Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No coś kurczę kiepsko jednak się modliłam...

Zamawiałam w pewnym sklepie paczuszkę. Najpierw chciałam pewien gryzak, po składzie Ciapkowi powinien przypasować. No i towaru nie było, jak po kilku dniach się upomniałam to dowiedziałam się, czemu paczka ma takie opóźnienia. Później okazało się, ze gryzaka nie ma to wybrałam inne smaczki i ciut dopłaciłam. Jako gratis dostałam smaczki, za to, że tak długo czekałam. Czyli super sprawa i sklep do polecenia? otóż chciałam go polecić publicznie, ale jak otwarłam paczkę to zagotowało mi się. Zamówiłam 3 obroże Sabunol, a dostałam 2razy Max i raz happs.

No co ja mam ostatnio takiego pecha, co do moich zamówień? normalnie od października ciągle coś z moimi paczkami jest nie tak...

Guest TyŚka
Posted

Wniosek jest jeden: za dużo kupujesz.

A tak poważnie... to współczuję.

Posted

U, ale sprawy... A możesz napisać jaki to sklep? ;)

dopóki nie rozwiąże się ta sprawa, podam na pw ;)

Wniosek jest jeden: za dużo kupujesz.

A tak poważnie... to współczuję.

Oczywiście ;)

Zawsze miałam mega zaufanie do kupowania przez neta, ale ostatnio coraz mniej mi się to podoba.

Z optymistycznych akcentów to suka nie słyszy jak ja wołam, ale perfekcyjnie słyszy jak zamykam uliczkę na ogród. Od razu przybiega i płacze pod uliczką, abym ją wpuściła. I to jest właśnie Owczar,  wszędzie dobrze, byleby z swoim człowiekiem ;)

Posted

U nas pada śnieg :D szkoda, że temperatura jest na plusie, bo wszystko zaraz znika...

Jakby kogoś interesowały zakupy to... krakvet ma dzisiaj darmową wysyłkę ;)

Posted

Uff, jakby inny sklep to bym znowu coś kupiła ;)

Edit: Ala, zamawiałaś w krakvecie? Chciałam zamówić jedną rzecz i nie mogę wybrać darmowej dostawy...

Nie, ja nic nie zamawiałam ;)

bladego pojęcia nie mam na jakiej zasadzie to jest ;)

Posted

Suszone śmierdziele! W ilości 3,5kg. 
Wariactwo. 
Jutro wór karmy zamówię. 
I chcę jeszcze zabawki, ale to z koleżanką wspólnie i frizbiacze jak się ogarnę finansowo. 
A jak będę miała nadmiar kasy to dwie nowe obroże i smycz.

Wariactwo.

Posted

Ja kurze łapki i rogza pomarańczowego :)

wow ;)

na szczęście mi się rozgy nie podobają :D

Suszone śmierdziele! W ilości 3,5kg. 
Wariactwo. 
Jutro wór karmy zamówię. 
I chcę jeszcze zabawki, ale to z koleżanką wspólnie i frizbiacze jak się ogarnę finansowo. 
A jak będę miała nadmiar kasy to dwie nowe obroże i smycz.

Wariactwo.

Co za szaleństwo :D

Ale same dobre rzeczy, także psiaki zadowolone będą.

Jednak psy to skarbonki bez dna, ZAWSZE znajdzie się coś, czego brakuje i jest potrzebne :)

właśnie wpadłam na szatański pomysł... jak jutro nie będzie padać to mój pies mnie za to znienawidzi... a raczej cała trójca... aż się nie mogę doczekać jutra. Bylebym tylko o tym nie zapomniała, tak jak ostatnio :lol:

Posted

Co kombinujesz? :D

już mi się odechciało :|

Jak w końcu rozwiązała się sprawa tego sklepu i felernej paczki?

Mów szybko, co wykombinowałaś, bośmy ciekawe :D

odesłałam i cisza...

Już nic... schowałam piłkę Gandzi to pierdzołek nie potrafił znaleźć, po czym się wkurzył i gwizdnął Soniuli :P

za to Ciaposław tak mnie nastraszył, że prawie na zawał padłam...

I byłam na dworze z psiakami, zachmurzyło się, mówię, spoko... ale zaczęło pizgać gradem... siedziałam z Soniulą w budzie... bez komentarza...

Posted

Ahaha, daleko mialas do domu?

nie, ale sprzątałam kojec.. stwierdziłam, że na pewno jeszcze chwilę wstrzyma się ta pogoda.. a tu jak się rozhulał grad, wsio w kilka chwil było białe...
I mina suki, że to tylko coś pada i Pańcia weź na luz :lol: po czym ona wyszła z kojca... śnieżna potworzyca...