Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.11.2020 o 09:12, agusiazet napisał:

Murko, może chciałabyś ubrania dla Hani w zamian za obecny dług Plamy? Mam tyle rzeczy  po swoich córkach, że chętnie oddam:)

Wysyłam PW:)

Posted
14 godzin temu, andzia69 napisał:

MATKO...TYLE LAT :( biedny pies :( niektóre nie mają szczęścia w życiu :(

Nie zgodzę się, Plama ma to szczęście,że jest bezpieczny, zaopiekowany i kochany, chociaż tylko w hoteliku. I ma finansowe zabezpieczenie, tyle lat,to dopiero cud!

• Like 2
Posted

To prawda, Plama miał ogromne szczęście, że Was wzruszył i dzięki Wam jest tyle lat zaopiekowany.

Wczoraj przeglądałam zdjęcia zamojskich schroniskowców i widziałam klona Plamy... on też pokazuje się na zdjęciach od dawna i też nikt go nie chce. Z tą różnicą, że on żyje w schroniskowym boksie, a Plama ma dom... przynajmniej on myśli, że ma dom;)

Posted
Dnia 12.11.2020 o 09:35, agusiazet napisał:

Nie zgodzę się, Plama ma to szczęście,że jest bezpieczny, zaopiekowany i kochany, chociaż tylko w hoteliku. I ma finansowe zabezpieczenie, tyle lat,to dopiero cud!

ale swojego domu nie ma :(

Posted
Dnia 21.12.2019 o 22:02, Murka napisał:

Pod koniec stycznia minie 9 lat jak Plamek trafił do nas...

❤           ❤         ❤           ❤  

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 12.11.2020 o 10:06, Tyśka) napisał:

To prawda, Plama miał ogromne szczęście, że Was wzruszył i dzięki Wam jest tyle lat zaopiekowany.

Wczoraj przeglądałam zdjęcia zamojskich schroniskowców i widziałam klona Plamy... on też pokazuje się na zdjęciach od dawna i też nikt go nie chce. Z tą różnicą, że on żyje w schroniskowym boksie, a Plama ma dom... przynajmniej on myśli, że ma dom;)

Możesz wkleić tego klona z jakimś opisem tutaj?

Posted

Rozliczenie za listopad:

Stan konta na 31 październik wynosił -108,40 zł

-60 zł karma

-79,70 zł Immunoactiv Max

Stan konta na 30 listopad wynosi -248,10 zł.

• 2 weeks later...
Posted

Rozliczenie za grudzień:

Stan konta na 30 listopad wynosił -248,10 zł

+300 zł Pianka

+20 zł Iwona K.

-60 zł karma

Stan konta na 31 grudzień wynosi +11,90 zł.

• 3 weeks later...
Posted
16 godzin temu, Pianka napisał:

A jak tam z kaszlem?

Pojawia się i znika. Czasem jest tylko pocharkiwanie, czasem kaszel jest utrzymuje się parę tygodni. Aktualnie jest ok.