Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='aj22'][B]Grubcia[/B] Witam Cię. Wymiary Froteczki podałam na stronie 42 tego postu,a jeżeli chodzi o zdjęcia,to bardzo bym chciała pochwalic sie maleńką wszystkim,ale jakoś nie mam pojecia o zamieszczaniu zdjęć....czekam na znajomego,który mi obiecał to zrobić.Jak tylko będa zaraz dam znać Aurelia i Frotka[/quote] No to czekamy z niecierpliwoscia!!:multi: Quote
Grubcia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [B]AlexiSuzi[/B]-byliśmy dzis u weterynarza na szczepieniu i czyszczeniu uszek i jeszcze raz powtórzył, żeby nie dawac Tofikowi mleka i serów, bo yorki szczególnie maja na nie uczulenia-drapia sie i skóra im sie łuszczy, więc to może przez te sery Twoje Psiaczki sie drapią...:roll: [B]aj22[/B]-czekamy na fotki z utesknieniem!:lol: Quote
alex1 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 jestem tu calkiem nowa ale tez ma 2 yorasy 2 baby z tego jedna ma 4 miesiace i wazy 1.700 moze mi ktos powie jakiego yorasa mam w przyszlosci oczekiwac bo moja pierwsz jest dosc pokazna bo ma 4 kilo i teraz ma powoli boja czy ona za bardzo nie tyje Quote
Grubcia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [B]Alex[/B]-hejka:lol: czyli Twoja 4 miesieczna sunia ma prawie 2 kilo, a nie 1,70 ?...to chyba tez bedzie spory piesek... Quote
KARINA121 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 I tu Cie znalazłam GRUBCIA-tam ten temat został zamkniety "Po rzyjacielsku"-tak szukam drugiego yoraska-masz coś na oku?moje serduch jak i domek jest otwarty cały czas-jasne że sporo mam zwierzaków w końcu trzymam je na wsi i ciągle ich przybywa-no oczywiście prócz yoreczka:lol: Quote
Grubcia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 nie niestety nie mam nic na oku...:oops:...też bym chciała miec drugiego Yoraska...prócz tego mam 2 koty... Quote
KARINA121 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No to szkoda będe cierpliwie szukac i czekac Quote
Grubcia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [B]karina[/B]-a przypomnij wiek swojego Yorka i wagę...:loveu: Quote
KARINA121 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Mój diabeł ma 3 latka a waga jego to 3 kilogramki-tak więc jest co nosić;) Quote
JPo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [B][U]Zuzia [/U] [/B][I]ur. 17.11.05[/I] wiek - 9 tygodni wzrost - 16 cm waga - 1 kg Quote
alex1 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Niby tak ale zawsze1.700 a nie dwa miezylam ja i ma 18cm.wzrostu naprawde jest malutka ale wiecznie najedzona zaczelam chowac przed nia miski zobaczymy teraz Quote
Alex_i_Suzi Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 To tak jak moja Suzi, tylko by jadla. Wazy juz dwa kilo, a ma 4,5 miesiaca. Ale wydaje sie bardzo mala. Quote
Beata-Daisy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Moja Jackie też 2 kiloski i 4,5 miesiaca .jeszcze troche przerośnie Daisy:lol:I też by tylko jadła i jadła nazywamy na nią mały przenośny odkurzacz:evil_lol: Quote
Grubcia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [B]JPo[/B] - Zuzia jest sliczna i juz taka duza. Mój Tofik teraz wazy 1,50kg. [B]alex1, AlexiSuzi, Beata[/B]-a Tofik nie ma niestety dużego apetytu, czasami w ogóle nie jest zainteresowany jedzeniem, tylko dropsy witaminowe uwielbia, a dzis piszczał przy załatwianiu się...trochę mnie to martwi...:roll: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Grubcia'][B]JPo[/B] - Zuzia jest sliczna i juz taka duza. Mój Tofik teraz wazy 1,50kg. [B]alex1, AlexiSuzi, Beata[/B]-a Tofik nie ma niestety dużego apetytu, czasami w ogóle nie jest zainteresowany jedzeniem, tylko dropsy witaminowe uwielbia, a dzis piszczał przy załatwianiu się...trochę mnie to martwi...:roll:[/quote] Ale przy robieniu kupki? Moze ma zatwardzenie....:roll::roll: Quote
aj22 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Dzisiaj [B]Frotka[/B] była szczepiona przeciwko wsciekliźnie i przy okazji zawżyłam ją. Ma jak Wasze maluchy 4,5 miesiąca i waży [B]1.450kg[/B] !!! Podobnie jak jej rówieśnicy też wiecznie by jadła i jadła Pozdrawiamy AURELIA i Frotka;) Quote
Grubcia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 tak, chyba faktycznie Tofik ma zatwardzenie...teraz jak przestał jeśc sucha karmę, nagle z dnia na dzien niestety...nie jestem pewna czy dobrze dobieram mu składniki diety...daje mu kurczka gotowanego, pulpeciki, oczywiście bez przypraw, marchewki, jabłka, banana, jajka gotowane, dropsy witaminowe, staram sie przemycac ten suchy pokarm w innych...nie wiem co jeszcze moge mu dawać...:roll: ? Quote
melinda:-) Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 wiesz co miałam podobny problem z jednym z yoreczków....rano sie obudził i niechciał wstac była cały goracy i widac było ze oslabiony....i co sie okazało ze nie mogł sie załatwic i wszystko zalegało na jelitkach.....dostał czopka i weterynarz kazał nam na tydzien odstawic sucha karme i dac mu troszke mleczka to wtedy bedzie sie lepiej wyprozniał i poczuje ulge...i oprocz tego mamy mu gotowac ryz i miesko....i efekty sa wrocilismy teraz do suchej karmy i jest oki:multi: Quote
melinda:-) Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 niema za co ...słuze porada jak co...bo to różnie bywa z naszymi pociechami...;) ja teraz czekam az zaczna zabki wypadac...zobaczy co to bedzie... Quote
moniakmc Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Mój Pink'y - Pinek ma trzoszkę ponad 10 miesięcy (ur. 8 marca 2005 r.), mierzy 21 cm i waży 2,50 kg i jest strasznie chudziutki. Quote
nikusia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Mój ma 9 miesięcy i waży niecałe 2 kg. Ale vet powiedział że jest troszkę "podpasiony"... :lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='nikusia']Mój ma 9 miesięcy i waży niecałe 2 kg. Ale vet powiedział że jest troszkę "podpasiony"... :lol:[/quote] No co Ty :roll: Przecież Rami dobrze wygląda :lol: Quote
Ewuś Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 moniakmc mój Pit też urodził się 8 marca, ale 2004 r. Ma więc prawie 2 lata i waży 3,8 kg. Ma straszny apetyt ! Quote
Recommended Posts