też tak mówiłam ;) ale mi szybciej przeszło niż sądziłam. W razie czego zwalę na dogo, że mnie w nałóg wpędziła hihihi No to pod ten nowy domek! Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='weszka']Tydzień temu po imprezce też tak mówiłam ;) ale mi szybciej przeszło niż sądziłam. W razie czego zwalę na dogo, że mnie w nałóg wpędziła hihihi No to pod ten nowy domek![/QUOTE] Ja zazwyczaj mówie a raczej sie kle na wszystko ze juz nigdy więcej :D Tylko nigdy mi nie wychodzi, to teraz mowie, że "przez najblizszy czas" :D Quote
malawaszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ja wiem ja wiem :laola: Fur dzwoniła 0 hElmutek ma dom :laola: :sweetCyb::Cool!: Fur :calus: Quote
kora78 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='malawaszka']ja wiem ja wiem :laola: Fur dzwoniła 0 hElmutek ma dom :laola: :sweetCyb::Cool!: Fur :calus:[/QUOTE] super!!!!!!!!!!! ale expres!! Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 wy tu pijcie za to żeby fur sie humor poprawił bo ta wraca bez elmuta i wyje:-) Quote
furciaczek Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ehhh troszke poplakalam (Ania zreszta tez:evil_lol: ) ale teraz pysk mam usmiechniety. Ludzie bardzo serdeczni, ciepli, widac ze z ogromnym serduchem do zwierzakow:loveu: Sucz zadbana, blyszczaca, wyczesana, spokojna i widac ze bardzo zwiazana z opiekunami. Ogromniasty ogrodzony teren wiec raj dla Elmutka bo on kocha przestrzen:loveu: Smutno,cicho bez Elmutka ale tam bedzie mial naprawde dobrze, dlugo bede wspominac te wizyte z usmiechem na twarzy. Po 15 minutach jak pojechalysmy zadzwonil telefon, widzac ze to nowy domek dostalysmy zawalu...a Pani dzwoni powiedziec ze zrobil koopke i chodza na smyczy z psami tak jak radzilysmy zeby sie stopniowo przyzwyczajaly do siebie:loveu: Elmutkowa kolezanka:loveu: Quote
Recommended Posts