rotek_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ja bym miasto chyba odrzuciła...raczej domek jednorodzinny.... lisia boi sie zmian... nwet jak ktos postawi krzesło na korytarzu to dla lisi jest tak nowa rzecz ze ona szybka odwraca sie i szybciutko do boksu tam gdzie jest bezpieczniej... najmniejsza zmiana to szok dla lili Quote
Asior Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='uxmal']Oglądam tak sobie fotki Lisi i muszę coś napisać. Zrobiłyście dzieczyny kawał dobrej roboty. Są takie fotki Lisi chudziutkiej jak patyczek. To chyba są te zaraz "po przybyciu do Uciechowa". A potem te fotki ze spacerów, Normalnie niesamowite. Czy Wy napewno jesteście pewne na 100% ze ona nie nadaje się do miasta?[/QUOTE] zapomniałas dodać, ze justynka zapasła Lisie tak, ze ta niedługo będzie się toczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Radek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='uxmal']A czy mogę wziąć text o Lisi ze strony Uciechowa i z jej aukcji?[/quote] Jeśli tekst z aukcji się przyda to proszę bardzo :) A tak przy okazji to aukcja Lisi "się ponowiła" [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=230424697[/url] Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Asior wredoto :loveu: :evil_lol: Lisiunia w miescie przezywalaby straszny stres no chyba ze miasto ale domek z ogrodkiem w spokojnej dzielnicy blok na pewno odpada :shake: Quote
uxmal Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Asior']zapomniałas dodać, ze justynka zapasła Lisie tak, ze ta niedługo będzie się toczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Będzie się toczyć jak te paróweczki na fotkach :):evil_lol::evil_lol: Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 mam nadzieję ze tego unikniemy :lol: chociaż teraz Lisia korzysta bo jest w boksie z Dingusiem ktory z racji wieku dostaje konserwy i lepszą karmę Quote
yewcia1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Radku dziękujemy:loveu: Mały offik Radku podeślij mi na pw link do wątku Oskarka wystawię dla niego aniołka ( gdzieś mi jeg wątek wcieło):oops: Quote
rotek_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 lila wychodzi na spacwer osobno.... dlatego razem mozemy poświęcić trochę wiecej czasu na głaskanko:loveu: jak juz zaden pies nie widzi...lisia staje mi na kolankach i tak słodko patrzy nie rozumiem dlaczego nikt jej nie chce adptować:mad: Quote
Radek Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ktoś, kto przygarnie Lisię będzie miał wspaniałą przyjaciółkę. Czytam o jej postępach, o tym że potrafi, pomimo obaw, zaufać i jestem coraz bardziej pewny, że Lisia ofiaruje swojemu opiekunowi całe swoje serduszko. Quote
Czarodziejka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Maleńka Lisia i jej wielkie serduszko :) Quote
Asior Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 dziołszki.. a jak Lisia była by do dzieci???? Bo jest opcja (jeśli nie wezmą innego piska) że rodzinny dom dziecka poszukuje jakiegoś psiaka bo niedawno odszedł ich psiak... Pies mieszkał by w domku, otoczony miłością... tylko jak ona na dzieci???? Quote
justynavege Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Asior']dziołszki.. a jak Lisia była by do dzieci???? Bo jest opcja (jeśli nie wezmą innego piska) że rodzinny dom dziecka poszukuje jakiegoś psiaka bo niedawno odszedł ich psiak... Pies mieszkał by w domku, otoczony miłością... tylko jak ona na dzieci????[/quote] Lisiunia do dzieci jest tak jak do dorosłych jak juz pozna to ufa na pewno nie ugryzie dzieciaki z wioski jak poznala to smialo smigala z nimi na spacery tylko ni emogą to być dzieci zbyt male i zbyt rozbrykane( krzyczace piszczace nerwowe) ze wzgl na dobro Lisi Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 niestety lisia to piesek specjalnej troski... a odkad jest mamusia i braciszek poszli do adopcji lila stala sie strasznie smutna:-( Quote
Czarodziejka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Lisiczka też musi znaleźć domek, a raczej domek ją. Quote
Radek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Asior, czy coś już wiadomo? Szczerze mówiąc czekam z niecierpliwością, czy ktoś da dom Lisi. Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 tymczasem, Lisia ma swoja prywatna stronke:) [url]www.lisia.as.info.pl[/url] popatrzcie co mozna zmienic. Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ux...mi sie nie otwiera...napewno wpisałaś dobry adres???? Quote
izulkabu Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='uxmal']tymczasem, Lisia ma swoja prywatna stronke:) [URL="http://www.lisia.as.info.pl"]www.lisia.as.info.pl[/URL] popatrzcie co mozna zmienic.[/quote] Jest super moim zdaniem, konkret :p Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='rotek_']ux...mi sie nie otwiera...napewno wpisałaś dobry adres????[/quote] nuuuu. dobry.:hmmmm: Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='uxmal']tymczasem, Lisia ma swoja prywatna stronke:) [URL="http://www.lisia.as.info.pl"]www.lisia.as.info.pl[/URL] popatrzcie co mozna zmienic.[/quote] mnie tez sie nie otwiera :placz: " nie można wyświetlić strony " Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a strona rybaczka lib dzinki też Ci sie nie otwiera? [url]www.rybak.as.info.pl[/url] [url]www.dzina.as.info.pl[/url] lub [url]www.as.info.pl[/url] też nie ? Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='uxmal']a strona rybaczka lib dzinki też Ci sie nie otwiera? [URL="http://www.rybak.as.info.pl"]www.rybak.as.info.pl[/URL] [URL="http://www.dzina.as.info.pl"]www.dzina.as.info.pl[/URL] lub [URL="http://www.as.info.pl"]www.as.info.pl[/URL] też nie ?[/quote] te wszystkie mi sie otwierają :crazyeye: sprawdzilam teraz Lisie i nie otwiera się :shake: Quote
yewcia1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ux przepiękna strona:crazyeye: Ux a Ty inforamtyk? ze takie piękne cuda umiesz robić? Quote
slapcio Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mi się Liśkowa stronka otworzyła bez problemu. Bardzo ładna :) pozostałe również :) Quote
Recommended Posts